Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2022/01/19 til 2022/02/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 13.05 standsede færdselspolitiet en personbil, der blev ført af en 33-årig mand fra Karise ad motorvejen i nordlig retning.

Den 33-årige havde ikke noget kørekort og blev ved en rutinemæssig narkometertest mistænkt for at være påvirket af cannabis under kørslen. Han blev derfor sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven og fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet kunne endvidere konstatere, at det nu var femte gang siden 2020, at den 33-årige blev afsløret i at være fører af et køretøj uden at have et kørekort. Hans personbil blev derfor beslaglagt med henblik på senere konfiskation, hvilket den 33-årige protesterede imod. Derfor skal en dommer nu kigge nærmere på grundlaget herfor, og han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Afmeldte nummerplader på bil gav anledning til utallige sigtelser – Gymnasievej, Køge

Kl. 15.57 ønskede en patrulje at kontrollere en personbil nærmere, idet de nummerplader, bilen var forsynet med, var anført som afmeldte og derfor ikke burde sidde på et køretøj.

Bag rattet i personbilen sad en 20-årig mand fra Ishøj, som i forvejen var frakendt kørekortet. Endvidere mistænkte politiet ham for at være påvirket af narkotika under kørslen, så den 20-årige blev sigtet for disse overtrædelser af færdselsloven og anholdt med henblik på senere udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Ved ransagning af bilen fandt politiet en enhåndsbetjent springkniv, to kanonslag samt et bat, ligesom den 20-årige i forbindelse med visitationen blev fundet i besiddelse af godt et gram hash samt et firecifret kontantbeløb.

Springkniven, battet, det ulovlige fyrværkeri og hashen blev i forbindelse med sigtelserne beslaglagt som bevis i sagerne, og pengene beslaglagde politiet som afdrag på en betydelig gæld til det offentlige.

Endvidere kunne politiet konstatere, at den 20-årige inden for de sidste par år havde flere sigtelser for kørsel uden kørekort, så grundlaget for beslaglæggelse af hans personbil var til stede. Bilen havde den 20-årige købt for nylig for et mindre beløb, men gav dog sin tilladelse til beslaglæggelsen.

Den sidste sigtelse mod den 20-årige kom til at omhandle overtrædelse af straffeloven for trusler mod politipersonalet, der blev truet med diverse ulykker, når den 20-årige blev løsladt, hvilket skete først på aftenen efter afhøring til de mange sager og udtagelsen af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Brand i bil – Ringvejen, Køge

Kl. 01.10 rykkede politiet og brandvæsnet ud til en brændende bil, der ifølge et vidne var efterladt på Ringvejen ved krydset Blegdammen / Ringstedvej.

En yngre mand havde stoppet sin kørsel og kigget nærmere på motorrummet, inden han ifølge et vidne var forsvundet i sydlig retning ad Ringvejen.

Brandvæsnet fik slukket branden, der var i bilens motorrum og nok kunne være opstået ved en eller anden form for teknisk fejl eller selvantændelse under kørslen.

Politiet undersøger dog sagen nærmere i et forsøg på også få klarlagt, hvem der havde været fører af køretøjet umiddelbart inden, at bilen ifølge vidnet brød i brand.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 06.36 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld i det sydgående spor, hvor flere køretøjer var impliceret.

Det viste sig, at ingen af i alt tre parter var kommet til skade ved uheldet, der skete, da en 33-årig mand fra Ballerup i forbindelse med en overhaling mistede kontrollen over sin personbil på grund af glat føre.

Han ramte midterautoværnet og standsede med sin bil i overhalingssporet. Dette stop bevirkede, at en bilist måtte foretage en undvigemanøvre, så der skete et sammenstød med en tredje bilist.

Der opstod ringe materiel skade på de implicerede bilister og autoværnet, og oprydningsarbejdet var afsluttet kort før kl. 08.00.
Politiet registrerede blot parterne og omstændighederne ved uheldet.

