Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2020/06/12 til 2020/06/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld / spiritus-/narkokørsel – Ringsbjergvej, Tureby – Køge

Kl. 18.33 var en 30-årig mand fra Køge forulykket i sin personbil under kørsel ad Ringsbjergvej mod øst. Af ukendte årsager havde han mistet kontrollen over bilen, så han påkørte en lygtepæl og et elskab. Efter uheldet stak han af fra bilen, men blev forfulgt af flere personer, der kunne fortælle den tilkaldte patrulje, hvor man befandt sig. Efter en længere jagt til fods kunne politiet kl. 18.47 foretage anholdelse af den 30-årige, der blev skønnet påvirket af både alkohol og narkotika. Han havde heller aldrig erhvervet sig et kørekort, så han blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Den 30-årige, der var sluppet uskadt fra uheldet, blev løsladt efter udtagelse af blodprøver og afhøring til sagerne. Ingen øvrige trafikanter var impliceret i uheldet.

Narkokørsel – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 12.53 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 32-årig mand fra Roskilde for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi politiet i foråret 2019 havde inddraget hans førerret. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og samtidig gjort bekendt med, at han efter flere sager om både kørsel uden førerret og narkokørsel fik beslaglagt sin personbil med henblik på senere konfiskation. Han vil derfor blive indkaldt til et restmøde, når sagerne og spørgsmålet om endelig konfiskation skal afgøres.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 06.48 lørdag morgen rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor flere personer var flygtet fra et køretøj, der var involveret i uheldet. Det viste sig, at uheldet var sket i det nordgående spor på motorvejen tæt ved Greve S-afkørslen. En 30-årig mand kørte i en varebil i nordgående retning, da han pludselig blev ramt af en bagfra kommende personbil, som ramte på venstre side af bagkofangeren. Begge parter standsede i nødsporet, hvorefter tre-fire personer fra personbilen tog flugten i østlig retning. Der var tale om en dansk bil, som politiet fik transporteret ind til nærmere undersøgelse. Ved en foreløbig ransagning havde politiet både fundet lidt skunk og værktøj, der kunne bruges til f.eks. indbrud. Undersøgelsen har også til formål at få identificeret føreren ud fra de spor, som politiet måtte finde i køretøjet. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet.

Narkokørsel i stjålet bil – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 11.30 ville politiet kontrollere en personbil og dens fører i forbindelse med kørsel ad motorvejen i nordgående retning. Føreren af personbil ønskede dog ikke at standse og kørte via motorvejens af- og tilkørsel 31a af og kort efter på motorvejen igen med høj hastighed i et forsøg på at køre fra politiet. Bilisten fortsatte videre ad motorvejen i nordlig retning, så Københavns Vestegns politi blev underrettet om sagen. Patruljer herfra fulgte efter bilisten, der kl. 11.44 blev standset udramatisk og anholdt på Ballerup Boulevard i Ballerup. Der var tale om en 32-årig mand fra Slagelse, som var frakendt kørekortet, og som kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen. Personbilen, han kørte i, var meldt stjålet fra en autoforhandler i Køge, som også havde fået stjålet et par nummerplader, der sad på den 38-åriges bil. Den 38-årige var i øvrigt efterlyst som udeblevet fra afsoning af en frihedsstraf, hvilket ifølge ham selv var årsagen til den hensynsløse kørsel. Efter afsluttet sagsbehandling blev han overgivet til Kriminalforsorgen til afsoning.

Anmeldelse om skud – Karlemosevej, Køge

Kl. 22.20 anmeldte en jæger med bopæl i området, at der på stien bag bebyggelsen havde lydt noget, der kunne minde om et skud. En motorcykelbetjent havde tilfældigt været i området og også hørt lyden, der mindede om fyrværkeri. En patrulje kørte dog efterfølgende til området, men fandt ikke tegn på andet, end at der var tale om formentlig fyrværkeri. Politiet traf ikke nogen sårede eller andre, der havde været udsat for noget personfarligt i området.

