Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2019/05/23 til 2019/06/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1547 rykkede politiet ud til et færdselsuheld i det sydgående spor på Sydmotorvejen ved Køge, idet to biler var stødt sammen. En 27-årig mand fra Horslunde havde under kørslen i en varebil i den tætte trafik været lidt uopmærksom, så han påkørte bagenden af den forankørende personbil ført af en 44-årig kvinde fra København K. Sammenstødet bevirkede, at motorvejen var delvist spærret frem til kl. ca. 1620, hvor de implicerede biler var fjernet. Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet.

Kanonslag ved stationen – Ivar Huitfeldtsvej, Køge

Kl. 1927 fik politiet en anmeldelse om, at tre unge mænd kastede kanonslag i området ved togstationen. Politiet kørte til området, men traf ikke nogen med ulovligt fyrværkeri, idet de unge mænd formentlig havde forladt området i ukendt retning og ikke blev fundet ved eftersøgning i området.

Pengesedler i græsrabat – Kongebrovej, Lellinge, Køge

Kl. 2308 anmeldte en 49-årig mand fra Køge, at han for et par timer siden havde fundet flere pengesedler i græsrabatten på Kongebrovej. Pengesedlerne havde han samlet op og ville nu gerne aflevere dem til politiet, som fik dem udleveret på anmelderens bopæl. Bagefter kørte patruljen til Kongebrovej for at kontrollere, om der skulle være flere pengesedler i området. Politiet fandt ikke flere pengesedler, og ved en foreløbig undersøgelse af de indleverede 1.000 kr.-sedler kunne det tyde på, at de måske var falske. Derfor har politiet nu sendt pengesedlerne til kriminalteknisk undersøgelse for at få afklaret ægtheden og sikret eventuelle spor til identifikation af den eller de personer, der i strid med straffelovens bestemmelser har fremstillet muligt falske penge.

Narkobilist med narko i bilen – Søndre Viaduktvej, Køge

Kl. 2330 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest havde nemlig indikeret, at han var påvirket af både hash og kokain under kørslen i bilen. Ved en ransagning af bilen fandt politiet efterfølgende ½ gram hash og 4½ gram kokain, så sigtelserne mod den 18-årige blev udvidet til også at omfatte ulovlig besiddelse af hashen og kokainen. Politiet løslod den 18-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Narkokørsel – Marksvinget, Køge

Kl. 0900 standsede politiet en 40-årig mand fra Køge, der var påvirket af euforiserende stoffer, mens han kørte bil. Manden blev anholdt og sigtet, og politiet fik udtaget en blodprøve, der senere vil være med til at afgøre mandens sag.

Spirituskørsel på knallert – Søndre Centervej, Køge

Kl. 0954 var føreren på en lille knallert væltet i en venstrekurve. Den 52-årige mand fra Faxe var ikke kommet noget til, men en tilfældig forbipasserende ambulance var standset for at hjælpe manden og tilbageholdte ham, da han blev skønnet spirituspåvirket. Politiet kom til stedet og anholdte manden, der blev sigtet og fik udtaget en blodprøve. Mandens knallert blev taget med, fordi politiet nu vil undersøge, om den kan køre hurtigere end det tilladte for en lille knallert. Han vil senere høre fra politiet om både spiritussagen og knallerten.

Færdselsuheld med påvirket fører – Hastrupvej, Køge

Kl. 1042 kørte en 27-årig mand fra Køge i en personbil ad Hastrupvej i nordvestlig retning, hvorefter bilen af uvisse årsager endte i en hæk. Manden blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer og blev derfor anholdt, sigtet og taget med for at få udtaget en blodprøve. Han vil høre nærmere.

