Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 12-21. marts 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Herfølge – Køge

Kl. 0804 var tre biler stødt sammen på motorvejen i sydgående retning. To af parterne havde nået at bremse op for en forhindring på vejen. En 18-årig mand fra Tureby opdagede dette for sent og påkørte med sin personbil den bageste, der blev skubbet frem i den næste bil. Ingen af de tre parterne kom til skade ved uheldet, hvor der kun skete ringe materiel skade. Uheldet medførte dog kødannelse på ca. 2 km i det nordgående spor.

 

Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde, sager fra Ringsted og Køge

De syv anholdte fra aktionen tirsdag blev fremstillet i grundlovsforhør.

Alle blev fængslet til den 050418. Politiet har ikke flere kommentarer til sagen, da retsmødet blev holdt for lukkede døre.

De fængslede er en 26-årig mand fra Ringsted, en 23-årig mand fra Køge, en 24-årig mand fra København, to 24-årige fra Køge, en 26-årig fra København og en 19-årig med adresse i Jylland.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Bjæverskov, Køge

Kl. 1000 blev en 23-årig mand fra Bjæverskov fremstillet i grundlovsforhør. Han sigtes for brandstiftelse i forbindelse med et brand i et hus på Læskovvej. Den 23-årige blev fængslet til den 050418.

Mistænkeligt forhold – Køge

Kl. 1409 luskede en mørkeblå kassebil rundt i området ved Snogebæksvej. To personer, der formentlig er af udenlandsk herkomst, kørte rundt i bilen, hvor de stoppede og kigge på de forskellige huse. Anm. havde en ide om, at der kunne være tale om indbrudstyve. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til bilen i første omgang.

Tilbud om arbejde – Lille-Skensved, Køge

Kl. 1510 kørte to mænd rundt og tilbød at rense tagrender for villaejere. De to var kørende i en tysk indregistreret blå varebil. Politiet fik ikke kontakt til bilen.

Politiet skal advare imod at indgå aftaler med personer, der af sig selv henvender sig på en adresse. Dels er det ulovligt, og dels siger erfaringen, at aftalen om arbejdet enten ikke bliver udført, eller også forlanges mange flere penge for arbejdet end aftalt.

Butikstyveri – Køge

Kl. 1700 anholdt politiet en 32-årig kvinde fra Litauen, der blev tilbageholdt efter tyveri af diverse spiritus, der blev stjålet i Kvickly i Vestergade i alt for 800 kr.

Spiritussen blev lidt dyrere end beregnet. Kvinden fik en bøde på 1600 kr. og løsladt i løbet af aftenen.

Opfølgning på brand – Bjæverskov, Køge

Der henvises til døgnrapport fra i går, hvor det fremgår, at vi anmeldelse om en brand på Læskovvej kl. 0638 i går morges.

Politiet har efterfølgende efterforsket sagen, og kl. 1526 anholdt politiet en 23-årig mand fra Bjæverskov, der sigtes for brandstiftelse. Den anholdte er stadig i politiets varetægt, og han vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Målrettet aktion mod bandemiljøet – Ringsted og Køge m.v.

Politiet gennemførte en stor aktion tirsdag rettet mod bandemiljøet. Der henvises til udsendte pressemeddelelser fra i går. Der fremstilles syv personer i grundlovsforhør onsdag, hvoraf den ene fremstilles i retten i København, da pgl. bor i København. De øvrige fremstilles i retten i Roskilde i løbet af formiddagen.

Politiet har ikke flere kommentarer til sagen for indeværende. Vi oplyser efter retsmøderne om resultatet dagens retsmøder.

Arbejdsulykke – Køge

Kl. 1734 blev politi og beredskab sendt til Ullsvej, hvor der var sket en arbejdsulykke, idet en 44-årig mand fra Herning i forbindelse med arbejde kom i klemme mellem en sættevogn og et ca. 12 tons tungt betonelement.

Han blev kørt til sygehus, hvor det blev konstateret, at han var uden for livsfare. Arbejdstilsynet underrettet om uheldet og undersøger sagen nærmere.

Narkokørsel – Holmebækhuse, Herfølge – Køge

Kl. 1604 anholdt og sigtede politiet en 39-årig mand fra Herfølge for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Personbilen var uden nummerplader og dermed hverken indregistreret eller lovpligtigt ansvarsforsikret. Den 39-årige havde heller ikke noget kørekort, som tidligere var blevet frakendt ham. Ved visitationen i forbindelse med anholdelsen havde han knap 18 gram hash samt et LSD-“frimærke” på sig, så sigtelserne kom ud over færdselsloven også til at omfatte overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 39-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til sagerne.

Brand i villa – Læskovvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 0638 fik politiet via alarm 112 melding om brand i en villa. Brandvæsnet begyndte straks at slukke branden, som ved deres ankomst nærmest havde bredt sig til hele huset. Beboerne – en mand 23 år, en kvinde på 27 år og et barn på ca. 5 mdr. – var alle ude af det brændende hus uden at være kommet til skade. Der blev således ikke brug for den tilkaldte ambulance og læge. Brandvæsnet har i løbet af morgenen været i gang med brandslukningen, og politiet er gået i gang med at afhøre familien for at få et overblik over, hvad der kan være sket på stedet i forbindelse med brandens opståen. Politiet skal – om muligt – foretage tekniske undersøgelser på brandstedet senere i dag. Derfor kan der ikke siges noget om brandårsagen på nuværende tidspunkt.

Uro i P-hus – Ivar Huitfeldtsvej, Køge

Kl. 2332 fik politiet en henvendelse om, at der gennem ca. 1½ time havde været høj musik – måske fra bilers anlæg – i P-huset, ligesom lyde tydede på, at der blev kørt ræs i bygningen. Politiet kørte straks efter anmeldelsen til området med et par patruljer, men alt åndede fred og idyl i P-huset.

Indbrud i perioden
Engvangsvej, Strøby Egede, Køge Grønnekildevej, Køge Søsvinget, Køge Søbækvej, Køge Støberivej, Køge Planteskolevej, Køge Søvej, Borup Hovedgade, Borup Ejbyvej, Lille-Skensved