Tyveri fra genbrugsplads – Pilebækvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 20.14 anmeldte en opmærksom, 29-årig mand fra Bjæverskov, at han undrede sig over, at to mænd gik rundt på genbrugspladsens område ved elektronikafdelingen. Samtidig holdt en bil med åben bagagerumsklap på vejen udenfor. Ved politiets ankomst til stedet var der ingen personer, hvis signalement passede på de to mænd, men bilen holdt stadig på stedet. Politiet fik kontakt til et vidne, som oplyste, at to mænd gemte sig i området. En hundepatrulje fandt frem til de to mænd, som begge blev anholdt som mistænkte for tyveri fra genbrugspladsen. Der var tale om en 34-årig mand fra Hårlev og en 38-årig mand fra Køge Den ene var i besiddelse af en bilnøgle, der passede til bilen med den åbne bagagerumsklap, så de blev begge sigtet for tyveri af diverse elektronik fra genbrugspladsen. Begge nægtede kendskab hertil, og de blev begge løsladt efter afhøring til sagen. Politiet vil dog senere kontakte dem, når sagen skal afgøres.

Brandundersøgelse – Lidemarksvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 03.17 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et køretøj. Det viste sig, at der var gået ildebrand i en ældre lastbil, som trods brandvæsnets indsats udbrændte. Der opstod mindre sodskader på et nærtstående hus. Brandårsagen skal undersøges nærmere af politiet, som vil kigge nærmere på, om der kan være sket en kortslutning i et ladestik, som lastbilen altid var tilsluttet.

Narkokørsel – Hovedgaden, Borup – Køge

Kl. 21.40 anholdt og sigtede politiet en 41-årig mand fra Borup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Hurtig indbrudstyv – Kastaniegårdsvej, Ejby, Lille-Skensved – Køge

Kl. 03.25 vågnede en 55-årig mandlig anmelder ved, at en rude blev knust på hans bopæl ikke langt fra det sted i boligen, hvor han sov. Inden for den knuste rude havde en bærbar computer stået, men den var nu stjålet af en indbrudstyv, som anmelderen ikke nåede se. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter indbrudstyven, som var forsvundet fra området på ukendt og ikke blev fundet trods eftersøgningen. Politiet undersøgte stedet for tekniske spor og afventer nu resultatet heraf i et forsøg på at få identificeret indbrudstyven.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have bemærket nogen på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Lyngvej, Køge

Kl. 15.37 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld på Lyngvej ved lyskrydset ved Københavnsvej, idet fire bilister var impliceret. Uheldet var sket, da en 35-årig mand fra Rødvig Stevns under kørsel ad Lyngvej i østlig retning påkørte en bil, der sammen med to andre var standset for rødt lys i lyskrydset. Den påkørte bil blev som følge heraf skubbet frem i den næste bil, som så implicerede en fjerde bilist i uheldet. Ingen af parterne kom til skade, så ambulancepersonalet forlod stedet. Et bugseringskøretøj blev tilkaldt, så krydset var først ryddet for de havarerede biler kl. ca. 17.15.

Færdselsuheld – Ølbyvej, Køge

Kl. 21.25 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til færdselsuheld mellem en bilist og en motorcyklist. Den 24-årige mandlige motorcyklist fra Havdrup var væltet som følge af sammenstødet med bilisten og blev bragt til skadestuen til undersøgelse. Han var kørt på sin motorcykel ad Ølbyvej mod nord, da han efter Norsvejs udmunding påkørte bagenden af en personbil ført af en 23-årig kvinde fra Køge Hun var forinden kørt ud fra en privat indkørsel og videre ad Ølbyvej også i nordlig retning, da hun blev påkørt bagfra af motorcyklisten. Der skete ringe materiel skade på de implicerede køretøjer, og motorcyklisten var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få belyst, hvorvidt nogen af parterne har overtrådt færdselsloven.

