Mad på bordet  skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om udvidelsen:

Nu får langt flere mulighed for at få hjemmelavet aftensmad, som familien kan samles omkring.

Efter succes med hjemmelavet og familievenlig mad til travle familier i og omkring Bjæverskov udvider de tre søstre Lykke, Helle og Katja nu deres madkoncept, så endnu flere kan få glæde af deres 100 procent hjemmelavede måltider.

Det sker med en webshop og mulighed for at få maden leveret i Køge. Indholdskonceptet har således vist sig så godt, at efterspørgslen er vokset til mere end bare helt lokalt i Bjæverskov.

Alle kender hverdagen, hvor man har svært ved at nå både at komme hjem, handle, hente børn og så lige lave et godt aftensmåltid baseret på gode råvarer og fokus på smag, forklarer Lykke, der har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og flere års erfaring med at kombinere faglighed med praktisk velsmag.

– Det betyder noget, at kunne samle sig om et godt måltid mad, og så betyder det noget, at der både er nok af det, at det smager godt, at der er fokuseret på gode råvarer og at det er lavet ordentligt. Det har været grundlaget fra starten, og det er grunden til, at vores kunder kommer igen og igen, siger hun.