Butikstyveri – Rådhusstræde, Køge

Kl. 20.21 anmeldte personalet i supermarkedet Fakta, at en mand var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet nogle varer.

Det viste sig, at en 37-årig, spirituspåvirket mand fra Østjylland som kunde i supermarkedet havde samlet diverse varer sammen til en værdi af 816 kr., inden han havde forladt butikken uden at betale.
Personalet havde efterfølgende fået hjælp fra vidner til at udpege den mistænkte ved togstationen, hvor han stod med de stjålne varer.

Politiet sigtede ham for butikstyveri og afhørte ham til sagen, inden han blev forsøgt bortvist. Den 37-årige ønskede umiddelbart ikke at følge den ordre og skabte efterfølgende en sådan uro, at politiet til sidst måtte frihedsberøve ham for at få skabt ro i området.

Efter et lægetilsyn blev den 37-årige østjyde anbragt i detentionen til afrusning, inden han blev løsladt tidligt søndag morgen. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen for butikstyveriet.

Butiksmedarbejder befølt bagpå ved butikstyveri – Pogebanken, Herfølge – Køge

Kl. 11.13 anmeldte personalet i et supermarked, at en mandlig kunde, der havde forladt stedet, dels havde befølt en 21-årig kvindelig medarbejder på bagdelen, dels havde stjålet en kage og ødelagt en blomst i forbindelse med tyveri fra forretningen.

Politiet kørte til supermarkedet og fik afhørt den kvindelige medarbejder, der var noget chokeret over butikstyvens handlinger. Endvidere fik politiet klarlagt, at butikstyven havde stjålet en kage til en værdi af 18 kr. fra brødskabet samt i forbindelse med personalets bortvisning af ham ødelagt en blomst til en værdi af 29 kr.

Personalet var bekendt med mandens identitet, idet han var stamkunde i supermarkedet, så politiet kørte efterfølgende ud til en 33-årig mand fra Herfølge. Han blev sigtet for både blufærdighedskrænkelse i forhold til den kvindelige medarbejder og for butikstyveri af både kagen og blomsten, som han ødelagde. Politiet henvender sig igen til ham, når sagerne mod ham skal afgøres.

Lastbil tabte tagplader på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen – Solrød/Greve

kl. 13.27 kørte en færdselsbetjent på Køge Bugt Motorvejen mod syd ved Greve, da han bemærkede at der var tabt nogle store tagplader i stål i 3. og 4. vognbane. Det regnede kraftigt og der var tiltagende myldretidstrafik. Betjenten slog alarm for at få motorvejen spærret akut og for at få hjælp frem til at fjerne tagpladerne.

Længere fremme i nødsporet holdt både en personbil og en varebil i nødsporet med havariblinket tændt. Omkring 500 meter fra de tabte plader holdt en lastbil med havariblinket tænkt, og chaufføren var ved at fastsurre noget gods på lastbilens lad. Færdselsbetjenten tog kontakt til lastbilchaufføren, som netop skulle til at køre fra stedet. Flere patruljer kom frem og afhørte førerne af de havarede køretøjer, som viste sig at være punkteret som følge af påkørsel af tagpladerne.

Lastbilchaufføren, en 61-årig mand fra København, havde konstateret, at han havde tabt i alt fire tagplader ud af de i alt 24 plader han transporterede. Chaufføren var blevet opmærksom på, at han havde tabt noget, da en bilist havde gestikuleret til ham. Så han holdt ind til siden for at surre godset fast.

Den 61-årige chauffør blev sigtet for ikke at sikre sit gods, så der opstod stor fare for de øvrige trafikanter. Politiet skal nu have afklaret, om den 61-årige også skal sigtes for ikke at have opfyldt sine forpligtelser som part i et færdselsuheld, idet han ikke slog alarm eller advarede nogen om den farlige situation.

Heldigvis kom ingen personer noget til i forbindelse med den meget farlige situation, som kunne være gået grueligt galt. Politiet arbejder nu på at afdække omfanget af de skader på køretøjer, som de tabte tagplader forårsagede. Den 61-årige kan forvente, at sagen ud over en bøde kan få konsekvenser for hans kørekort.

