Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2019/05/20 til 2019/05/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri – Nørregade, Køge

Kl. 1353 tilbageholdt personalet i en tøjbutik en 18-årig kvinde fra Hellerup, som havde stjålet tøj. Politiet kom frem til stedet, hvor den 18-årige blev fundet i besiddelse af tøj fra to forskellige tøjbutikker i Køge til en samlet værdi på 1607 kr. Det var butikkerne Vila og N&Ø, der fik besøg af den 18-årige, der blev sigtet i sagerne. Hun kunne godt erkende tyverierne og vil få fremsendt en bøde.

Brand i villa – Kastanievej, Strøby Egede – Køge

Kl. 1833 kom et alarmopkald om brand i en villa, og politi og brandvæsen kørte til stedet. Det viste sig dog, at der kun havde været ild i en gryde med olie, og at ilden ikke havde spredt sig yderligere. Der skete derfor ingen skade på huset og ingen personer var kommet til skade i forbindelse med branden.

Dieseltyv afsløret – Slimmingevej, Tureby – Køge

Kl. 2201 kom en anmeldelse fra en borger, der havde hørt en vinkelsliber og en person i en varebil omkring en dieseltank på en gård. Der havde tidligere været dieseltyveri fra gården, så anmelderen tog kontakt til manden, der nåede at køre fra stedet. Politiet fandt med hjælp fra anmelderen frem til den mistænkte, en 24-årig mand fra Store-Heddinge, der nægtede al kendskab til sagen. I mandens varebil fandt politiet en 1000 L dieseltank, hvor der lå lidt brændstof i bunden og pumpeudstyr. Manden blev sigtet for at stjæle dieselolie og politiet beslaglagde tank og pumpeudstyr. Den 24-årige ønskede beslaglæggelsen forelagt retten. Politiet skal nu efterforske sagen færdigt, hvorefter den 24-årige vil høre nærmere i sagen.

Fandt hash på ung mand – Lovparken, Køge

Kl. 1230 så politiet tre unge mænd sidde på en bænk i Lovparken i Køge Fra stedet lugtede der kraftigt af hash, og derfor blev de tre visiteret. På den ene af mændene, en 21-årig mand fra Køge, fandt politiet 0,44 gram hash. Ikke langt fra stedet fandt politiet desuden en salgspose med hash og en joint, men da det ikke kunne fastlægges, hvem der havde smidt det fra sig, tog politiet det med hittestof. Den 21-årige mand blev sigtet for besiddelse af det hash, som blev fundet på ham og vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Voldtægt – Køge

Kl. 1310 anmeldte en 34-årig kvinde fra Køge, at hun kort forinden var blevet voldtaget af sin ekskæreste. Politiet afhørte den forurettede kvinde, og hun blev kørt til undersøgelse op Center for Voldtægtsofre. Politiet anholdt senere kvindens 43-årige ekskæreste på hans bopæl i Fakse. Han blev sigtet og afhørt i sagen og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet indtil 20. juni 2019.

Kørsel i frakendelsestiden, beslaglagt bil og narkotika i blodet – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 1750 standsede politiet en 30-årig mand fra Valby i en personbil på motorvej, selvom manden var frakendt førerretten. Manden var påvirket af narkotika og blev anholdt for at få udtaget en blodprøve. Bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation, da det ikke var første gang, den 30-årige havde sat sig bag rattet i frakendelsestiden.

