Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2020/06/08 til 2020/06/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blufærdighedskrænkelse – Opalvej, Køge – Stevns

Kl. 15.08 fik politiet en anmeldelse om, at en skoledreng var kommet cyklende på Valnøddevej på vej til en nærliggende skole om morgenen, da en mandsperson med blottet underliv var dukket op og havde berørt sine kønsdele foran drengen. Den forurettede cyklede herefter fra stedet. Manden beskrives som:
Dansk af udseende, omkring 40 år, almindelig af kropsbygning, brun i huden, iført blå t-shirt.
Politiet undersøger nu, om den pågældende anmeldelse har sammenhæng med tidligere anmeldelser fra området.

Høje brag i området – Karlemosevej, Køge

Kl. 12.02 fik politiet en anmeldelse fra en lokal beboer, at der i området og i retning mod motorvejen og en haveforening havde lydt 10-12 skud. Politiet kørte til området med flere patruljer, som traf borgere og børn, der var helt rolige. Endvidere fik politiet kontakt til andre, der også havde hørt skuddene, men som ikke var i stand til at fastlægge, hvorfra skuddene var kommet. Politiet fandt intet politimæssigt interessant og forlod derfor området efter en halv times undersøgelse i området.
Kl. 15.40 fik politiet en tilsvarende anmeldelse fra en lokal borger, der havde hørt skud i området. Igen kørte politiet til området med flere patruljer, som under den fornødne personlige sikkerhed undersøgte baggrunden for anmeldelsen. Området blev igen undersøgt uden at finde tegn på eller spor efter skudafgivelse, hvorfor politiet forlod området efter ca. 35 minutters undersøgelser. Skyderierne er ifølge politiet formentlig en udløber af en tilladelse til en jæger til at udføre regulering af råger i området ved Karlemosevej.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Jersie, Solrød Strand

Kl. 02.51 rykkede politiet ud til et færdselsuheld på motorvejen i det sydgående spor, hvor to biler var impliceret i et uheld. Føreren af den ene bil var stukket af fra uheldsstedet. Politiet sendte bl.a. en hundepatrulje til stedet og begyndte søgning efter den flygtede fører. Ambulancepersonale var ved at checke to personer fra den ene bil, men disse var sluppet med diverse knubs. Hundepatruljen fandt vest for motorvejen en 30-årig mand fra Fuglebjerg. Han blev anholdt som mistænkt for at have været af det andet køretøj og fik efterfølgende udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, da politiet mistænkte ham for at være påvirket af narkotika. Endvidere var den 30-årige i forvejen frakendt kørekortet, ligesom han ved anholdelsen blev fundet i besiddelse af ganske lidt amfetamin. Han blev løsladt efter afhøring til sagerne, så det blev klarlagt, at uheldet skete, da han kørte ad motorvejen mod syd og indhentede en forankørende bil ført af en 28-årig kvinde fra Lolland. Hendes bil blev af ukendte årsager påkørt bagfra, så de begge forulykkede og standsede på motorvejen. Den 30-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Søndag – mandag:

Blufærdighedskrænkelse – Tangmosevej, Køge

Kl. 18.22 anmeldte moderen til en 12-årige pige fra Køge, at datteren og to veninder på 13 år fra Køge kl. ca. 17.40 havde mødt en fremmed mand, der havde blottet sig for dem. Pigerne var gået gennem en tunnel under jernbanen mod en børneinstitution på Tangmosevej. Her mødte de en fremmed mand, der trak sine shorts ned og masturberede sit lem foran pigerne, medens han kiggede i retning mod dem. Pigerne fortsatte væk fra stedet og så, at manden efterfølgende forsvandt i nordlig retning mod Tangmosevej. Han blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Grå trøje og mørkeblå shorts. Politiet ledte forgæves efter manden i området, efter at anmeldelsen var modtaget. Pigernes forældre er underrettet om sagen, som politiet nu efterforsker i et forsøg på at få identificeret den mistænkte.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Butikstyveri udviklede sig til røveri – Rådhusstræde, Køge

Kl. 19.57 anmeldte personalet i supermarkedet Irma, at en mand havde stjålet en oksemørbrad og en pose, da han som kunde forlod supermarkedet uden at betale for varerne. Personalet havde bemærket mandens adfærd og gjorde ham opmærksom på den manglende betaling. Manden blev herefter truende over for personalet, som han råbte ad for at undgå at blive tilbageholdt. Med de stjålne varer til en værdi af 384 kr. forsvandt manden i retning mod S-togsstationen. Politiet ledte forgæves efter manden, der blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Talte: Dansk, Iført: orange T-shirt, grå hættetrøje, mørke jeans, hvid kasket, Medbragte: pose. Sagen behandles som en sag om røveri på grund af mandens trusler for at sikre sig udbyttet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel – Nørre Centervej, Køge

