Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2019/07/11 til 2019/07/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen Solrød

Kl. 0644 kørte politiet til Køge Bugt Motorvejen nordgående ved tilkørsel 31a, hvor en 42-årig mand fra Lille-Skensved ramte et udenlandsk sættevognstog i første vognbane ført af en 53-årig udenlandsk mand. Personbilen fik større skade, mens lastbilen fik mindre skade på fronten. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Arbejdsskade – Københavnsvej, Køge

Kl. 1125 fik en 29-årig mand fra Næstved et jernrør i hovedet, der faldt ned fra en væg, mens han udførte vedligeholdelsesarbejde på stedet. Manden blev ikke hentet af en ambulance, men søgte selv til lægen for at blive undersøgt. Politiet optog rapport på stedet og har underrettet Arbejdstilsynet.

Beslaglæggelse af bil for kørsel uden førerret – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 1705 blev en 25-årig mand fra Greve standset af politiet, og hans bil blev taget med, fordi han nu gentagne gange havde kørt i den uden at have førerret. Manden erkendte og ønskede ikke sagen forelagt retten. Han underskrev en konfiskationserklæring og måtte finde alternative transportmidler videre.

Arbejdsulykke – Rugbjergvej, Lille-Skensved, Køge

Kl. 1334 fik politiet en anmeldelse om en arbejdsulykke. En 53-årig mand fra Høng var i en lastbil ved at læsse af, da lastbilen væltede. Manden slog hovedet inde i kabinen og blev kørt til undersøgelse på sygehuset. Manden var ved bevidsthed og kravlede selv ud af førerhuset. Politiet optog rapport og underrettede Arbejdstilsynet.

Tricktyveri fra butik – Torvet, Køge

Kl. 1435 indfandt to udenlandske personer sig i en tøjbutik på Torvet i Køge De to personer, en mand og en kvinde, lagde nogle varer op på disken og begyndte at tale til medarbejderen. Medarbejderen var særdeles opmærksom på, at de to personer ikke skulle begynde at pille ved kasseapparatet, da hun var mistænksom over for personerne. Medarbejderen opdagede derfor ikke, at hendes private mobiltelefon havde ligget på disken. Den var væk, da de to personer havde forladt butikken uden at købe noget. De beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: Blå cowboybukser
B: Kvinde, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Talte: Fremmedsprog, Iført: Spraglet tøj
Politiet hører gerne fra personer, der har oplysninger i sagen eller har set personerne.

Vild hest i trailer – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 1505 blev Køge Bugt Motorvejen sydgående lukket, fordi en hest bevægede sig voldsomt inde i en hestetrailer. Politiet var på stedet, og en dyrlæge blev tilkaldt. Motorvejen var lukket indtil 1531, hvor hesten blev lukket ud på en mark, så den kunne falde til ro. Der var intet for politiet i den sag.

Færdselsuheld – Vordingborgvej/Slimmingevej, Herfølge, Køge

Kl. 1535 kørte to biler sammen i krydset Vordingborgvej/Slimmingevej. Part 1, en 31-årig mand fra Ringsted, holdt stille på Slimmingevej i krydset, men kørte frem uden at have set part 2, der kørte ad Vordingborgvej. Part 2, en 54-årig mand fra Rønnede, ramte højre side af part 1, men der skete ingen personskade ved sammenstødet. Mens oprydningen pågik var vejen spærret i begge retninger. Vejen blev åbnet igen kl. 1735.

Anmeldelse om brand i byggemarked var affaldsafbrænding – Industrivej, Bjæverskov, Køge

Kl. 2102 kørte brandvæsen og politi ud til et byggemarked, da der var gået en brandalarm på stedet. Myndighederne kunne heldigvis ikke konstatere brand på stedet, men en nærboende person var til gengæld i færd med at afbrænde haveaffald. Manden med haveaffaldet fik en alvorlig samtale med brandvæsnet om, hvordan man håndterer den slags, og der var intet for politiet i den anledning.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 0612 forulykkede en motorcykel med en 35-årig mand fra Sverige. Manden blev kørt på sygehuset for at blive tjekket for skaderne, men han var trods omstændighederne i god behold. Manden vil rutinemæssigt få udtaget en blodprøve, som skal undersøges for spiritus eller narkotika. Han vil høre nærmere om sagen, når blodprøveresultaterne kommer i politiets besiddelse.

Lørdag til søndag

 

Narkokørsel – Søndre Allé, Køge

En 21-årig mand blev 1104 anholdt og sigtet for narkokørsel, da narkometertesten viste positiv. Han fik udtaget en blodprøve og vil få afgjort sin sag, når resultatet foreligger.

Butikstyveri – Ølsemaglevej, Køge

Kl. 1401 blev politiet tilkaldt til et butikstyveri, hvor en 53-årig udenlandsk mand med adresse i Køge blev snuppet af et vidne, der havde set ham putte varer ned i sin rygsæk. Butikstyven blev sigtet for forholdet og fik en straksbøde, som han betalte på stedet.

Forsamling af biler – P-hus på Rådhusstræde, Køge

Kl. 2310 fik politiet en anmeldelse om, at der var mange biler samlet i et parkeringshus, og at denne forsamling var til gene for beboerne i området. Derfor kørte politiet ud til parkeringshuset, hvor omkring 50 biler var samlet. En person blev bortvist fra stedet pga. uhensigtsmæssig kørsel på området, mens resten af personerne blev formanet om at overholde færdselsregler om minimere gener for beboerne i området. Der kom efterfølgende ikke flere anmeldelser om gener.