Spirituskørsel – Fændediget, Køge

Kl. 0610 blev en 19-årig mand fra Køge sigtet for spirituskørsel og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 1546 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld i det østgående spor på motorvejen. Ved politiets ankomst til uheldsstedet lå en personbil på taget. Føreren – en 75-årig mand fra Hørsholm – blev i en ambulance kørt til kontrol på skadestuen. Uheldet var sket kort forinden, da den 75-årige muligt havde fået et ildebefindende, så han trak ud mod nødsportet. Her påkørte han et skilt og ramte en betonklods ved et vejarbejde, så bilen væltede om på taget og standsede i vognbanen længst til højre. Motorvejen måtte spærres helt i ca. 30 minutter i forbindelse med fjernelse af den forulykkede bil. Den 75-årige var sluppet uskadt fra uheldet, som ikke havde direkte involveret andre trafikanter.
Uheldet medførte en større kødannelse, hvorefter utålmodige bilister – ifølge anmeldelser til alarmcentralen – forsøgte at vende rundt på motorvejen for at køre til afkørsel 34 Borup. Politiet kørte til området, men konstaterede ikke nogen bilister køre mod færdselsretningen. En utålmodig bilist kørte dog ca. 500 meter i nødsporet, indtil han ikke kunne køre længere og derfor trak ud i nærmeste vognbane. En bilist dyttede, hvorefter den utålmodige bilist bakkede “truende” hen mod bilisten uden at ramme bilen. En politimand, der i sin fritid havde observeret ovenstående, greb ind over for bilisten, der dog ikke ønskede at tale med politiet og flygtede fra stedet i bilen. Føreren af bilen blev dog senere identificeret som en 20-årig mand fra Aarhus C, som således kan forvente at blive kontaktet senere med henblik på sigtelse og afhøring til sagen.

Mærkelige lyde – Ølbyvej, Køge

Kl. 1844 fik politiet en henvendelse om nogle mærkelige lyde fra en haveforening. En anmelder opfattede lydene som skud, som blev afgivet i området. Politiet kørte til området med flere patruljer, der hurtigt fik kontakt til en 55-årig mand fra Køge Han var ikke i besiddelse af noget skydevåben, men erkendte at havde affyret noget ufarligt fyrværkeri kort forinden. Han blev derfor indskærpet reglerne for brug af fyrværkeri, inden politiet forlod området.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve

Kl. 1655 stoppede politiet en 28-årig mand fra Hvidovre, der kørte bil uagtet han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev anholdt for at få udtaget en blodprøve og vil høre nærmere om sin sigtelse i sagen senere.

Narkokørsel – Lyngvej, Køge

Kl. 1802 stoppede politiet en 20-årig mand fra Smørum, der kørte bil uagtet han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev anholdt for at få udtaget en blodprøve og vil høre nærmere om sin sigtelse i sagen senere.

Tyveri af pung ved busstoppested – Køge Station, Køge

Kl. 1838 ringede en 62-årig kvinde fra Køge til politiet, fordi hun omkring kl. 1400 havde fået stjålet sin pung. Mens hun skulle stige på bussen stod en mand bag hende. Manden steg ikke på bussen, men kvinden opdagede kort efter at hendes pung var væk. Hun spærrede derfor sine kort. Da hun kontaktede sin bank, fortalte de, at kortet var forsøgt misbrugt kort efter.

Spirituskørsel – Strandvejen, Køge

Kl. 2113 standsede politiet en personbil, hvor en 29-årig mand fra Store-Heddinge sad bag rattet, uagtet han var påvirket af spiritus. Manden blev sigtet og anholdt og taget med for at få udtaget en blodprøve. Han vil høre mere fra politiet senere.

Narkokørsel – Astersvej, Køge

Kl. 2120 standsede politiet en 18-årig mand fra Køge i en personbil, der var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve og kan forvente svar på sin sigtelse, når resultatet kommer i politiets hænder.

Hastighed, stoffer og frakendt førerretten – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve

Kl. 2228 standsede en færdselsbetjent en personbil, der over en strækning på 4,5 km. havde kørt med en gennemsnitshastighed på 173 km/t, hvor det er tilladt at køre 110 km/t. Derfor nedlægges der påstand om betinget frakendelse af førerretten. Ved nærmere undersøgelse af føreren kunne politiet konstatere, at han tidligere var frakendt førerretten og ikke havde generhvervet den. Desuden var han påvirket af narkotika. Den 23-årige fører fra Frederikssund blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve og vil høre nærmere om alle forholdene senere. Bilens ejer havde udlånt bilen til sin bror, der derefter havde udlånt den til føreren. Derfor bliver ejerens bror, en 32-årig mand fra Taastrup, også sigtet for at have udlånt sin bil til en person, der ikke har gyldig førerret.

Spirituskørsel – Københavnsvej, Køge

Kl. 0017 stoppede politiet en bil ud for en fastfoodrestaurant på Københavnsvej i Køge, hvor en 18-årig fører fra Køge var påvirket af spiritus. Han blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve, og han vil senere høre mere fra politiet om sagen.

