Mere end hver fjerde køgeboer bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco og Imerco Home i Køge vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.
Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når køge boerne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 38 procent af fynboerne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.
Hos Imerco og Imerco Home-butikkerne i Køge vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikken til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Til køkkendagene hos Imerco og Imerco Home-butikkerne kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.
– Med få hjælpemidler kan man faktisk gøre madlavningen meget mere overskuelig. Det sætter vi fokus på, fortæller Michelle Merete Kristiansen, der er butikschef i Imerco Home i Køge City.
Køkkendagene finder sted i uge 45, og tilmelding er ikke nødvendigt.