Færdselsuheld med spirituspåvirket fører – Slimmingevej, Køge

Kl. 1909 kørte politiet ud til et færdselsuheld, hvor en 48-årig mand fra Herfølge var endt i modsatte vejbane efter at have påkørt et træ i højre side af vejen. Manden blev skønnet påvirket af spiritus og udåndingsprøven bekræftede politiets mistanke. Manden blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve og kan være ærgerlig over, at bilen blev totalskadet. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Narkopåvirket fører – Nordhøj, Køge

En 28-årig mand fra Herfølge blev kl. 1930 anholdt og sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af narkotika. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt herefter. Han vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Uro og uorden – Gymnasievej, Køge

Kl. 2353 fik politiet anmeldelse om, at der havde været en del affyring af fyrværkeri og kanonslag omkring petanqueklubben i Ellemarken. Det var ifølge anmelderen sket flere gange i denne uge omkring kl. 23.00. Politiet var fremme på stedet i flere omgange, da der kom flere anmeldelser om uro i området i løbet af aftenen. Patruljerne kørte rundt i området, men så ingen fyrværkeri og traf ingen personer, der kunne mistænkes for at have affyret kanonslag eller lignende.

Stjålne cykler fundet – Køge / Herfølge

Kl. 1525 henvendte en 28-årig mand fra Køge sig til politiet, fordi han natten mellem fredag og lørdag havde fået sin cykel stjålet fra Køge S-station. Cyklen med særlige kendetegn havde han efterfølgende fundet til salg på en internetbaseret salgsmedie. Politiet efterforskede straks henvendelse og fandt frem til sælgerens bopæl i Herfølge. Her fandt politiet den 28-åriges cykel samt endnu en cykel, der også bar præg af at være stjålet. Sælgeren – en kvinde i trediverne – var dog ikke hjemme, men kan forvente senere at blive kontaktet af politiet med henblik på sigtelse og afhøring til sagen. Den 28-årige fik sin cykel udleveret med det samme, og politiet forsøger at finde ejeren af den anden cykel.

Mulig ulovlig knallert – Gammel Lyngvej, Køge

Kl. 1924 bemærkede en patrulje, at en knallertkører kørte rundt med tildækket nummerplade på sin lille knallert. Da politiet ville standse knallertkøreren, fortsatte han uanfægtet, selv om politiet til sidst måtte tænde for udrykningssignalerne på patruljebilen. Det lykkedes dog at få standset knallertkøreren udramatisk ved et nærliggende byggemarked, hvor politiet fik kontakt til en 15-årig ung mand fra Havdrup. Da knallerten tilsyneladende kunne køre hurtigere end tilladt, indbragte politiet den til nærmere undersøgelse på et rullefelt. Når den kontrol er foretaget, vil den 15-årige høre nærmere fra politiet.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 0130 ønskede politiet at kontrollere føreren af en personbil, som under kørsel i sydlig retning på motorvejen, var kørt ind på rastepladsen. Politiet havde forinden fået oplyst, at bilens ejer var efterlyst med henblik på fremstilling i fogedretten. Bag rattet i bilen sad netop ejeren – en 30-årig mand fra Taastrup – som deltog i en narkometertest, da han blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af kokain, hvorfor han kortvarigt blev anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han blev løsladt efter afhøring til sagen, men samtidig opfordret til at selv at henvende sig i fogedretten førstkommende hverdag. Politiet kunne ikke frihedsberøve ham med henblik på fremstilling i fogedretten, idet han i givet fald ville skulle frihedsberøves i mere end 24 timer, inden fremstilling ville være muligt i fogedretten.

Narkokørsel – Stensbjergvej, Køge

Kl. 0830 sigtede og anholdt politiet en 23-årig kvinde fra Køge for narkokørsel, da en test med narkometeret gav udslag for, at hun var påvirket af hash under kørslen i en personbil. Hun fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 23-årige høre nærmere fra politiet.

