Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Okt 08, 2018 til Okt 16, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel / kørsel i frakendelsestid mv. – Søndre Viaduktvej, Køge

Kl. 1633 anholdt og sigtede politiet en 46-årig mand fra Køge for kørsel i en narkotikapåvirket tilstand i en uindregistreret personbil, som han i øvrigt havde forsynet med nummerplader, der var blevet stjålet fra Tangmosevej, Køge, i juli måned. Den 46-årige var også i forvejen frakendt kørekortet. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, idet narkometertesten havde indikeret, at han var påvirket af amfetamin under kørslen. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Motorcykel som hittegods – Langelandsvej, Køge

Kl. 2320 kørte en patrulje ad Langelandsvej i præventivt øjemed. Da nogle unge mennesker fik øje på patruljebil, løb de pludselig væk fra området. På det sted, hvor de havde opholdt sig, fandt politiet en motorcykel uden nummerplade efterladt. Motorcyklen var af mærket VGA Formula og havde sidst været registreret i 2017. Politiet indbragte motorcyklen som hittegods i et forsøg på at finde frem til rette ejer, der ikke umiddelbart kunne identificeres. De unge mennesker med formentlig dårlig samvittighed kan politiet ikke beskrive nærmere.

Hvis nogen savner en motorcykel af mærket VGA Formula, kan ejeren henvende sig til Midt- og Vestsjællands Politi og mod fornøden dokumentation få motorcyklen udleveret.

Optræk til uorden – Toldbodvej, Køge

Kl. 0501 fik politiet en anmeldelse om, at der var optræk til uorden blandt nogle unge, der befandt sig tæt på et diskotek. Politiet var hurtigt fremme og fik kontakt til tre unge mænd på 19, 21 og 23 år fra Køge samt en 21-årig mand fra Bjæverskov. Ingen af dem havde lidt overlast og blev derfor sendt i hver sin retning, så roen i området kunne genoprettes. Det er uafklaret, hvad der havde gjort dem sure i de tidligere morgentimer.

Voldelig mand i toget – Ivar Huitfeldtsvej, Køge

Kl. 1932 slog en 19-årig mand fra Køge alarm, fordi en voldelig mand havde i S-toget på Køge station kastet en vandflaske i hovedet på ham, ligesom manden havde spyttet og sparket ud efter anmelderen. Den voldelige mand havde forladt S-toget på Køge station og blev beskrevet som: mand, ca. 50 år, anden etnisk oprindelse end dansk, iført brun jakke, brun kasket med højet skygge, medbringende en rød og hvid stofpose. Politiet ledte efter manden i området ved stationen, men fandt ham ikke. Den 19-årige tog efterfølgende på skadestuen til undersøgelse og eventuel behandling for overfladiske skrammer i hovedet.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området ved S-stationen søndag aften, eller som kan give oplysninger om mandens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel / narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 2005 anholdt og sigtede politiet en 45-årig mand fra Brønshøj for kørsel i både spiritus- og narkotikapåvirket (hash) i en personbil, som patruljen standsede, fordi den 45-årige overhalede højre om en anden bilist under kørslen i sydlig retning på motorvejen. Den 45-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Han har i forvejen en betinget frakendelse af kørekortet og to klip i kørekortet, så politiet forventer at nedlægge påstand om en ubetinget frakendelse af hans førerret, når blodprøverne er blevet analyseret.

Blufærdighedskrænkelse i bus – Lykkebækvej, Køge

Kl. 1422 fik politiet en anmeldelse fra en mor fra Køge om, at hendes 14-årige datter var med bus 101A fra Køge mod Hastrup omkring kl. 1230, hvor hun havde været udsat for blufærdighedskrænkelse. En mand var steget på bussen ved Køge Sygehus, og havde sat sig på sæderækken over for det sæde, hvor datteren sad. Manden holdt sin telefon op mod pigen, så det lignedem at han tog billeder af hende. Da den 14-årige skulle af bussen rejste hun sig op, og i det samme befamlede manden hende bag på og på maven.

Han beskrives som: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Sorte sko og blå shorts.

Lokalpolitiet i Køge søger vidner til episoden eller borgere, der har set en mand med det nævnte signalement stige på bussen ved Køge Sygehus onsdag ved middagstid. Kontakt politiet på telefon
114.

“Skyderi” var knald fra udstødning – Vordingborgvej, Herfølge, Køge

Kl. 1912 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der havde hørt flere biler køre sammen. Han forklarede, at det lød som om de jagtede hinanden, og at der blev skudt. Anmelderen havde hørt bilerne køre mod Køge, og at der forsat blev skudt. Flere politipatruljer blev sendt i retning af, hvor anmelderen havde hørt “skuddene”. Politiet fik ved en tankstation kontakt til et vidne, der havde set tre mindre sorte biler, der havde kørte rundt på parkeringspladsen ved stadion og på Vordingborgvej. Fra den ene bils udstødning lød der flere knald, og der var kommet lysglimt fra udstødningen. Der var derfor ikke tale om skyderi. En patrulje fik senere kontakt til en personbil, der afgav denne form for knald fra udstødningen. Bilens fører, en 44-årig mand fra Faxe, fik en formaning af patruljen.

Mistænkeligt forhold, Nordhøj, Køge

Kl. 2043 anmeldte en 16-årig pige fra Ølsemagle, at hun var ude at køre med sin mormor. Ved en tankstation havde de set en mand, der havde stået og “viftet” med en genstand, der kunne ligne en maskinpistol med et sigte på.

Pigen beskrev manden som: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort “grydehår”, Yderligere kendetegn: Hår i siden til kæberne, gedeskæg., Iført: Grå hættetrøje, mørke bukser.

Politiet sendte flere patruljer til stedet, men fandt ingen personer svarende til signalementet. Politiet vil nu undersøge forholdet nærmere ved blandt andet at gennemse overvågning fra stedet.

Spirituskørsel – Lerbæk Torv, Køge

Kl. 1341 fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom borger om, at en personbil kørte slingrende, op over kantstenen og over spærrelinjer. Da bilen standsede på en parkeringsplads, tilbageholdt anmelderen den mandlige fører. Politiet foretog anholdelse af en spirituspåvirket, 74-årig mand fra Køge, som blev sigtet for spirituskørsel i personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet inddrog mandens førerret, da politiet forventer, at han vil miste sin førerret, når blodprøven er blevet analyseret, og sagen skal afgøres.

Færdselsuheld, Køgevej, Køge, Stevns

Kl. 1308 blev politiet via alarm 112 sendt til et færdselsuheld imellem to personbiler. Den ene personbil, blev ført af en 24-årig mand fra Stevns og kørte mod syd. Den anden blev ført af en 47-årig kvinde fra Solrød, der kørte mod nord. Den 24-årige kørte af ukendte årsager over i den modkørendes vejbane, hvor den påkørte den 47-årige. Den 24-årige pådrog sig mindre skader på indre organer, og blev kørt til sygehuset. Den 47-årige sad fastklemt i bilen, og blev indlagt på sygehuset. Der blev hendes tilstand forværret, og hun blev overført til Rigshospitalet. Hendes tilstand er nu stabil. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 24-årige. Den 24-åriges bil blev indbragt til undersøgelse af bilinspektøren, der skal klarlægge om der er tekniske årsager til uheldet.

Indbrud i perioden
Tøxensvej, Køge Tigervej, Køge Ringstedvej, Lellinge, Køge Køgevej, Ringsted Galoche Alle, Køge Ejbyvej, Lille-Skensved