Står du i en position, hvor du skal vælge ny tandlæge i Køge? Det kan være, du er flyttet til Køge, gerne vil have en tandlæge, der ligger tættere på din bolig, eller er utilfreds med din nuværende tandlæge og ønsker at skifte til en anden.

Der er flere tandlæger i Køge at vælge imellem, men hvad skal du fokusere på og er det overhovedet nødvendigt med en tandlæge? Du er ikke et krav at vælge en ny tandlæge, når du flytter, men det kan være praktisk at have en tandlæge, der ligger i nærheden af dig. Ligesom det er en god idé at vælge en tandlæge før du står og har behov for en.

Vælger du tandlæge i god tid, har du mulighed for at finde en tandlæge, der passer til dine krav. Hvis du for eksempel er på udkig efter en billig tandlæge, der er centralt placeret, så er der Godt Smil Tandlægerne midt i Køge. Det kan føles unødvendigt at vælge en tandlæge, før du har behov for en, men der er mange fordele ved regelmæssige tjek, da de er forebyggende.

Hvad er fordelene ved at gå til tandlæge?
Oplever du at have ondt i en tand eller andre smerter i tænderne, så er det naturligt at søge til tandlægen og få tjekket, hvad der er galt. Men det kan betale sig, både i forhold til dit helbred og din økonomi, at få foretaget et tjek, selv når du ikke oplever problemer.

Ved et regelmæssigt tandtjek, som det anbefales at få foretaget en gang om året, vil tandlægen tjekke om der er huller eller andre tandproblemer. Desuden vil det involvere en tandrensning, der er med til at fastholde en god mundhygiejne og forebygge større problemer. En anden stor fordel ved et regelmæssigt tjek er, at tandlægen tjekker for paradentose. Det er en tilstand, hvor der opstår betændelse i tandkødet og tandknoglerne, og i værste tilfælde kan du miste dine tænder.

Er paradentose først blevet konstateret, så er paradentosebehandlingen omstændig og kræver intens indsats af dig selv og hyppigere besøg ved tandlægen. Det er forholdsvist almindeligt at opleve at få det, og med et regelmæssigt tjek vil det ofte blive opdaget så tidligt, at der er gode muligheder for at bremse det.

Vælg en tandlæge, der passer til dine kriterier
Det er vigtigt at få god tandpleje, og når du kigger på de forskellige tandklinikker, så hav dine personlige kriterier i baghovedet. Det kan for eksempel være, du vægter lave priser højt, men også ønsker en tandlæge, der kan hjælpe dig med tandlægeskræk. Eller måske er det vigtigste for dig placeringen, og prisen kommer i anden række.

De fleste tandlæger udbyder de mest almindelige og essentielle behandlinger, men har du for eksempel behov for kosmetiske behandlinger også, så er det værd at tjekke bevidst, om det er noget din tandlæge tilbyder. Det er vigtigt at få valgt en tandlæge, som du både har tillid til og som tilbyder de services, du har behov for.

Hvis du for eksempel er på udkig efter en billig tandlæge, der er centralt placeret, så er der Godt Smil Tandlægerne midt i Køge. Pressefoto.