Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 10-18. juli 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyveri – Køge

Kl. 12.42 fik politiet anmeldelse om en hændelse, der fandt sted lørdag kl. 1200 på Langelandsvej, hvor en 83-årig mand stod ved stoppestedet, hvor en ukendt udenlandsk mand, muligt arabisk baggrund, spurgte, om den 83-årige kunne veksle to 50 kr. sedler til en 100 kr. Det lykkes manden i forvirringen at stjæle 2 x 500 kr. fra forurettede.

Politiet skal advare mod, at man hjælper i lignende situationer, hvor man tilfældigt bliver kontaktet. Henvis de pgl. til en bank i stedet.

Tricktyveri – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 19.22 fik politiet anmeldelse om en episode, der fandt sted omkring kl. 18.22, hvor en 21-årig mand fra Tyskland blev “blinket ind til siden” af en bagfrakommende bil. Den bagfrakommende kørte i en Audi A6 på tyske nummerplader.

Personerne i bilen fortalte, at de havde brug for penge til nogle syge familiemedlemmer i Tyskland. Forurettede udleverede 50 euro til personerne i Audien, og da dette ikke var nok, så fik de yderligere 150 euro udleveret, og til gengæld fik den 21-årige “guld” udleveret, som personerne i Audien hævdede var mange penge værd.

Personerne i Audien beskrives som: to mænd, henholdsvis 35-40 år og 45-50 år, arabiske af udseende samt en arabisk udseende kvinde.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 10.54 skete et harmonikasammenstød på motorvejen med fire biler impliceret. Tre af bilerne blev flyttet fra motorvejen, der blev åbnet for trafik igen kl. 12.24. Der skete stor materiel skade men ingen personskade.

Tricktyveri – Borup, Køge

Kl. 14.20 var to formentlig udenlandske kvinde ved en adresse i Nøddeparken, hvor de udgav sig for at komme fra hjemmeplejen. De blev lukket ind i huset, og inden de gik fra stedet igen, var der forsvundet 1200 kr. fra den 71-årige mand, der bor på adressen.

Forurettede havde spurgt kvinderne om deres legitimation, hvilket de ikke ville vise.

Brand i bil – Borup, Køge

Kl. 11.03 brændte en mindre stationcar på Dyndetvej. Brandårsag ukendt. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set noget eller nogle på stedet. Ring på 114.

Forsøg på tricktyveri – Køge

Kl. 16.37 fik politiet anmeldelse fra en chokoladeforretning på Jernbanegade, hvor en udenlandsk mand ville købe en gaveæske med chokolade og betale med 1000 kr. Ekspedienten afviste at veksle sedlen, og manden forlod dernæst stedet. Det antages, at henvendelsen var optakten til vekseltricket, der ikke blev til noget.

Brand i bil – Borup, Køge

Kl. 17.30 blev anmeldt om brand i en bil på Dyndetvej, hvor en sølvgrå Passat brændte. Fem personer set ved bilen før branden.Fire mænd og en kvinde.

Uro – Køge

Kl. 00.52 blev en 48-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på Havnen i Køge Han ville ikke opgive navn og han var provokerende over for politiet.Den anholdt blev løsladt ud på morgenstunden med en bøde for sin optræden.

Vold – Køge

Kl. 03.22 anholdt politiet en 20-årig mand fra Fjerritslev, der på Jernbanegade var voldelig over for en kvinde, hvilket fik en 39-årig mand til at blande sig i volden. Det førte til vold mod den 39-årige, der også blev truet af den 20-årige.

Den 20-årige blev varetægtsfængslet  til den 100817 lørdag formiddag.

Hærværk – Lille-Skensved, Køge

Kl. 08.06 blev anmeldt om hærværk på et busskur på Højelsevej, hvor alle ruder var knust og der var spraymalet på resten. Politiet har sikret spor på stedet. Hærværket sket mellem onsdag kl. 21.00 og kl. 07.45 torsdag.

