Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2024/09/23 til 2024/10/01.

 

Færdselsuheld med knallert – Københavnsvej, Køge

Kl 00.21 skete der et færdselsuheld, hvor en 16-årig ung mand fra Køge kom kørende på knallert, da han ramte ind i bagskærmen på en personbil ført af en 30-årig mand fra Stevns. Der skete ingen personskade og kun mindre materiel skade ved uheldet. Men den 16-årige havde en passager med på knallerten og det blev han sigtet for.

Lørdag – søndag

Kontrol af kiosker og pizzeriaer – Køge og Solrød

Mandag eftermiddag var lokalpolitiet på en fælles myndighedskontrol hos kiosker og pizzeriaer i Solrød og Køge sammen med Fødevarestyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen, Skat, Spillemyndigheden og kommunernes kontrolenheder. Formålet med kontrollen var at sikre, at der ikke blev handlet med ulovlige varer eller udført ulovligt arbejde i virksomhederne.

Otte virksomheder fik uvarslet besøg af myndighederne, som ikke førte til nogen sager for politiet, men de øvrige myndigheder fik enkelte sager. Det mest positive ved kontrollen var, at der stort set ikke blev fundet tobaksprodukter rettet mod mindreårige, som puffbars ell. lignende ulovlige nikotinprodukter med frugt eller sliksmag.

Vidner søges til røveriforsøg mod supermarked – Algade, Nykøbing Sj. – Odsherred
Kl. 15.37 kom et alarmopkald fra et supermarked i Nykøbing Sj. som netop havde været udsat for et røveriforsøg. En mand var kommet ind butikken iført fuld ansigtsmaskering og havde truet kassemedarbejderen med en mindre kniv og bedt om penge. Han holdt kniven i venstre hånd.

Medarbejderen smækkede kassen i, og røveren stak af med uforettet sag. Politiet kørte hastigt frem til stedet og søgte efter røveren, men fandt ikke frem til ham. En hundepatrulje afsøgte området for spor og politiet sikrede overvågning og afhørte vidner.

Røveren beskrives som.

A: Mand, 25-30 år, ca. 180 cm, Kropsbygning: Almindelig/slank, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Venstrehåndet.
Iført: sort tætsiddende elefanthue, grøn hættetrøje med lynlås, mørkeblå cowboybukser, mørkeblå sneakers med hvidt Nike logo.,
Medbragte: sort/hvid plastikpose, Bevæbning: kniv m. orange skæfte.

Vidner som har bemærket den beskrevne mand, enten før eller efter røveriet, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Personbil påkørte autoværn – Strandvejen/Billesborgvej, Køge

Kl. 12.48 modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld, hvor en personbil, der kom kørende ad Billesborgvej, var fortsat med uændret hastighed frem, da Billesborgvej ophørte, og bilen var fortsat lige frem, hvor den havde påkørte autoværnet på Strandvejen. Flere vidner til ulykken havde overværet ulykken og set, at en mand efter påkørslen af autoværnet havde forladt bilen, der har tyske nummerplader på, til fods. Politiet ledte efterfølgende efter føreren af den forulykkede bil, men uden at finde frem til ham. Politiet arbejder nu på at finde frem til føreren af bilen, så han kan afhøres til sagen.

Pige stjal i make-up – Rådhusstræde, Køge

Kl. 14.55 tilbageholdt en butiksdetektiv tre unge piger, som var mistænkt for at stjæle make-up for 305 kr. i Normal i Køge. Pigerne var alle under 15 år, så deres forældre blev tilkaldt. En 14-årig pige fra Solrød påtog sig ansvaret for tyveriet, og politiet kunne ikke fastslå, at de andre havde haft en rolle i sagen. Pigen er under den kriminelle lavalder, og hun kan derfor ikke sigtes for butikstyveri, men de sociale myndigheder blev underrettet.