Flygtede fra uheldssted – Nørre Boulevard, Køge

Kl. 1513 skete et sammenstød, da en 29-årig kvinde fra Køge, bremsede ned for at svinge til højre, og blev påkørt bagfra af en bil. Bilen der havde ramt den 29-årige standsede ikke efter påkørslen, men accelererede fortsatte videre ad Nørre Boulevard i sydgående retning. Et vidne på stedet hjalp den 29-årige, og der blev tilkaldt politi og en ambulance. Politiet kom hurtigt frem og ledte efter den flygtede bil. Kvinden til sygehuset til kontrol, men slap fra uheldet uden alvorlige skader. Hendes bil fik en skade på bagkofangeren. En patrulje fandt kort efter frem til bilen, der havde påkørt den 29-åriges bil. Den havde skader på forreste kofanger, som svarede til de skader kvindens bil havde fået som følge af uheldet. Føreren viste sig at være en 19-årig mand fra Køge Han blev afhørt til sagen og kan forvente at blive præsenteret for en sigtelse, når sagsbehandlingen i sagen er færdig.

Tre mænd stjal bil – Ejbyvej, Lille-Skensved – Køge

Kl. 2222 anmeldte en borger, at han netop havde fået stjålet sin bil, en VW Caravelle, mørk grøn, årgang 2001, som han havde sat til salg. Tre mænd henvendte sig til anmelderen, og fik udleveret nøglen til bilen under påskud af at ville købe den. De to kørte en prøvetur og imens talte anmelderen med den tredje mand. Pludselig sagde den tredje mand, at han skulle på tanken efter cigaretter, og kørte fra stedet. De to der prøvekørte anmelderens bil, kom aldrig tilbage med bilen.
De tre mænd beskrives som:

A+B: Mand, 30-35 år, ca. 175 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Brun,
A+Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk
C: Mand, 18-21 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk.

Mændene ankom til stedet i en større BMW, hvorpå der sad stjålne nummerplader. C kørte fra stedet i BMW’;en, mens A og B var ude at prøvekøre VW Caravellen.

Borgere der har ser den mørkegrønne VW Caravelle eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Mistænkelig mand – Hvedevænget, Herfølge – Køge

Kl. 1121 fik politiet en henvendelse fra en beboer på Hvedevænget, der ca. 10 minutter tidligere havde overrasket en fremmed mand i villaens fyrrum. Manden havde straks taget flugten og havde ikke stjålet noget. Manden blev beskrevet som: mand, 20-30 år, 175-185 cm høj, iført sort sweater og sorte bukser, medbringende en sort taske. Beboeren løb efter manden, der forsvandt i området ved et nærliggende supermarked. Hverken politiet eller beboeren har nogen ide om, hvad mandens ærinde på stedet var.

Spirituskørsel – Astersvej, Køge

Kl. 1250 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 70-årig mand fra Køge for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld / kørsel uden førerret – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1326 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld på Sydmotorvejen i det sydgående spor ved Lellinge, idet to personbiler var stødt sammen. Ingen var kommet til skade ved uheldet, men de to implicerede biler spærrede begge vognbaner. Politiet ledte trafikken forbi uheldsstedet via nødsporet, medens uheldsstedet blev undersøgt. En 19-årig mand fra København V var kørt i en personbil i vognbanen til venstre. Af ukendte årsager kom et bilhjul ud i midterrabatten, hvorefter han mistede kontrollen over bilen og påkørte en anden personbil ført af en 63-årig mand fra Næstved. Det viste sig, at den 19-årige havde et kørselsforbud som sanktion efter en afgjort, tidligere overtrædelse af færdselsloven, så han måtte slet ikke være fører af en bil. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og kan derfor nu se frem til at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet. Oprydningsarbejdet på uheldsstedet var afsluttet kl. ca. 1410.