Falsk bankmand på spil – Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 13.40 anmeldte pårørende til en 88-årig kvinde fra Strøby Egede, at den 88-årige var blevet ringet op af en fremmed mand kl. ca. 12.00. Manden havde i telefonen oplyst at være fra hendes bank, som henvendte sig, fordi der uberettiget var hævet 15.000 kr. fra hendes bankkonto. Hun skulle derfor have udskiftet sit betalingskort, som straks ville blive afhentet på hendes bopæl.

Den fremmede mand i telefonen havde pointeret, at den 88-årige den næste halve time ikke måtte ringe til nogen, da “banken” skulle kunne komme i kontakt med hende.
Herefter dukkede en mand op og afhentede hendes betalingskort som aftalt, og efterfølgende kunne den 88-årige konstatere, at der nu uberettiget var hævet 15.000 kr. fra hendes bankkonto og ikke tidligere som oplyst af manden i telefonen.

Den falske bankmand, der afhentede betalingskortet, blev beskrevet som: mand, 25-30 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, lys hudfarve, kort brunligt hår, iført mørk vindjakke og i øvrigt dansktalende.

En patrulje blevet sendt til den 88-åriges bopæl for at afhøre hende nærmere om detaljerne i hændelsesforløbet og for at få undersøgt, om der måtte være eventuelle tekniske spor ved hendes bopæl til brug for identifikation af den falske bankmand.

Politiet har optaget endnu en anmeldelse om denne type af bedrageri over for især ældre personer, der bliver overtalt til at udlevere et eller flere betalingskort ud fra en opdigtet historie, som bliver præsenteret for dem ofte i forbindelse med et forudgående telefonopkald.

Opfordringen fra politiet lyder på at tage en snak med ældre familiemedlemmer om, hvad man kan og skal gøre, såfremt nogen uopfordret henvender sig med en historie, som man bør være særdeles skeptisk over for.

Færdselsuheld – Stevnsvej, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 15.20 rykkede politiet ud for at registrere et færdselsuheld, idet to bilister havde strejfet hinanden.

En 73-årig mand fra Store-Heddinge var kørt i en personbil ad Stevnsvej mod syd, da han mødte en anden personbil, der af en 21-årig mand fra Aalborg blev ført i nordlig retning.Da de to bilister passerede hinanden ud for Trekronervej, var de kommet så tæt på hinanden, at de to bilisters venstre sider af køretøjerne strejfede hinanden. De slap begge uskadte herfra, og der var kun mindre alvorlige skader på de to biler.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 06.51 rykkede politiet og redningspersonale ud til et færdselsuheld, idet to bilister var stødt sammen i det nordgående spor på motorvejen umiddelbart før afkørsel 27 Greve N.
Det viste sig, at to varebiler var stødt sammen i forbindelse med et vognbaneskift, efter en 25-årig mand fra Brørup i sin varebil ville skifte vognbane til højre. Herunder ramte han en anden varebil, der blev ført af en 49-årig mand fra Solrød Strand.
Følgeskaderne på de implicerede køretøjer var minimale, men da den 49-åriges varebil havde et større glasparti fastspændt på sin venstre side, blev glasset knust og spredt ud over store dele af motorvejens kørebane som følge af uheldet.
Ca. en time senere var kørebanen rengjort for glasskår, og de implicerede køretøjer var væk fra motorvejen. Ingen af de to parter kom selv til skade ved uheldet, som politiet blot registrerede omstændighederne ved.

Narkobilist oplyste falsk navn – Køge Bugt Motorvejen, Køge

kl. 11.10 stoppede en patrulje fra færdselsafdelingen en personbil på Køge Bugt Motorvejen ved Køge C. Bilisten havde ikke holdt til højre under kørslen, så han blev blinket ind til siden af patruljen.