Butikstyveri – Nørregade, Køge

Kl. 1353 tilbageholdt personalet i en tøjbutik en 18-årig kvinde fra Hellerup, som havde stjålet tøj. Politiet kom frem til stedet, hvor den 18-årige blev fundet i besiddelse af tøj fra to forskellige tøjbutikker i Køge til en samlet værdi på 1607 kr. Det var butikkerne Vila og N&Ø, der fik besøg af den 18-årige, der blev sigtet i sagerne. Hun kunne godt erkende tyverierne og vil få fremsendt en bøde.

Brand i villa – Kastanievej, Strøby Egede – Køge

Kl. 1833 kom et alarmopkald om brand i en villa, og politi og brandvæsen kørte til stedet. Det viste sig dog, at der kun havde været ild i en gryde med olie, og at ilden ikke havde spredt sig yderligere. Der skete derfor ingen skade på huset og ingen personer var kommet til skade i forbindelse med branden.

Dieseltyv afsløret – Slimmingevej, Tureby – Køge

Kl. 2201 kom en anmeldelse fra en borger, der havde hørt en vinkelsliber og en person i en varebil omkring en dieseltank på en gård. Der havde tidligere været dieseltyveri fra gården, så anmelderen tog kontakt til manden, der nåede at køre fra stedet. Politiet fandt med hjælp fra anmelderen frem til den mistænkte, en 24-årig mand fra Store-Heddinge, der nægtede al kendskab til sagen. I mandens varebil fandt politiet en 1000 L dieseltank, hvor der lå lidt brændstof i bunden og pumpeudstyr. Manden blev sigtet for at stjæle dieselolie og politiet beslaglagde tank og pumpeudstyr. Den 24-årige ønskede beslaglæggelsen forelagt retten. Politiet skal nu efterforske sagen færdigt, hvorefter den 24-årige vil høre nærmere i sagen.

Fandt hash på ung mand – Lovparken, Køge

Kl. 1230 så politiet tre unge mænd sidde på en bænk i Lovparken i Køge Fra stedet lugtede der kraftigt af hash, og derfor blev de tre visiteret. På den ene af mændene, en 21-årig mand fra Køge, fandt politiet 0,44 gram hash. Ikke langt fra stedet fandt politiet desuden en salgspose med hash og en joint, men da det ikke kunne fastlægges, hvem der havde smidt det fra sig, tog politiet det med hittestof. Den 21-årige mand blev sigtet for besiddelse af det hash, som blev fundet på ham og vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Voldtægt – Køge

Kl. 1310 anmeldte en 34-årig kvinde fra Køge, at hun kort forinden var blevet voldtaget af sin ekskæreste. Politiet afhørte den forurettede kvinde, og hun blev kørt til undersøgelse op Center for Voldtægtsofre. Politiet anholdt senere kvindens 43-årige ekskæreste på hans bopæl i Fakse. Han blev sigtet og afhørt i sagen og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet indtil 20. juni 2019.

Kørsel i frakendelsestiden, beslaglagt bil og narkotika i blodet – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 1750 standsede politiet en 30-årig mand fra Valby i en personbil på motorvej, selvom manden var frakendt førerretten. Manden var påvirket af narkotika og blev anholdt for at få udtaget en blodprøve. Bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation, da det ikke var første gang, den 30-årige havde sat sig bag rattet i frakendelsestiden.

Færdselsuheld med spirituspåvirket fører – Slimmingevej, Køge

Kl. 1909 kørte politiet ud til et færdselsuheld, hvor en 48-årig mand fra Herfølge var endt i modsatte vejbane efter at have påkørt et træ i højre side af vejen. Manden blev skønnet påvirket af spiritus og udåndingsprøven bekræftede politiets mistanke. Manden blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve og kan være ærgerlig over, at bilen blev totalskadet. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Narkopåvirket fører – Nordhøj, Køge

En 28-årig mand fra Herfølge blev kl. 1930 anholdt og sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af narkotika. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt herefter. Han vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Uro og uorden – Gymnasievej, Køge

Kl. 2353 fik politiet anmeldelse om, at der havde været en del affyring af fyrværkeri og kanonslag omkring petanqueklubben i Ellemarken. Det var ifølge anmelderen sket flere gange i denne uge omkring kl. 23.00. Politiet var fremme på stedet i flere omgange, da der kom flere anmeldelser om uro i området i løbet af aftenen. Patruljerne kørte rundt i området, men så ingen fyrværkeri og traf ingen personer, der kunne mistænkes for at have affyret kanonslag eller lignende.

