Søndagsworkshop inspireret af særudstillingen ‘Jim Lyngvild – SOLO’

Er du bedsteforælder, forælder, onkel eller tante? Så tag dit barnebarn, barn, nevø eller niece med til en hyggelig workshop på Holmegaard Værk den 7. november, hvor vi skal have hovedet i historien og hænderne i materialerne.

I udstillingen ‘Jim Lyngvild – SOLO’ skal i høre nogle af de vilde historier, der kan sætte fantasien i gang, mens vi ser nærmere på de flotte fotografier. Og herefter skal vi forvandle historierne til små kunsthåndværker. Hver deltager laver et værk i museets arbejdende keramik-atelier, som de får med sig hjem efter workshoppen.

FÅ BILLETTER HER


Tag på tur i fortidens fortællinger

Tirsdag den 2. november kan du høre om fortidens uhyggelige fortællinger på Holmegaard Værk, når vi sammen går rundt på værket i lygternes skær, efter mørket falder på. Denne særlige aftenrundvisning kommer bl.a. til at handle om radioaktive glas, arsenikskyernes farer, spøgelset i kælderen, mosens mørke, dybe vand og brandene på værket.

TILMELD DIG NU


En eftermiddag med guder og helte

Kom på rundvisning i guder og helte torsdag den 4. november, når Holmegaard Værk i anledning af udstillingen ’Jim Lyngvild – SOLO’ inviterer til sjette udgave i rundvisningsrækken ’Troens billeder’.

Til rundvisningen fortæller museumsinspektør, Berit Christensen, med afsæt i udvalgte portrætter fra udstillingen, om de store guder og om, hvordan de er blevet ved med at fascinere os. Nyd billederne og hør historierne om Odin, Holger Danske og mange flere.

LÆS MERE HER


Kreativ fordybelse i keramikken

Fordyb dig i vasernes fascinerende detaljer, når Holmegaard Værk inviterer til akvarelkursus i museets imponerende Kähler-samling torsdag den 11. november. Dette særlige aftenarrangement foregår efter museets almindelige åbningstid, og du vil derfor have den fulde mulighed for uforstyrret at fordybe dig i keramikken. Kurset vil være faciliteret af illustrator, Ingrid Lill, som løbende vil give dig tips og tricks til, hvordan du udfolder din egen kreativitet i det, der ligger lige foran dig.

TILMELD DIG NU
 

Flere spændende arrangementer i sigte

Hos Museum Sydøstdanmark har vi masser af spændende arrangementer rundt om på museerne – fra markeder til foredrag, rundvisninger og meget mere.

Se hele kalenderen på www.museerne.dk/events

 

 

 

 

Støt Museum Sydøstdanmark med 200 kr.

Museum Sydøstdanmark er med på SKATs liste over godkendte, almennyttige foreninger og institutioner. For at forblive på listen, skal vi hvert år modtage 100 donationer à minimum 200 kr.

Et gavebidrag på fx. 200 kr. har stor betydning for museet. Ved at give et bidrag er du med til at sikre kulturarven, og du hjælper os med fortsat at kunne lave spændende forskning, udstillinger og aktiviteter.

Giv dit bidrag her.

 

 

Facebook

Instagram

Website