Køer på gale veje – Køge

4-5 køer var tirsdag kl. 08.25 gået ud af en indhegning ved Revlen i Køge og nået ud til Københavnsvej. Det lykkedes at få fat i ejeren, der fik de frihedselskende dyr retur i deres trygge indhegning uden der skete færdselsuheld af nogen art.

Brand – Køge

Kl. 18.55 brændte en cirkusvogn, der stod på en legeplads ved SFO på Rishøjvej. Vognen udbrændte. Brandårsagen er ukendt. Ingen kom til skade ved branden.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 19.45 anholdt politiet en 23-årig mand fra Aarhus, der kørte i bil på Køge Bugt Motorvejen. Manden var påvirket af narkotika og i øvrigt frakendt førerretten i forvejen.

Han fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Færdselsuheld – Køge

Kl. 02.12 skete et færdselsuheld på Københavnsvej, hvor en bil kom ud fra Værftsvej til indkørsel på en tankstation. En anden bil kom ud fra tankstationen, og de to kørte ind i hinanden, da den første bil lavede et meget stort højresving.

En 52-årig kvinde fra Bjæverskov førte bilen, der var skyld i uheldet. Det blev konstateret, at hun var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Stjålet motorcykel fundet – Køge

Kl. 16.04 fik politiet anmeldelse om en sort motorcykel, der var trukket ind i en opgang på Fasanvej. Politiet kørte til stedet og konstaterede, at motorcyklen var stjålet. Politiet sikrede motorcyklen, og ejer kontaktes af politiet.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Køge

Kl. 01.08 natten til lørdag blev en 26-årig kvinde udsat for vold af sin tidligere kæreste, og blev truet med en kniv. Kl. 01.25 lørdag anholdt politiet en 39-årig mand fra Køge, der sigtes for volden. Han blev ved et grundlovsforhør fængslet til den 250717.

Ordensbekendtgørelsen – Ølby, Køge

Kl. 16.00 fik politiet anmeldelse fra Køge Svømmeland, Ølbycenter, hvor en 17-årig ung mand provokerede alle tilstedeværende. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han får en bøde for sin optræden.

Vold – Køge

Kl. 22.43 fik politiet anmeldelse om vold i Lovparken, Nyportstræde, hvor en 17-årig mand blev udsat for slag og spark af en 23-årig mand fra Kastrup. Den 23-årige blev anholdt kl. 22.48 og sigtet i sagen. Han blev løsladt ud på natten, og sagen vil senere blive behandlet i retten.

Politiet kender ikke motivet til volden.

Trusler mod politiet – Køge

Kl. 23.10 anholdt politiet en 28-årig mand fra Køge, der i forbindelse med visitation truede politifolkene på forskellig vis. Den 28-årige blev sigtet for trusler og han blev løsladt i løbet af søndag formiddag. Sagen behandles senere i retten.

Uro – Køge

Kl. 01.01 var politiet på Køge station, hvor to personer opførte sig provokerende og voldeligt. En 17-årig ung mand fra Ålbæk og en 23-årig fra Strøby fik begge en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Tyveri fra ejendom – Tureby, Køge

Kl. 12.35 blev anmeldt om tyveri fra en ejendom på Hejnerupvej, hvor et vidne så en mand og tre østeuropæiske kvinder på stedet. Vidnet tog billeder af den bil, som de pgl. kørte i. Der var tilsyneladende ikke stjålet noget fra ejendommen. På vej væk fra stedet kørte bilen hensynsløst, hvilket fik flere vidner til at ringe til politiet.

Kl. 13.05 anholdt politiet en 24-årig mand fra Rumænien, der kørte i bilen. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør mandag med krav om varetægtsfængsling.

Indbrud i perioden
Samsøvej, Køge
Østrupvej, Køge
Agerbækvej, Køge
Bytoftevej, Slimminge, Ringsted
Slimmingevej, Tureby