Igen i år uddeler Køge Kommunes Sundheds- og Ældreudvalg frivillighedsprisen. Prisen gives til en forening eller et initiativ, som har ydet en helt særlig indsats for andre i det forgangne år. Med prisen følger 10.000 kr. Kandidater kan indstilles frem til den 30. oktober 2024.

Vi kender dem alle sammen. Ildsjælene, som altid går et skridt ekstra for fællesskabet. Dem som altid møder op, arrangerer og i det hele taget får hjulene til at dreje rundt i det frivillige foreningsliv. Det er netop dem, som Køge Kommunes frivillighedspris hylder med uddelingen af en årlig pris.

Det frivillige foreningsliv er en grundsten i vores samfund. Foreningerne, som er drevet af frivillige, gør en enorm forskel i forhold til at forebygge ensomhed og styrke den mentale sundhed. Frivillighedsprisen er bare én måde, som vi kan takke vores lokale foreninger på, siger Bent Sten Andersen, formand for Sundheds- og Ældreudvalget.
Sidste år vandt foreningen ”Aktivisterne”, som er en lokal forening i Borup. Aktivisterne skaber fællesskab for seniorer og arranger blandt andet fællesspisninger, biografture og udflugter. Prisen har været uddelt siden 2020.

Se her hvordan du indstiller en kandidat til prisen.

Foto: ABW