Ulovlig kontakt med indsatte – Ringvejen ved Køge Arrest, Køge

Kl. 0008 fik politiet en anmeldelse om, at flere personer stod i nærheden af arresten for forsøgte at kontakte indsatte. Derfor kom politiet til stedet, hvor fire personer blev sigtet for ulovlig forbindelse med indsatte. De sigtede er en 24-årig mand fra Dianalund, 21-årig mand fra Roskilde, 32-årig mand fra Dianalund og en 27-årig mand ligeledes fra Dianalund.

Uro på værtshus – Havnen, Køge

Kl. 0345 kom politiet til et udskænkningssted i Køge, hvor en 19-årig mand fra Køge var meget spirituspåvirket og optrådte voldeligt. Han tildelte blandt andet en anden person et trælår, og han blev derfor sigtet for sin opførsel og vil høre nærmere om sagen, når den skal afgøres.

Ulovlig forbindelse med indsatte – Ringvejen ved Køge arrest, Køge

Kl. 2300 fik politiet oplysninger om, at en person stod på Ringvejen og kommunikerede med de indsatte i Køge arrest, idet der blev råbt frem og tilbage mellem gaden og arresthuset. En patrulje kom hurtigt frem og traf en mand, der råbte skældsord efter patruljen, og herefter løb fra stedet. Patruljen fik fat i manden på Kongsberg alle, og han viste sig at være en 21-årig mand fra Brøndby, der blev sigtet for at ulovligt at sætte sig i forbindelse med fanger. Han nægtede forholdet.
Kl. 0029 var den gal igen. Nu stod der fire personer på Ringvejen og kommunikerede med de indsatte. Politiet kom igen frem til stedet, hvor de fik fat i to ud af fire af de mistænkte kommunikatorer. En 22-årig fra Brønshøj og en 22-årig fra Søborg blev sigtet for ulovlig kontakt med indsatte. De to erkendte forholdet og forklarede, at de bare havde savnet deres ven, som de ikke måtte besøge.

De kan alle forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Forsøg på vold – Køge

Kl. 17.20 fik politiet en anmeldelse fra en 25-årig mand fra Taastrup om, at han var blevet overfaldet på et autoværksted. Her var han blevet opsøgt af nogle mænd, som havde truet ham med et baseballbat. Det lykkedes den 25-årige af flygte fra stedet uden at han kom til skade. Den 25-årige kontaktede politiet, der hurtigt kom frem til stedet. Ud fra beskrivelse af gerningsmændene og det køretøj, som de ankom i, fandt politiet kort efter frem til de mistænkte, som blev standset i en bil i Ølby Centret. Politiet anholdt fire mænd, en 23-årig mand fra Køge, en 21 og en 23-årig fra Høng og en 38-årig mand uden fast bopæl, som alle blev sigtet for vold og taget med på politistationen. I bilen fandt politiet en baseballbatt og en hardballpistol. De fire mænd blev afhørt til sagen. Motivet til episoden var umiddelbart en tidligere uoverensstemmelse imellem den 25-årige og den 23-årige mand fra Høng. Sagen blev herefter vurderet af anklagemyndigheden, der ikke fandt
at der var grundlag for at fremstille mændene i grundlovsforhør. De fire mænd blev løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen.

Væddeløbskørsel – Ringvejen, Køge

Kl. 2355 bemærkede en politipatrulje to biler, der kørte imod patruljen i modsatte vejbane. De to biler accelererede kraftigt, så der kom hjulspin og kørte herefter videre ad Ringvejen i høj fart, mens de skiftedes til at køre forrest og en længere strækning. Politiet kørte efter de to biler, for at bringe den farlige kørsel til standsning. Politiet standsede de to biler på Københavnsvej ud for nr. 108 og traf de to førere, en 19-årig mand fra Borup og en 19-årig mand fra Herfølge. De blev sigtet for at have kørt om kap/væddeløbskørsel, hvilket de umiddelbart godt kunne erkende. De fik en formaning om at køre pænt, og de kan nu forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Alvorlig trafikulykke – Køgevej, Køge – Stevns

Kl. 0048 anmeldte en forbipasserende bilist, at han netop havde fundet en livløs alvorligt tilskadekommen person som lå på vejen. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de forsøgte at yde førstehjælp til den tilskadekomne mand. Manden, en 29-årig mand fra Næstved, blev kort efter erklæret død af en læge. Der var ingen andre parter fra ulykken til stedet til at forklare, hvad der var sket. En bilinspektør til tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og lave en rapport. Køgevej blev afspærret mens undersøgelserne stod på. Ved undersøgelsen fandt politiet flere bildele, der kunne stamme fra flugtkøretøjet, herunder en nummerplade. En politipatrulje fandt hurtigt frem til bilen, som kunne være den, som havde ramt den 29-årige, idet forruden var knust. Politiet fandt også frem til ejeren af bilen, en 30-årig mand fra Køge, der erkendte, at han havde kørt bilen. Han oplyste, at han troede han havde ramt et rådyr, og at han havde standset op. Da han ikke kunne se noget han havde ramt, var han kørt hjem. Den 30-årige blev taget med til en rutinemæssig blodprøveudtagelse og for at blive afhørt til uheldet. Politiet har en formodning om, at den 29-årige mand gik langs vejen, hvor han blev ramt af den 30-årige, der kom kørende i sin personbil. De pårørende til den 29-årige er underrettet om ulykken. Politiet skal nu undersøge alle omstændigheder ved ulykken, hvorefter der vil blive tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

Indbrud i Perioden

Tangmosevej, Køge
Bådehavnen, Køge
Trekanten, Køge
Hovedgaden, Borup
Duehusvej, Bjæverskov