Stjålne cykler fundet – Køge / Herfølge

Kl. 1525 henvendte en 28-årig mand fra Køge sig til politiet, fordi han natten mellem fredag og lørdag havde fået sin cykel stjålet fra Køge S-station. Cyklen med særlige kendetegn havde han efterfølgende fundet til salg på en internetbaseret salgsmedie. Politiet efterforskede straks henvendelse og fandt frem til sælgerens bopæl i Herfølge. Her fandt politiet den 28-åriges cykel samt endnu en cykel, der også bar præg af at være stjålet. Sælgeren – en kvinde i trediverne – var dog ikke hjemme, men kan forvente senere at blive kontaktet af politiet med henblik på sigtelse og afhøring til sagen. Den 28-årige fik sin cykel udleveret med det samme, og politiet forsøger at finde ejeren af den anden cykel.

Mulig ulovlig knallert – Gammel Lyngvej, Køge

Kl. 1924 bemærkede en patrulje, at en knallertkører kørte rundt med tildækket nummerplade på sin lille knallert. Da politiet ville standse knallertkøreren, fortsatte han uanfægtet, selv om politiet til sidst måtte tænde for udrykningssignalerne på patruljebilen. Det lykkedes dog at få standset knallertkøreren udramatisk ved et nærliggende byggemarked, hvor politiet fik kontakt til en 15-årig ung mand fra Havdrup. Da knallerten tilsyneladende kunne køre hurtigere end tilladt, indbragte politiet den til nærmere undersøgelse på et rullefelt. Når den kontrol er foretaget, vil den 15-årige høre nærmere fra politiet.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 0130 ønskede politiet at kontrollere føreren af en personbil, som under kørsel i sydlig retning på motorvejen, var kørt ind på rastepladsen. Politiet havde forinden fået oplyst, at bilens ejer var efterlyst med henblik på fremstilling i fogedretten. Bag rattet i bilen sad netop ejeren – en 30-årig mand fra Taastrup – som deltog i en narkometertest, da han blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af kokain, hvorfor han kortvarigt blev anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han blev løsladt efter afhøring til sagen, men samtidig opfordret til at selv at henvende sig i fogedretten førstkommende hverdag. Politiet kunne ikke frihedsberøve ham med henblik på fremstilling i fogedretten, idet han i givet fald ville skulle frihedsberøves i mere end 24 timer, inden fremstilling ville være muligt i fogedretten.

Narkokørsel – Stensbjergvej, Køge

Kl. 0830 sigtede og anholdt politiet en 23-årig kvinde fra Køge for narkokørsel, da en test med narkometeret gav udslag for, at hun var påvirket af hash under kørslen i en personbil. Hun fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 23-årige høre nærmere fra politiet.

Flygtede fra uheldssted – Nørre Boulevard, Køge

Kl. 1513 skete et sammenstød, da en 29-årig kvinde fra Køge, bremsede ned for at svinge til højre, og blev påkørt bagfra af en bil. Bilen der havde ramt den 29-årige standsede ikke efter påkørslen, men accelererede fortsatte videre ad Nørre Boulevard i sydgående retning. Et vidne på stedet hjalp den 29-årige, og der blev tilkaldt politi og en ambulance. Politiet kom hurtigt frem og ledte efter den flygtede bil. Kvinden til sygehuset til kontrol, men slap fra uheldet uden alvorlige skader. Hendes bil fik en skade på bagkofangeren. En patrulje fandt kort efter frem til bilen, der havde påkørt den 29-åriges bil. Den havde skader på forreste kofanger, som svarede til de skader kvindens bil havde fået som følge af uheldet. Føreren viste sig at være en 19-årig mand fra Køge Han blev afhørt til sagen og kan forvente at blive præsenteret for en sigtelse, når sagsbehandlingen i sagen er færdig.

Tre mænd stjal bil – Ejbyvej, Lille-Skensved – Køge

Kl. 2222 anmeldte en borger, at han netop havde fået stjålet sin bil, en VW Caravelle, mørk grøn, årgang 2001, som han havde sat til salg. Tre mænd henvendte sig til anmelderen, og fik udleveret nøglen til bilen under påskud af at ville købe den. De to kørte en prøvetur og imens talte anmelderen med den tredje mand. Pludselig sagde den tredje mand, at han skulle på tanken efter cigaretter, og kørte fra stedet. De to der prøvekørte anmelderens bil, kom aldrig tilbage med bilen.
De tre mænd beskrives som:

A+B: Mand, 30-35 år, ca. 175 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Brun,
A+Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk
C: Mand, 18-21 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk.