Hash og ulovlig kniv hos unge i p-kælder – Torvebyen, Køge

Kl. 1743 traf politiet i en parkeringskælder 10 unge fra Køge, Tureby, Herfølge og Fakse i alderen 17-19 år, efter at politiet kort forinden havde fået en anmeldelse om, at en gruppe unge var forsamlet på stedet. Da politiet kunne konstatere, at der lugtede kraftigt af hash ved de unge, blev alle kontrolleret for besiddelse af ulovlige effekter. En 17-årig ung mand fra Klippinge og en 19-årig kvinde fra Køge var begge i besiddelse af ca. 1 gram hash, ligesom en 18-årig mand fra Herfølge var i besiddelse af en ulovlig halskniv. De tre unge blev alle sigtet for besiddelse af de ulovlige effekter, som politiet beslaglagde. Alle tre sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, som også vil underrette de sociale myndigheder i forhold til sigtelsen mod den 17-årige for besiddelse af hash.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 2025 målte færdselspolitiet en personbil til at køre med mindst 152 km/t på motorvejen mod syd, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t. Bilen blev ført af en 36-årig mand fra Kolding, som ikke medbragte sit kørekort under kørslen. Han deltog i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen. Derfor blev han kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Ejbovej, Bjæverskov – Køge

Kl. 2130 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand fra Polen, som kørte i en dansk personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Udlændingeloven – Vestmotorvejen, Salby, Bjæverskov – Køge

Tirsdag anholdt politiet en 36-årig rumænsk mand med bopæl i Tyskland, da han kørte i en BMW personbil, som var efterlyst af tysk politi. Manden havde ingen gyldige identitetspapirer på sig. Han blev fængslet i Danmark i 3 x 24 timer i medfør af udlændingeloven, mens politiet fastlagde hans identitet og undersøgte sagen. Det viste sig, at den 36-årige mand havde fået en prøvetur i bilen i Tyskland under påskud af at ville købe bilen. Han var dog kørt med bilen til Danmark uden at betale for den. Den 36-årige blev onsdag løsladt efter aftale med tysk politi, der ikke ønskede ham udleveret, men ville foretage retsforfølgning i Tyskland. Manden havde ikke et gyldigt kørekort, hvilket han fik en bøde for, hvorefter han blev løsladt. Den stjålne bil er fortsat i dansk politis varetægt, indtil den kan udleveres til rette ejer.

Personpåkørsel – Borup station, Hovedgaden, Borup – Køge

Kl. 1150 kom et alarmopkald om, at der var sket en personpåkørsel ved Borup station. Togdriften forbi stationen blev indstillet, og der blev sendt politi og ambulance til stedet. Den påkørte viste sig at være en mand, der havde stillet sig på skinnerne og var blevet påkørt af et godstog. Han blev erklæret død på stedet. Manden blev senere identificeret som en 36-årig mand fra Polen med adresse i Borup. De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Udlændingeloven – Vestmotorvejen, Salby, Bjæverskov – Køge

Kl. 1400 standsede politiet en tysk indregistreret personbil, der blev ført af en 36-årig mand, der oplyste, at han var fra Rumænien, men havde bopæl i Tyskland. Bilen tilhørte umiddelbart ikke manden, så politiet ville undersøge sagen nærmere. Han havde desuden ikke nogle legitimationspapirer på sig, så han blev anholdt og taget med på politistationen for at få klarlagt mandens identitet. Bilen blev beslaglagt, mens politiet undersøger sagen i samarbejde med tysk politi. Manden er fortsat i politiets varetægt, indtil sagen er belyst.

Drenge forsøgte at stjæle Pokemonkort – Ølbycenter, Ølby, Køge

Kl. 1506 anmeldte personalet fra Føtex, at de havde tilbageholdt to mindreårige drenge, der havde taget en pakke med Pokemonkort, som de havde pakket ud og gemt emballagen. De blev opdaget af personalet og tilbageholdt. Politiet kom frem og traf den ene dreng på 9 år fra Køge Den anden dreng, en 8-årig fra Køge, var blevet hentet af sin mor kort forinden. Politiet talte kort med drengen på stedet, der godt kunne erkende, at de havde pakket kortene ud for at tage dem. Politiet forsøgte at kontakte den 9-åriges værge, men kunne ikke få kontakt til dem. De sociale myndigheder kom frem til stedet og kørte sammen med politiet den 9-årige og hans cykel hjem. Forretningen havde et erstatningskrav på 200 kr. for de åbne Pokemonkort, som forældrene til drengene indvilligede i at betale. De to drenge kan ikke straffes, da de er under den kriminelle lavalder, men de sociale myndigheder vil nu følge op i sagen.

