Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Jun 26, 2018 til Jul 03, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 1515 anholdt politiet en 32-årig mand fra Køge, der kørte i bil på Dalgasvej. Han var påvirket af narkotika, og ved søgning i bilen fandt politiet under et gram hash. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt.

Studenterkørsel – Køge

Kl. 2015 kørte en lastbil med studenter på ladet ad Egedesvej med ca. 40 km/t. Efter at have passeret en bro gjorde nogle af studenterne chaufføren på, at en student havde stået på en bænk på ladet, hvilket havde gjort, at han stak hovedet op over lastbilens tagbøjler.

Den 19-årige mand fra Køge fik skrabet issen på broen. En ambulance tilkaldt til stedet. Det viste sig, at der var tale om skrabeskader og mulig hjernerystelse, hvorfor det må siges, at den 19-årige slap utrolig heldigt fra ulykken.

Politiet optog rapport om sagen og afhørte herunder den 57-årige chauffør fra Stege. Alle tilladelser og forsikringer var helt efter reglerne.

Hærværk – Køge

Kl. 0011 så en politimand uden for tjeneste en mand, der var i gang med at male graffiti på en mur under viadukt på Køgevej. En 22-årig mand med ukendt adresse blev anholdt og sigtet for hærværk. Han bliver afhørt i løbet af mandag formiddag.

Narkobilist mv. – Gymnasievej, Køge

Kl. 2045 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Frederiksberg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Da politiet standsede den 29-årige bilist, standsede han ved siden af en anden personbil, hvorunder politiet fandt et sæt nummerplader liggende løst på asfalten sammen med et par elefanthuer. Nummerpladerne, der ikke var efterlyste, tilhørte en personbil hjemmehørende i Taastrup-området. Politiet fandt ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på, hvor nummerpladerne og elefanthuerne lå på stedet. Den 29-årige narkobilist var så utilfreds med anholdelsen, at han også blev sigtet for fornærmelig tiltale mod en politiassistent, som flere gange blev tiltalt nedsættende og fornærmeligt. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 29-årige, der kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres .

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 0051 anholdt politiet en 23-årig mand fra Køge, der var påvirket af narkotika, da han kørte på Vordingborgvej i sin bil. Manden fik udtaget en blodprøve og efterfølgende løsladt.

Færdselsuheld – Køge

Kl. 2119 skete et færdselsuheld på Ringstedvej ved Gl. Ringstedvej. En bil, der blev ført af en 22-årig mand fra Roskilde, kørte bag en anden bil, der blev ført af en 21-årig mand fra Brønshøj. Den forreste bil bremsede op for at lave et venstresving, hvilket blev overset af den 22-årige fører. Begge parter kørt til undersøgelse på sygehus. Tilsyneladende er ingen kommet alvorligt til skade ved uheldet.

Indbrud i perioden
Sønderhegnet, Køge
Grønnekildevej, Køge
Bækgårdsvej, Borup