Mændene ankom til stedet i en større BMW, hvorpå der sad stjålne nummerplader. C kørte fra stedet i BMW’;en, mens A og B var ude at prøvekøre VW Caravellen.

Borgere der har ser den mørkegrønne VW Caravelle eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Mistænkelig mand – Hvedevænget, Herfølge – Køge

Kl. 1121 fik politiet en henvendelse fra en beboer på Hvedevænget, der ca. 10 minutter tidligere havde overrasket en fremmed mand i villaens fyrrum. Manden havde straks taget flugten og havde ikke stjålet noget. Manden blev beskrevet som: mand, 20-30 år, 175-185 cm høj, iført sort sweater og sorte bukser, medbringende en sort taske. Beboeren løb efter manden, der forsvandt i området ved et nærliggende supermarked. Hverken politiet eller beboeren har nogen ide om, hvad mandens ærinde på stedet var.

Spirituskørsel – Astersvej, Køge

Kl. 1250 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 70-årig mand fra Køge for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld / kørsel uden førerret – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1326 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld på Sydmotorvejen i det sydgående spor ved Lellinge, idet to personbiler var stødt sammen. Ingen var kommet til skade ved uheldet, men de to implicerede biler spærrede begge vognbaner. Politiet ledte trafikken forbi uheldsstedet via nødsporet, medens uheldsstedet blev undersøgt. En 19-årig mand fra København V var kørt i en personbil i vognbanen til venstre. Af ukendte årsager kom et bilhjul ud i midterrabatten, hvorefter han mistede kontrollen over bilen og påkørte en anden personbil ført af en 63-årig mand fra Næstved. Det viste sig, at den 19-årige havde et kørselsforbud som sanktion efter en afgjort, tidligere overtrædelse af færdselsloven, så han måtte slet ikke være fører af en bil. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og kan derfor nu se frem til at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet. Oprydningsarbejdet på uheldsstedet var afsluttet kl. ca. 1410.

Hash og ulovlig kniv hos unge i p-kælder – Torvebyen, Køge

Kl. 1743 traf politiet i en parkeringskælder 10 unge fra Køge, Tureby, Herfølge og Fakse i alderen 17-19 år, efter at politiet kort forinden havde fået en anmeldelse om, at en gruppe unge var forsamlet på stedet. Da politiet kunne konstatere, at der lugtede kraftigt af hash ved de unge, blev alle kontrolleret for besiddelse af ulovlige effekter. En 17-årig ung mand fra Klippinge og en 19-årig kvinde fra Køge var begge i besiddelse af ca. 1 gram hash, ligesom en 18-årig mand fra Herfølge var i besiddelse af en ulovlig halskniv. De tre unge blev alle sigtet for besiddelse af de ulovlige effekter, som politiet beslaglagde. Alle tre sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, som også vil underrette de sociale myndigheder i forhold til sigtelsen mod den 17-årige for besiddelse af hash.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 2025 målte færdselspolitiet en personbil til at køre med mindst 152 km/t på motorvejen mod syd, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t. Bilen blev ført af en 36-årig mand fra Kolding, som ikke medbragte sit kørekort under kørslen. Han deltog i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen. Derfor blev han kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Ejbovej, Bjæverskov – Køge

Kl. 2130 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand fra Polen, som kørte i en dansk personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Udlændingeloven – Vestmotorvejen, Salby, Bjæverskov – Køge

Tirsdag anholdt politiet en 36-årig rumænsk mand med bopæl i Tyskland, da han kørte i en BMW personbil, som var efterlyst af tysk politi. Manden havde ingen gyldige identitetspapirer på sig. Han blev fængslet i Danmark i 3 x 24 timer i medfør af udlændingeloven, mens politiet fastlagde hans identitet og undersøgte sagen. Det viste sig, at den 36-årige mand havde fået en prøvetur i bilen i Tyskland under påskud af at ville købe bilen. Han var dog kørt med bilen til Danmark uden at betale for den. Den 36-årige blev onsdag løsladt efter aftale med tysk politi, der ikke ønskede ham udleveret, men ville foretage retsforfølgning i Tyskland. Manden havde ikke et gyldigt kørekort, hvilket han fik en bøde for, hvorefter han blev løsladt. Den stjålne bil er fortsat i dansk politis varetægt, indtil den kan udleveres til rette ejer.

Indbrud i Perioden

Vordingborgvej, Køge
Gummersmarkvej, Bjæverskov