Musik til ulempe – Lovparken, Køge

Kl. 23.46 fik politiet en henvendelse fra en borger, der bor tæt på Lovparken, idet der blev spillet høj musik til ulempe for de omkringboende. En patrulje kørte til parken, hvor politiet kl. 00.09 traf 20-30 unge, som var forsamlet i det grønne område. En 16-årig pige fra Lille-Skensved havde medbragt en lille højttaler, som hun blev bedt om at slukke for. Der var ikke grundlag for yderligere indsats fra patruljen, som fortsatte til andre opgaver.

Blufærdighedskrænkelser – Jersie strandpark, Solrød Strand / Trylleskoven, Karlslunde / Strandvejen, Køge

Kl. 14.20 anmeldte en 20-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun netop havde været udsat for en onanerende blotter i området ved Jersie strandpark, hvor hun gik sig en tur. Undervejs havde hun mødt manden, der havde stirret intenst på hende samtidig med sin krænkede adfærd. Manden blev beskrevet som: A: Mand, ca. 30 år, 180-182 cm høj, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Iført: Iført grå/blå shorts. Et par patruljer blev sendt til området for at lede efter manden, men politiet fandt ham ikke.
Kl. 15.03 fik politiet endnu en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse ved blotteri, idet en 43-årig kvinde fra Solrød Strand i området ved Trylleskoven, Karlslunde, havde været udsat for en også onanerende mand, hvis signalement passede på blotteren fra området ved Jersie strandpark. Politiet ledte efter den mistænkte mand også i dette område, men fandt ham ikke. Også området ved Hundige Havn og stranden herved blev undersøgt, hvorvidt manden måtte have flyttet sig til dette område, selv om politiet ikke havde modtaget nogen anmeldelse fra dette område. Den mistænkte blev heller ikke truffet i dette område, så politiet forsøger nu at få manden identificeret ud fra beskrivelsen, herunder med hjælp fra offentligheden. Manden har ikke i nogen af tilfældene forsøgt at forgribe sig på ofrene, men kun haft en krænkende adfærd på afstand.
Kl. 15.39 fik politiet en efteranmeldelse fra en 63-årig kvinde fra Køge, idet hun søndag d. 140620 kl. ca. 15.00 havde gået en tur på stranden ved Strandvejen, Køge Undervejs havde hun mødt en nøgen mand, der lå med sit erigerede lem i hånden, men anmelderen fortsatte blot sin gåtur. Hun anmeldte forholdet, da hun i avisen havde læst om andres oplevelser med en blotter i området. Den nøgne mand blev beskrevet som ca. 35 år, almindelig af bygning og med lyst, kort hår.

Politiet i Køge hører derfor gerne fra personer, der har bemærket manden f.eks. i strandområderne, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne, som politiet nu undersøger i sammenhæng.

Musik til ulempe – Lovparken, Køge

Kl. 02.10 fik politiet en anmeldelse om, at der havde været høj musik fra parken i omtrent halvanden time, ligesom naboer kunne høre råben og skrigen fra området. En patrulje kørte til området og traf kl. 02.22 fem unge, der rolig sad og snakkede sammen, medens de hørte meget lav musik. Politiet fandt ikke grundlag for at foretage sig yderligere over for trufne unge og forlod området.

Blufærdighedskrænkelse – Opalvej, Køge – Stevns

Kl. 15.08 fik politiet en anmeldelse om, at en skoledreng var kommet cyklende på Valnøddevej på vej til en nærliggende skole om morgenen, da en mandsperson med blottet underliv var dukket op og havde berørt sine kønsdele foran drengen. Den forurettede cyklede herefter fra stedet. Manden beskrives som:
Dansk af udseende, omkring 40 år, almindelig af kropsbygning, brun i huden, iført blå t-shirt.
Politiet undersøger nu, om den pågældende anmeldelse har sammenhæng med tidligere anmeldelser fra området.