Føreren af bilen fremviste et kørekort tilhørende en 33-årig mand. Det viste sig, at føreren var påvirket af narko, og han blev derfor anholdt og sigtet. Betjentene fik mistanke til, at føreren ikke var den han gav sig ud for at være. På trods af gentagne forespørgsler holdt føreren fast i sin identitet, og fremviste flere ID-kort tilhørende den 33-årige. Betjentene synes ikke, at fotoet på kørekortet lignede føreren af bilen, som blev taget med på politistationen, hvor politiet ved hjælp af fingeraftryk kan foretage en sikker identifikation.

Først da indså bilisten, at politiet ikke var sådan at narre, og han indrømmede, at det fremviste kørekort tilhørte hans bror. Den rette identitet på føreren var i stedet en 40-årig mand uden fast bopæl. Den 40-årige var udover at være narkopåvirket heller ikke i besiddelse af et kørekort, da han fik frakendt efter adskillige overtrædelser af færdselsloven. Den 40-årige var desuden eftersøgt til afsoning af 50 dages fængsel, som han blev idømt for kørsel i frakendelsestiden i gentagelsestilfælde.

Den 40-årige mand blev sigtet for at overtræde straffeloven, idet han ved at oplyse sin brors navn ved anholdelsen risikerede at få ham straffet uretmæssigt. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev overdraget til Kriminalforsorgen til afsoning af sin fængselsstraf.

Senere vil de nye sager blive afgjort.

Falsk bankmænd på spil – Køge

Kl. 16.22 anmeldte pårørende til en 77-årig kvinde fra Køge, at hun kort forinden var blevet ringet op af en fremmed mand. Han havde præsenteret sig som værende ansat i et navngivent pengeinstitut og kunne se, at der var flyttet et stort pengebeløb fra den 77-åriges bankkonti. Den 77-årige var dog lidt forundret herover, hvorefter den falske bankmand oplyste, at en anden mand ville ankomme til hendes bopæl for at hente hendes betalingskort, som var blevet misbrugt. De skulle således udskiftes og kunne udleveres til den mand, der ca. 10 minutter senere dukkede op og fik to betalingskort udleveret.
Efterfølgende havde den 77-årige konstateret, at de to betalingskort få minutter efter udleveringen var blevet misbrugt til uberettiget hævning af 30.000 kr. i en hæveautomat i Herfølge. Begge kort var nu blevet spærret, så de ikke længere kunne misbruges.
Den 77-årige beskrev manden, der afhentede betalingskortene, som: mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, sort kort hår og iført sort tøj. Den falske bankmand i telefonen talte dansk med accent.
Politiet har nu optaget rapport om sagen i et forsøg på at finde frem til de to mistænkte i sagen.
Samtidig vil politiet opfordre til at være særdels skeptisk over for uventede telefonopkald fra personer, der udgiver sig f.eks. at ringe fra et pengeinstitut eller en myndighed. Endvidere skal man være meget skeptisk, såfremt personlige oplysninger, konto- eller kortnumre og PIN-koder ønskes oplyst.
Sluttelig vil politiet også opfordre til at tage snak med ældre familiemedlemmer om, hvordan man skal agere, hvis et tilsvarende telefonopkald modtages, idet ofte ældre personer bliver kontaktet af denne type kriminelle.