For hurtig narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Ølsemaglevej, Køge

Kl. 2202 foretog færdselspolitiet en hastighedsmåling af en personbil, der kørte 192 km/t, hvor det var tilladt at køre 110 km/t. Føreren, en 44-årig mand fra København, blev testet med narkometeret, der viste, at han havde indtaget kokain. Han blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Hastighedssagen alene vil blive lagt op til en betinget frakendelse af førerretten og en bøde på 8000 kr plus 500 kr til offerfonden. Når resultatet af blodprøven kommer vil sagerne blive afgjort samtidig.

Hash og haglpatroner – Køge Station, Køge

Kl. 1618 traf politiet en 32-årig mand uden fast bopæl, der kunne mistænkes for at være i besiddelse af narko. Politiet visiterede manden, der havde 2,5 gram hash og to haglpatroner på sig. Han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og våbenloven, og politiet beslaglagde de fundne ting. Han vil senere høre fra politiet, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel uden kørekort og forsikring – Søndre Viaduktvej, Køge

Kl. 2123 fik politiet en anmeldelse om, at en bil blev ført usikkert. En patrulje fandt frem til personbilen, der blev ført af en 44-årig mand fra Køge Han var påvirket af spiritus, han havde ikke et gyldigt kørekort, og han havde ikke betalt sin forsikring. Politiet sigtede og anholdt derfor mand, der blev tage med og fik udtaget en blodprøve. Politiet tog nummerpladerne på bilen med på grund af forsikringssagen. Den 44-årige blev herefter løsladt og nu afventer politiet resultatet af blodprøven, der skal fastlægge førerens promille.

Uvejr skabte problemer – Køge, Holbæk, Kalundborg

Køge:

Kl. 0150 gik en tyverialarm og en røgkanon i en fritidsbutik på Torvet i Køge Flere grupper på alarmen var gået, men da politiet kom frem var der ingen tegn på indbrud. Alarmen formodes derfor at være gået som følge af lynnedslag i uvejret.
Kl. 0213 på Køge Bugt Motorvejen afk. 32, Køge kom meldinger om vand på kørebanen under broen.

Tyveri fra biler – Karlslunde – Greve og Bjæverskov – Køge

Natten til tirsdag blev der lavet flere indbrud i biler i den østlige den af kredsen.

Hindbjerg i Karlslunde – Greve blev kort efter midnat knust en rude i en BMW, hvor der blev stjålet rat, midterkonsol og instrumentpanel.

Hedager i Greve blev der mellem kl. 22 og kl. 10 knust en siderude og stjålet radio og navigation fra en VW.

Karslunde Mosevej i Karlslunde – Greve fik endnu en BMW knust en siderude. Der blev stjålet et instrumentpanel med navigation og midterkonsollen blev ødelagt.

Egevej i Vemmedrup, Bjæverskov – Køge blev der knust en rude på en BMW, hvor der blev stjålet airbag, navigationssystem, instrumentpanel og klimasystem.

Beruset mand bortvist fra Køge Station – Jernbanegade, Køge

Kl. 0946 ringede en borger til politiet, fordi en beruset mand lå foran elevatoren på togstationen og var til ulempe. Anmelderen havde selv forsøgt at få manden til at fjerne sig fra stedet, så passagerer havde mulighed for at komme med elevatoren, men uden held. Politiet kørte derfor til stationen og vækkede en 40-årig mand fra Høje Taastrup. Patruljen hjalp ham på benene, så han kunne finde hjem og sove branderten ud.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt fund af narko – Langelandsvej, Køge

