Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Jul 28, 2017 til Aug 08, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Knivloven – Ølbycenter, Køge

Kl. 1655 foretog politiet en rutinemæssig kontrol af to mænd, der opholdt sig i en personbil på p-pladsen ved Ølbycenter. En 28-årig mand fra Ringsted var i en dørlomme i bilen i besiddelse af en 19 cm lang kniv, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af knivloven og fik kniven beslaglagt som bevis i sagen. Passageren – en 21-årig mand fra Køge – blev ikke sigtet for noget. Den 28-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Vold / hærværk / forsætlig påkørsel mv. – Stensbjergvej / Ølbycenter, Køge

Kl. 1328 anmeldte en 36-årig kvinde fra København Ø, at hun kort forinden ved Ølbycentret var blevet overfaldet og fået tildelt flere knytnæveslag af faderen til et 8-årigt barn, som den 36-årige og en veninde efter aftale skulle afhente. Barnet var blevet anbragt i en bilen, da den 36-årige uvarslet blev overfaldet af barnets far. Offeret flygtede ind i sin bil og flygtede mod Stensbjergvej. Undervejs påkørte faderen deres bil med sin egen bil. Under den videre kørsel ad Stensbjergvej fulgte faderen efter, og da moderen lavede en U-vending for at slippe væk, lykkedes det faderen at bakke ind i hendes bil i den side, hvor barnet var placeret. Faderen steg herefter ud af sin bil og knuste ruderne i moderens bil, samtidig med at han krævede sin barn udleveret. Til sidst flygtede faderen – en 37-årig mand fra Køge – fra stedet uden at få barnet med sig. Polit iet ledt e i løbet af eftermiddagen efter den 37-årige far med henblik på anholdelse, men fandt ham ikke. Han er nu eftersøgt af politiet, der nu også leder efter ham i hans venne- og bekendtskabskreds. Politiet har endvidere udfærdiget en socialrapport af hensyn til barnet og de oplevelser, som det har været udsat for, så også de sociale myndigheder kan blive underrettet om denne sag.

Narkobilist uden førerret – Langelandsvej, Køge

Kl. 1939 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Køge for kørsel uden førerret og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en person. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for hash, som politiet mistænker ham for at have været påvirket af.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Ryeskovvej, Borup – Køge

Kl. 0015 mistede en 40-årig mand herredømmet over en varebil og kørte ned i grøften. Føreren af varebilen var påvirket af spiritus under kørslen og måtte i øvrigt ikke køre bilen, da han i forvejen var frakendt førerretten. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet, som den 40-årige slap uskadt fra.

Musik til ulempe – Sygehusvej, Køge

Kl. 1722 fik politiet en henvendelse om, at der havde været musik i Lovparken i flere timer, og musikken var blevet højere og højere i løbet af eftermiddagen. Nogle af naboerne havde forsøgt at få de tilstedeværende til at dæmpe sig, men forgæves, hvorfor ulempen nu blev anmeldt til politiet. Politiet kørte til Lovparken, hvor politiet kl. ca. 1735 kunne konstatere, at alt var stille og roligt. Der var således ikke grundlag for at foretage sig yderligere i anledning af anmeldelsen.

Varsel om snarlig fogedaktion – Stevns – Køge – Solrød – Greve kommuner

Hvis du bor i Stevns, Køge, Solrød eller Greve Kommune og ved, at du er eftersøgt af politiet med henblik på fremstilling i fogedretten, fordi du tidligere er udeblevet fra et retsmøde, så er det nu, at du skal få ordnet din sag og henvende dig i fogedretten i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands politi vil i nærmeste fremtid gennemføre en aktion, hvor alle, som er efterlyste til fremstilling i fogedretten, vil blive frihedsberøvet, uanset

Færdselsuheld – Slimmingevej, Tureby – Køge

Kl. 1538 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor to biler var stødt sammen. Det viste sig, at en 21-årig mand fra Tureby var i en personbil standset bag en ladvogn, som var ved at svinge til venstre ind på en byggeplads. Dette overså en 30-årig kvinde fra Tureby under kørsel i en personbil i vestlig retning. Hun påkørte derfor bagenden af den 21-åriges bil, da hun ikke nåede at bremse helt op. Parterne blev tilset af ambulancepersonalet, men ingen var kommet til skade. Dog skete der mindre materiel skade på de implicerede biler.

 

Narkokørsel – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 2052 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 24-årig mand fra Svendborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en lastbil med sættevogn ad motorvejen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

 

Forsøg på tricktyveri – Gymnasievej, Køge

Kl. 1306 anmeldte en 80-årig kvinde fra Køge, at hun kl. ca. 1200 på vej hjem til fods efter indkøb i et nærliggende supermarked blev kontaktet af en fremmed kvinde, der løb hende i møde og råbte “Hospital!” flere gange. Kvinden tog den 80-åriges hånd, som hun kyssede, ligesom den 80-årige blev præsenteret for en masse smykker. Hun forsøgte flere gange at komme fri fra den fremmede kvinde, som til sidst gik over mod en mørk bil, som kørte væk fra stedet. Den 80-årige sundede sig lidt og kunne konstatere, at hun ikke havde fået stjålet noget. Den fremmede kvinde blev beskrevet som: A: Kvinde, Romansk af udseende, 50-55 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Mørkt brunt hår, Iført: Kulørt nederdel og bluse, Medbragte: Smykker. Politiet ledte forgæves efter kvinden og den mørke bil i området.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden og/eller bilen i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Ringstedvej, Lellinge,
Køge Tømrervej, Køge (2 steder)
Mellemvangen, Køge
Skovvangsvej, Strøby Egede, Køge
Gymnasievej,
Køge Søvej, Borup