Grundlovsforhør – Indbrud i telebutik – Nørregade, Køge

Kl. 02.49 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i forretningsruden til en telebutik i Nørregade. Tre mænd var efterfølgende løbet ind i forretning og kort efter kommet ud, inden de forsvandt til fods ad Nørregade.
Flere patruljer blev sendt Køge-området og kunne i Nørregade konstatere, at en personbil var blevet anvendt som rambuk i forbindelse med indbrud i telebutikken. Bilen var blevet efterladt på stedet, hvorfor politiet sikrede bilen med henblik på nærmere undersøgelse. Det var ikke muligt at få klarlagt, i hvilket omfang der var stjålet noget fra telebutikken.
Samtidig ledte patruljer i både Køge og omegnen af byen efter de tre flygtende indbrudstyve, indtil en hundepatrulje på Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning fattede interesse for en bil med udenlandske nummerplader, idet bilen på dette tidspunkt af natten kørte med væsentligt højere hastighed end tilladt og forventet.
Politiet kørte efter den udenlandske personbil, der satte hastigheden ned og kørte væk fra motorvejen ved afkørsel 29 Greve S. Ved afkørslen kørte føreren frem mod rødt lys og fortsatte videre uden at standse ad Mosede Landevej mod sydøst igen med høj hastighed.
I rundkørslen ved Rørhaven / Holmeagervej kørte føreren venstre rundt i rundkørslen, men mistede herunder kontrollen over personbilen, der forulykkede og ramte en lygtepæl.
To mænd flygtede fra bilen, mens en tredje forblev i bilen og straks blev anholdt.
De to flygtede mænd blev eftersøgt med politihunde i både et nærliggende villakvarter og i et moseområde.
Efter knap en times søgen lykkedes det en hundefører at finde og anholde endnu en af de flygtede, der gemte sig i moseområdet.
De to anholdte blev identificeret som to mænd på 29 og 39 år fra Rumænien. Det lykkedes ikke trods intensiv eftersøgning med politihunde at finde den tredje mand, der forsvandt i villaområdet.
De anholdtes bil var en bil med rumænske nummerplader, og ved ransagning af bilen fandt politiet adskillige mobiltelefoner, som formodes at være blevet stjålet ved rambuktyveriet i Nørregade kort forinden.
De to anholdte rumænere vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil af hensyn til den fortsatte efterforskning begære dørlukning under retsmødet.

Byretsdom for grov vold efter overfald på mand – Nylandsvej, Køge

Retten i Roskilde afsagde tirsdag en dom over en nu 20-årig mand fra Sverige, som blev idømt fem måneders ubetinget fængsel og udvisning af Danmark med et indrejseforbud de næste seks år.

Den 20-årige blev dømt for grov vold efter straffelovens bestemmelser herom, efter at han den 29. januar 2021 på Nylandsvej i Køge slog en dengang 21-årig mand i hovedet med en hammer samt for at have tildelt offeret flere knytnæveslag.

Selv om offeret hurtigt kom under lægelig behandling, døde han kort efter voldsudøvelsen.

Motivet til voldsudøvelsen var en uenighed via et socialt medie, hvilket havde gjort den dømte så ophidset, at han udøvede vold mod offeret, da de tilfældigt mødtes på Nylandsvej.

Den dømte blev efter domsafsigelsen frihedsberøvet efter bestemmelser i hjemrejseloven.

Rettens kendelse om frihedsberøvelsen efter dommen blev kæret, ligesom selve dommen blev anket, så Østre Landsret skal nu se nærmere på både straffesagen og grundlaget for frihedsberøvelsen af den dømte efter dommen.

Ved retsmødet blev der tillige afsagt kendelse om navneforbud i sagen.

Anklagemyndigheden rejste tiltale i sagen efter straffelovens bestemmelser om grov vold og ikke for manddrab, selv om offeret døde kort efter voldsudøvelsen. Afgørende for den rejste tiltale var en retsmediciners udtalelse om, at læsionerne næppe skønnedes at have haft betydning for dødens indtræden, og at der ingen holdepunkter var for, at den udøvede vold havde været dødelig.

Social dumping-aktion – Roskilde / Køge / Solrød Strand

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog i samarbejde med både SKAT og Arbejdstilsynet en kontrol af arbejdspladser inden for bygge- og autobranchen i den hensigt at kontrollere eventuel udenlandsk arbejdskraft.

I alt tre arbejdspladser fik et besøg af myndighederne, der fra morgenstunden startede på en byggeplads i den centrale del af Roskilde by. Her blev 10 arbejdstagere fra Polen og Rumænien truffet, men politiet fandt ikke grundlag for at foretage sig yderligere.
I forbindelse med denne kontrolindsats dukkede pludselig tre mænd på 31, 41 og 46 år fra Ishøj op i en bil med tilkoblet trailer, uden at mændene kunne redegøre for, hvad de skulle på byggepladsen. Mændene blev kontrolleret af politiet, der ikke fandt grundlag for at foretage videre over for disse tre mænd.