Kl. 08.25 anholdt og sigtede politiet en 41-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil ved Køge svømmeland. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af cannabis under kørslen, så han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 41-årige blev løsladt efter blodprøveudtagningen og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Kørsel uden førerret mv. – Vestre Ringvej, Borup – Køge

Kl. 12.37 standsede politiet en lille motorcykel med fører og en passager uden styrthjelm. Føreren var en kun 15-årig dreng fra Borup, som i sagens natur ikke kunne have et kørekort til motorcykel. Motorcyklen var afmeldt hos Motorstyrelsen og havde derfor ikke en nummerplade på. Den 15-åriges kørsel foregik dermed på en uindregistreret motorcykel uden den lovpligtige ansvarsforsikring. Politiet sigtede ham derfor for de forskellige overtrædelser af færdselsloven, og en 16-årig pige fra Borup, som var passager, blev sigtet for manglende brug af styrthjelm under kørslen. Begge sigtede og deres værger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Blufærdighedskrænkelser – Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 1657 og kl. 18.46 fik politiet to anmeldelser om blufærdighedskrænkelser formentlig begået af den samme mand omtrent samme sted nogle timer tidligere end anmeldelserne.
Kl. ca. 12.20 var to lokale piger på 9 og 10 år på vej hjem fra skole, da de i området ud for Opalvej hørte en mand lave pruttelyde. De opdagede en mand inde i et buskads og bemærkede i øvrigt, at han med bukserne nede viste sit lem frem. De blev forskrækket og skyndte sig hjem, men var ikke umiddelbart i stand til at beskrive manden yderligere.
Omtrent samtidig kørte en anden 10-årig lokal pige sammen med to veninder på cykel ad Stevnsvej, da de ved passage af et hul i en hæk hørte en mand lave nogle pruttelyde. Da de kiggede hen imod ham, stod han med bukserne nede og fremviste sit lem. Pigerne skreg op og skyndte sig væk. Den mistænkte kunne beskrives som: mand, dansk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, kort hår og solbrændt. Politiet skal nu have afhørt pigerne nærmere i et forsøg på at få manden identificeret.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Hastighedssag – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 13.12 blev en personbil som kørte på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde optaget af politiets videobil og målt til at køre 171 km/t, hvor den tilladte hastighed er 110 km/t. Føreren, en 37-årig mand fra København, blev sigtet for at køre for hurtigt. Han kan forvente en bøde og en betinget frakendelse af førerretten.

Cyklist ramt af bakkende bil – Fasanvej, Køge

Kl. 08.37 bakkede en personbil ud af en p-bås ved supermarkedet Netto på Fasanvej i Køge Føreren, en 45-årig kvinde fra Køge, overså her en cyklist, som kom kørende ad Fasanvej mod øst, og cyklisten, en 56-årig mand fra Køge, blev væltet af bilen. Han slog krop og hovedet i forbindelse med styrtet og blev kørt i ambulance til kontrol. Han blev her indlagt til observation for hjernerystelse, men han pådrog sig ingen brud i forbindelse med uheldet. Politiet optog rapport i sagen, for at belyse omstændigheder omkring sammenstødet.

Cyklist ramt ved højresving – Vordingborgvej, Herfølge – Køge

Kl. 19.37 blev en cyklist ramt i en højresvingsulykke på Vordingborgvej ud for nr. 106A i Herfølge. Cyklisten, en 37-årig mand fra Køge, kørte på cykelstien, da bilisten, en 49-årig kvinde fra Herfølge svingede til højre i sin bil og i den forbindelse overså cyklisten. Bilen og cyklisten stødte derfor sammen og cyklisten blev slynget af cyklen og slog sig. Politi og ambulancen blev sendt til stedet, hvor den 37-årige blev kørt til tjek på sygehuset, men han slap fra uheldet med knubs. Den 37-åriges cykel blev hentet på stedet af hans kone, da der var tale om en værdifuld cykel. Politiet optog rapport om uheldet, og den 49-årige kan forvente at høre mere fra politiet om vigepligtsforseelsen.