Høje brag i området – Karlemosevej, Køge

Kl. 12.02 fik politiet en anmeldelse fra en lokal beboer, at der i området og i retning mod motorvejen og en haveforening havde lydt 10-12 skud. Politiet kørte til området med flere patruljer, som traf borgere og børn, der var helt rolige. Endvidere fik politiet kontakt til andre, der også havde hørt skuddene, men som ikke var i stand til at fastlægge, hvorfra skuddene var kommet. Politiet fandt intet politimæssigt interessant og forlod derfor området efter en halv times undersøgelse i området.
Kl. 15.40 fik politiet en tilsvarende anmeldelse fra en lokal borger, der havde hørt skud i området. Igen kørte politiet til området med flere patruljer, som under den fornødne personlige sikkerhed undersøgte baggrunden for anmeldelsen. Området blev igen undersøgt uden at finde tegn på eller spor efter skudafgivelse, hvorfor politiet forlod området efter ca. 35 minutters undersøgelser. Skyderierne er ifølge politiet formentlig en udløber af en tilladelse til en jæger til at udføre regulering af råger i området ved Karlemosevej.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Jersie, Solrød Strand

Kl. 02.51 rykkede politiet ud til et færdselsuheld på motorvejen i det sydgående spor, hvor to biler var impliceret i et uheld. Føreren af den ene bil var stukket af fra uheldsstedet. Politiet sendte bl.a. en hundepatrulje til stedet og begyndte søgning efter den flygtede fører. Ambulancepersonale var ved at checke to personer fra den ene bil, men disse var sluppet med diverse knubs. Hundepatruljen fandt vest for motorvejen en 30-årig mand fra Fuglebjerg. Han blev anholdt som mistænkt for at have været af det andet køretøj og fik efterfølgende udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, da politiet mistænkte ham for at være påvirket af narkotika. Endvidere var den 30-årige i forvejen frakendt kørekortet, ligesom han ved anholdelsen blev fundet i besiddelse af ganske lidt amfetamin. Han blev løsladt efter afhøring til sagerne, så det blev klarlagt, at uheldet skete, da han kørte ad motorvejen mod syd og indhentede en forankørende bil ført af en 28-årig kvinde fra Lolland. Hendes bil blev af ukendte årsager påkørt bagfra, så de begge forulykkede og standsede på motorvejen. Den 30-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Søndag – mandag:

Blufærdighedskrænkelse – Tangmosevej, Køge

Kl. 18.22 anmeldte moderen til en 12-årige pige fra Køge, at datteren og to veninder på 13 år fra Køge kl. ca. 17.40 havde mødt en fremmed mand, der havde blottet sig for dem. Pigerne var gået gennem en tunnel under jernbanen mod en børneinstitution på Tangmosevej. Her mødte de en fremmed mand, der trak sine shorts ned og masturberede sit lem foran pigerne, medens han kiggede i retning mod dem. Pigerne fortsatte væk fra stedet og så, at manden efterfølgende forsvandt i nordlig retning mod Tangmosevej. Han blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Grå trøje og mørkeblå shorts. Politiet ledte forgæves efter manden i området, efter at anmeldelsen var modtaget. Pigernes forældre er underrettet om sagen, som politiet nu efterforsker i et forsøg på at få identificeret den mistænkte.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Butikstyveri udviklede sig til røveri – Rådhusstræde, Køge

Kl. 19.57 anmeldte personalet i supermarkedet Irma, at en mand havde stjålet en oksemørbrad og en pose, da han som kunde forlod supermarkedet uden at betale for varerne. Personalet havde bemærket mandens adfærd og gjorde ham opmærksom på den manglende betaling. Manden blev herefter truende over for personalet, som han råbte ad for at undgå at blive tilbageholdt. Med de stjålne varer til en værdi af 384 kr. forsvandt manden i retning mod S-togsstationen. Politiet ledte forgæves efter manden, der blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Talte: Dansk, Iført: orange T-shirt, grå hættetrøje, mørke jeans, hvid kasket, Medbragte: pose. Sagen behandles som en sag om røveri på grund af mandens trusler for at sikre sig udbyttet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i Perioden

Stenaldervej, Køge
Duehusvej, Bjæverskov