Køge får nyt fitnesscenter lørdag den 10. februar klokken 9.00, når den landsdækkende kæde fitness dk flytter ind i Strædet, der er byens nye indkøbscenter ved Køge Station.

Fitnesscentre er blevet en fast del af mange køgenseres hverdag over de seneste år, og nu opruster en af de store aktører yderligere på det lokale fitnessmarked. fitness dk, der har centre over hele landet og et i Køge i forvejen, åbner nemlig et nyt, topmoderne center 10. februar fra klokken 9.00. Centret åbner i Køges nye indkøbscenter Strædet ved Køge Station.

– Køge er et interessant område for os, og generelt har vi meget fokus på de store byområder i øjeblikket. Blandt andet har vi for nylig åbnet lignende centre andre steder i Københavnsområdet. Vi lægger vægt på at tilbyde unikke og attraktive træningsoplevelser, som ikke findes andre steder i lokalområdet, og vi forventer, at den centrale beliggenhed i Køge vil være et plus for vores medlemmer, forklarer Karsten Mayland, der er COO i fitness dk.

Rabat til de hurtige
Udover at de eksisterende medlemmer i Køge får et nyt, lækkert center at træne i, har fitness dk lavet et introduktionstilbud, hvis man allerede nu vil sikre sig plads i træningslokalerne.

– Vi er begyndt at sælge medlemskaber på vores hjemmeside, og frem til den 18. februar kan man få sit medlemskab uden at betale oprettelse. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet, så centret bliver fuld af træningsivrige medlemmer fra første dag, fortæller Karsten Mayland.

Attraktive træningsfaciliteter
For fitness dk er det vigtigt, at faciliteterne afspejler medlemmernes ønsker, så derfor er der lagt mange kræfter i at sammensætte det forskellige udstyr og andre faciliteter, så de passer bedst muligt:

– Vores medlemmer er altafgørende for vores succes, og medlemmernes tilfredshed afhænger i høj grad af faciliteterne. Derfor har vi stort fokus på hele tiden at optimere vores træningstilbud. I centret i Strædet vil medlemmerne få adgang til markedets bedste udstyr. Eksempelvis får vi nye cykler fra Tomahawk til watthungrende spinningentusiaster, samt et fedt CROSS-område og selvfølgelig en masse spændende hold. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at træne på alle mulige andre måder, som man kender fra andre centre – selvfølgelig med kvalitetsudstyr, siger Karsten Mayland.

Desuden vil der være sauna i både dame- og herreomklædningen samt et loungeområde, hvor det er muligt at slappe af før og efter træning.

Foto: fitness dk