Brand i Morris Mascot veteranbil – Stenhøjparken, Borup – Køge

Kl. 02.23 kørte politi og brandvæsen til brand i en bil, som holdt parkeret foran ejerens bopæl. Biljeren sad og så tv, da han hørte et brag udenfor og så, at han Morris Mascot årgang 1978 veteranbil stod i flammer. Ilden havde fat i kabinen og bilejeren ringede 112, da det var mere, end han selv kunne slukke. Mens bilen brændte begyndte bilens horn at lyde starte og bilens bremse tog skade, så veteranbilen trillede frem i naboens bil, som holdt foran. Naboen havde dog set ilden og fik hurtigt fjernet sin bil, så den ikke tog skade ved branden. Brandvæsnet fik slukket branden, men Morris Mascotten udbrændte. Der var umiddelbart intet mistænkeligt omkring branden, men det var ikke muligt at fastslå arnestedet. Brandårsagen skal derfor undersøges nærmere af politiet. Ingen personer kom til skade ved branden.

Spirituskørsel i frakendelsestiden – Københavnsvej, Køge

Kl. 19.04 standsede politiet en varebil, som kørte ad Københavnsvej i sydgående retning ved Ølsemagle. Føreren, en 49-årig mand fra Kalundborg, var kraftigt påvirket af spiritus, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han var desuden frakendt førerretten for spirituskørsel. Efter endt blodprøveudtagelsen blev den 49-årige løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

 

Lørdag – søndag:

Færdselsuheld – Slimmingevej, Ringsted – Køge

Kl. 23.42 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et solouheld, hvor en motorcyklist var forulykket. Det viste sig, at en 25-årig mand fra Køge var kørt på motorcykel ad Slimmingevej mod nord, da han kort efter sidevejen Lundegårdsvej mistede kontrollen over den. Det resulterede i, at han væltede og kurede ca. 150 meter hen ad vejen, inden han standsede ude på en mark. Den 25-årige blev bragt til skadestuen i Slagelsen til kontrol, men var sluppet fra solouheldet med diverse knubs.

Mand anholdt for indbrud – Ejby, Lille-Skensved – Køge

kl. 00.27 fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom hundelufter, som havde bemærket en mistænkelig mand, som gik ud og ind ad indkørsler på Kastanievej i Lille-Skensved. Politiet fik et godt signalement på manden og sendte en patrulje til området.
Kl. 01.05 kom endnu en anmeldelse om, at en mand havde lusket rundt om et hus på Tulipanvænget i Lille-Skensved. Ud fra signalementet mistænkte politiet, at der var tale om samme mand. En patrulje blev sendt i retning af Tulipanvænget, hvor de kl. 01.30 traf en 18-årig mand fra lokalområdet, som passede på signalementet. Han blev visiteret, men politiet fandt ingen tyvekoster. Han blev afhørt til sagen, men politiet kunne på daværende tidspunkt ikke knytte ham til et indbrud.

Kort efter kom der endnu en anmeldelse fra området, hvor der kort forinden på Mosevej i Ejby var blevet begået et indbrud i en villa. Her havde gerningsmanden skaffet sig adgang via et åbentstående vindue, hvorefter han gik rundt i huset. Han blev her overrasket af husets beboere, som lå og sov. Gerningsmanden stak herefter af fra stedet uden at der umiddelbart blev stjålet noget. Politiet mistænkte den 18-årige for at stå bag indbruddet. Han blev derfor sigtet, anholdt og taget med til afhøring på politistationen. Politiet gennemgik sagerne, hvor den 18-årige var mistænkt. Det blev herefter besluttet, at der ikke var grundlag for at fremstille den 18-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

 

Færdselsuheld / narkokørsel – Hovedvejen, Boruphuse, Lejre – Lejre

Kl. 14.19 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en varebil havde påkørt en parkeret personbil. Det viste sig, at føreren af varebilen ikke var kommet til skade som følge af påkørslen af den parkerede personbil, der holdt i græsrabatten mellem kørebanen og en cykelsti. Føreren af varebilen var en 40-årig mand fra Ringsted, som blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor kortvarigt anholdt og under visitationen fundet i besiddelse af både amfetamin og receptpligtigt, trafikfarligt medicin. På et sygehus fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og medicin. Ejeren af den påkørte personbil er underrettet om påkørslen, som formentlig skete på grund af uopmærksom hos den 40-årige fører af varebilen. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Indbrud i Perioden

Stenaldervej, Køge
Uddannelsesvej, Køge
Duehusvej, Bjæverskov