Tapas og lækker vin er hovedtemaet hos Brasseriet Baum.

Når du besøger Brasseriet Baum, er du i gode hænder. Kvaliteten er i top, og betjeningen er upåklagelig. Man mærker tydeligt at her er en forretning med styr på det. Det er faktisk heller ikke så mærkeligt, for det er et par drevne restaurantfolk som står bag; Anders og Dennis Rosenbaum er brødrene bag brasseriet og deres viden om god mad og vin, skinner tydeligt igennem. Der er mere end 150 forskellige vine at vælge imellem – og alle kan købes pr glas så det er rig mulighed for at smage lidt forskelligt i løbet af besøget.

“Vi gør meget ud af at lave nogle gode arrangementer”, fortæller Dennis Rosenbaum. “Vores skaldyrsaften plejer at være et stort hit og det er snart tid til Italiensk aften som også er meget populært”

Brasseriet Baum har mange stamgæster og det er ikke svært at forstå hvorfor. Beliggenheden ved Torvebyen, lige ned til åen er helt perfekt og konceptet holder. En af de mange tilfredse gæster skriver på Facebook: “Fremragende servering og viden om rødvin. Fantastisk tapas og genialt koncept hvor man kan købe vin pr. glas, så man kan smage forskellige vine. Bestemt et sted jeg vil besøge en anden gang.”

Dit Køge kiggede forbi til en kop kaffe og en billedserie.

Læs mere om Brasseriet Baum her eller følg dem på Facebook her.