Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Maj 14, 2018 til Maj 22, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Køge

Kl. 2239 kørte 30-årig mand fra Roskilde galt med en bil på Sandvadsvej, hvilket førte til, at bilen ramte et firma. Der skete stor materiel skade på bil og på bygning. Ingen personer kom til skade.

Det antages, at den pgl. har været involveret i bilræs på stedet før uheldet.

Anholdelse – Bjæverskov, Køge

Kl. 2246 anholdt politiet en 53-årig mand fra Bjæverskov, der på en adresse truede en anden beboer på en institution på Ejbovej, der blev snittet i en finger med en kniv. Den 53-årige blev fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor han blev fængslet til 070618.

Spirituskørsel – Køge

Kl. 0036 anholdt politiet en 43-årig mand fra Køge, der sigtes for spirituskørsel. Pgl. truffet kørende i bil på Københavnsvej. Han fik udtaget en blodprøve.

Anholdelse – Køge

Kl. 1250 kontaktede en færdselspatrulje en mand, der holdt ulovligt, hvor der var standsning forbudt på Torvet. Manden havde ikke kørekort med, men oplyste navn og cpr.nr. på en person. Politiet troede ikke på, at manden opgav sit rigtige navn, og han blev derfor anholdt til konstatering af identitet.

Mistanken var korrekt. Manden var identisk med en 26-årig fra Guldborg, der var frakendt førerretten. Han blev sigtet for sin kørsel og for at have opgivet falsk navn til politiet.

Han blev løsladt senere på eftermiddagen, da trådene var redt ud.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 2019 anholdt politiet en 21-årig mand fra Køge, der kørte i bil på Køge Bugt Motorvejen. Han var påvirket af narkotika, da han blev standset af politiet. Den anholdte fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Trussel på livet / hasarderet kørsel mv. – Uglevænget, Ejby, Lille-Skensved – Køge

Kl. 1454 fik politiet en henvendelse fra en lokal borger, som havde påtalt en bilists kørsel på en p-plads. Føreren af den pågældende bil var blevet truende og havde truet med at slå borgeren ihjel. Politiet kørte til stedet og foretog anholdelse af en 33-årig mand fra Vanløse, som blev sigtet for trusler på livet og for hensynsløs kørsel i spirituspåvirket tilstand. Hans bil viste sig ikke at være hans egen, fordi den var meldt stjålet hos Nordjyllands Politi d. 080518. Den 33-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, men vil blive indkaldt til et retsmøde senere, når sagerne skal afgøres.

Brand på plejehjem – Sandmarksbo, Køge

Kl. 0028 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en brand i en lejlighed i nogle plejeboliger. Myndighederne sørgede for at bringe beboere i sikkerhed eller evakuere disse. Branden blev lokaliseret til en lejlighed, hvor en 74-årig kvinde fra Køge havde opholdt sig. Der var gået ild i en kurv med flere bundter garn med røgudvikling til følge. Det viste sig, at den 74-årige havde hæklet og ville brænde et par tråde af med en lighter. Desværre gik der ild i hele det hæklede, så hun tabte det ned i en kurv med flere bundter garn. Ni beboere og en plejer blev undersøgt for eventuel røgforgiftning af personale fra den tilkaldte ambulance. Ingen kom til skade ved branden, og myndighederne var færdige på stedet kl. ca. 0125.

Brand i SFO – Køge

Kl. 2006 blev politi og brandvæsen sendt til Hastrup Skole på Langelandsvej, hvor der var ild i SFOén, hvor hovedparten af den sydvestlige del udbrændte. En skraldespand, der stod op af bygningen, må formodes at være arnestedet. Der blev fundet en engangsgrill i skraldespanden, der formodes at være årsag til branden.

Politiet efterforsker nu sagen nærmere. Det antages, at de personer, der har smidt engangsgrillen i skraldespanden, er skyld i branden. De har formentlig ikke være klar over, at der var gløder tilbage i grillen.

Politiet vil tage kontakt til de unge mennesker, og vi anbefaler, at de selv kontakter politiet først, så vi kan lave en aftale om afhøring til sagen.

Indbrud i perioden
Ølbycenter, Køge Snogebækvej, Køge Åstræde, Strøby Egede, Køge (2 steder) Gammel Ringstedvej, Køge Toftekærvej, Køge Vordingborgvej, Køge Rapsmarken, Borup Hovedgaden, Borup Læskovvej, Bjæverskov