Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Maj 22, 2018 til Maj 29, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i speedbåd – Køge

Kl. 1808 blev anmeldt om brand i en speedbåd, der var ca. 100 meter fra kysten ved Pacific Kaj. Begge de ombordværende var sprunget i vandet og var svømmet ind iført redningsveste. Ejeren havde speedbådsbevis og måtte således føre speedbåden på lovlig vis. Ilden opstået omkring motoren. Båden drev i land efterfølgende. Ingen kom til skade ved branden.

Lov om euf. stoffer – Vallø, Køge

Kl. 0021 standsede politiet en bil på Strandvejen. Bilen lugtede kraftig af hash. Føreren af bilen, en 25-årig mand fra Fakse Ladeplads, blev sigtet for narkokørsel.

Han blev fundet i besiddelse af et 0,4 gram kokain og 0,1 gram amfetamin. Derudover blev fundet 130 gram hash.

Den 25-årige blev sigtet for besiddelse af de nævnte stoffer. Han blev løsladt efter afhøring, og sagen behandles senere i retten.

Lov om euf. stoffer – Køge

Kl. 0158 anholdt politiet en 18-årig mand fra Køge, der blev truffet på Søndre Molevej, hvor han blev fundet i besiddelse af 24 gram hash pakket i salgspakker og et mindre kontaktbeløb. Han blev sigtet for salg af narkotika og løsladt efter afhøring. Sagen behandles senere i retten.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 0007 anholdt politiet en 24-årig mand fra Helsinge, der kørte i bil på Værftsvej. Han var påvirket af narkotika og var i øvrigt frakendt førerretten. I bilen blev fundet ca. 15 gram hash. Den 24-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer, narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Nye fartmålinger på Køge Bugt Motorvejen natten mellem torsdag og fredag

Vejdirektoratet udfører afsluttende vejarbejde på stykket under viadukten ved Karlslunde Centervej fra kl. 22:00

natten mellem torsdag d. 24. maj og fredag d. 25. maj 2018

Der vil således igen være opsat afspærring mellem 24 km-mrk. og 26 km-mrk. på Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning.

Vejarbejdet får besøg af politiets automatisk trafikkontrol – ATK – i forbindelse med vejarbejdet.

Sidste skoledag – Køge

Køge Gymnasiums 3. gére havde sidste skoledag onsdag. De unge opholdt sig bl.a. i Lovparken og på Søndre Strand. Politiet talte med flere af de unge i løbet af dagen, der naturligvis også spillede musik, men dog ikke så højt, så det generede omkringboende. Alt i alt en god og festlig dag, der forløb som den skulle.

Færdselsuheld – Køge

Kl. 1557 påkørte en personbil flere andre biler og kørte dernæst til en nedlagt rasteplads, hvor føreren af bilen gik fra stedet.

En hundepatrulje sendt til stedet, og en hund snusede sig frem til en 54-årig mand fra Næstved, der viste sig at være påvirket af spiritus. Den 54-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Uheldet skete på Sydmotorvejen. Ingen kom til skade ved uheldet.

Færdselsuheld – Køge

Kl. 2239 kørte 30-årig mand fra Roskilde galt med en bil på Sandvadsvej, hvilket førte til, at bilen ramte et firma. Der skete stor materiel skade på bil og på bygning. Ingen personer kom til skade.

Det antages, at den pgl. har været involveret i bilræs på stedet før uheldet.

Anholdelse – Bjæverskov, Køge

Kl. 2246 anholdt politiet en 53-årig mand fra Bjæverskov, der på en adresse truede en anden beboer på en institution på Ejbovej, der blev snittet i en finger med en kniv. Den 53-årige blev fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor han blev fængslet til 070618.

Spirituskørsel – Køge

Kl. 0036 anholdt politiet en 43-årig mand fra Køge, der sigtes for spirituskørsel. Pgl. truffet kørende i bil på Københavnsvej. Han fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Ølbycenter, Køge Sognevej, Valløby, Køge Fasanvej, Køge Tjørnevej, Borup Rapsmarken, Borup Hovedgaden, Borup Vindegårdsvej, Bjæverskov