Kl. 2218 henvendte politiet sig til en gruppe unge mennesker, der havde taget ophold bag et supermarked på Langelandsvej i Køge De unge fik travlt med at smide noget fra sig ind i et buskads, hvorfor politiet sendte narkohunde til stedet. Under søgningen fandt hundene salgsposer med både hash og kokain, mens en af personerne, en 23-årig mand fra Grønland på stedet ikke ville følge politiets anvisninger under visitation og ransagning af køretøjer. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kørsel med narko i blodet uden førerret, Vordingborgvej, Køge

Kl. 0318 stoppede politiet en 28-årig mand fra Ishøj, der førte en personbil uden førerret, samtidig med han var påvirket af både kokain og cannabis. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, og han vil senere høre nærmere om de to sager, der bliver afgjort samlet.

Kørsel påvirket af narko uden førerret, Kongsberg Alle, Køge

Politiet standsede en 29-årig kvinde fra Køge kl. 0350, da hun sad bag rattet i en personbil uden at have førerret, og selvom hun var påvirket af narkotika. Kvinden blev anholdt og sigtet, og fik udtaget en blodprøve. Hun vil senere høre mere fra politiet om sagerne.

Lørdag – søndag:

Færdselsuheld – Slimmingevej / Vordingborgvej, Tureby – Køge

Kl. 1537 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, som en personbil og to cyklister var impliceret i. Det viste sig, at en 33-årig kvinde fra Køge i en personbil var kørt ad Slimmingevej mod øst, inden hun i krydset ville foretage svingning til venstre ad Vordingborg mod nord. I forbindelse med svingningen blev hun på sin venstre side påkørt af to cyklister, der på cykelstien kørte ad Vordingborgvej mod syd. Begge cyklister, der anvendte cykelhjelm, væltede som følge af uheldet, men var tilsyneladende sluppet fra uheldet med diverse knubs. Den 33-årige kvindelige bilist kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt.

Mistænkeligt forhold – Karlemosevej, Køge

Kl. 1603 modtog politiet en henvendelse fra en kvinde, der mente at have hørt et skud og set en mand i en grå frakke gå fra området i retning mod Ølbycenter medbringende et gevær. Politiet rykkede ud med flere patruljer i anledning af anmeldelsen og undersøgte området incl. S-togsstationen for personer med det opgivne signalement. Politiet rettede også henvendelse til anmelderen, der var lettere påvirket af alkohol, og som ikke kunne give yderligere oplysninger om sine iagttagelser. Da politiet ikke fandt tegn på, at skud var afgivet, eller i øvrigt fandt personer, der kunne virke mistænkelige, afsluttede politiet sine undersøgelser i området kl. ca. 1645.

Narkobilist uden førerret – Marksvinget, Køge

Kl. 0034 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han ikke havde noget kørekort. Den 19-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Knallertkørsel til ulempe – Dalgasvej – Hastrupsøerne, Køge

Kl. 1331 fik politiet en anmeldelse om, at 2-3 unge kørte på knallert omkring Hastrupsøerne. De kørte i høj fart uden hjelm og var til stor gene for de mange familier, der gik med småbørn omkring søen. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de ledte efter de omtalte knallerter uden at finde dem. Politiet fik en dialog med de unge de mødte i området om at køre forsvarligt, og de lovede at sprede budskabet til dem de kendte.

Uro og uorden- Havebo, Herfølge – Køge

Kl. 1603 anmeldte en beboer, at en mand opførte sig helt vanvittigt i området. Han var aggressiv, råbte, skreg og chikanerede alle mennesker på stedet. En patrulje kom frem, hvor de traf en 27-årig psykisk uligevægtig mand, der nu var faldet ned og der var ro i området igen. Politiet fik ikke flere anmeldelser om uorden på stedet.

Indbrud i Perioden

Unionsvej, Køge
Padborgvej, Køge
Ølsemaglevej, Køge

Parkvej, Borup
Gummersmarkvej, Bjæverskov
Kildebjerggård, Bjæverskov