Næste kontrollerede arbejdsplads var produktionsvirksomhed i den nordlige del af Køge by, hvor politiet kontrollerede 10 polske medarbejdere. Heller ikke på denne virksomhed fandt politiet grundlag for at foretage sig yderligere.
Sidste kontrollerede arbejdsplads var inden for byggebranchen på en adresse i Solrød Strand. Her traf politiet tre udenlandske medarbejdere fra Polen og Rumænien, men også disse havde orden i papirerne.
Kontrolaktionen er et led i forskellige myndigheders indsats mod social dumping i Danmark, hvor arbejdspladser inden for forskellige brancher bliver kontrolleret inden for de deltagende myndigheders egne fagområder for at kontrollere, hvorvidt der foregår bl.a. ulovlig beskæftigelse af udenlandsk arbejdskraft.

Narkokørsel uden førerret mv. – Karlemosevej, Køge

Kl. 00.15 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en bil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han ikke havde nogen førerret.
Han deltog i en narkometertest, der gav udslag for påvirkning af cannabis, og ved visitationen af ham i forbindelse med anholdelsen fandt politiet ham i besiddelse af et gram hash, som blev beslaglagt som bevis i sagen og med henblik på senere destruktion.
Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 24-årige, der var blevet afhørt til de tre overtrædelser af lovgivningen og derfor vil høre nærmere fra politiet.

Bil med efterlyste nummerplader – Køge Bugt Motorvejen / Lyngvej / Stensbjergvej, Køge

Kl. 14.30 opdagede færdselspolitiet en trafikant, der kørte på motorvejen i en personbil, hvis nummerplader var afmeldte og derfor efterlyst af politiet. Bilisten blev fulgt videre ad Lyngvej til Stensbjergvej, hvor politiet fik standset den kvindelige fører af bilen. Der var tale om en 20-årig kvinde fra Køge, som oven i købet havde glemt at medbringe sit kørekort under kørslen. Hun blev således sigtet for den overtrædelse af færdselsloven, og politiet inddrog nummerpladerne fra bilen, som i øvrigt tilhørte en anden end føreren.

Narkobilist med hash på sig – Værftsvej, Køge

Kl. 00.15 anholdt og sigtede politiet en 30-årig mand fra Nordsjælland for narkokørsel i en personbil. Ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse ca. et gram hash, ligesom politiet kunne konstatere, at der i bilen lå en tom plastpose med mikroskopiske rester af noget hvidt stof.

Narkometertesten af den 30-årige havde givet politiet grundlag for at mistænke ham for at være påvirket af kokain under kørslen, så derfor fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer inden sin løsladelse. Han hører nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Fart, sprit og hasarderet overhaling – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 22.13 kørte en færdselspatrulje på Køge Bugt Motorvejen mod nord ved Cordozavej i Solrød, hvor en bilist med målt til at køre med en gennemsnitshastighed på 136 km/t, selvom det kun er tilladt at køre 110 km/t på strækningen. Bilisten gjorde sig desuden uheldigt bemærket ved at overhale højre om et køretøj, der kørte i 2. vognbane.

Føreren, en 50-årig mand fra Sønderjylland, blev blinket ind til siden af patruljen. Den 50-årige blev her testet for, om han var påvirket. Her var der også bid, da han både havde en promille over det tilladte og blev testet positiv for euforiserende stoffer. Bilisten blev derfor anholdt og sigtet for sine mange forseelser. Efter at have afgivet en blodprøve blev han løsladt, men kan nu forvente at høre mere fra politiet i sine mange sager, når svaret på blodprøven kommer.

Indbrud i Perioden

Nørregade, Køge
Åkandestien, Køge (forsøg)
Unionsvej, Køge
Sjællandsvej, Køge
Havremarken, Borup