Bliv klogere på, hvad partierne mener om kastration af pattegrise, fiksering af søer, minkavl, køer på græs, buræg og lange transporter af spædekalve, og se hvad partierne mener, er deres tre vigtigste dagsordener på dyrevelfærdsområdet.

DYRENES BESKYTTELSE har bedt partierne forholde sig til seks aktuelle dyrevelfærdsspørgsmål om landbrugsdyrene. Bliv klogere på, hvad partierne mener om kastration af pattegrise, fiksering af søer, minkavl, køer på græs, buræg og lange transporter af spædekalve i skemaet herunder.

Grafikken er interaktiv og er ikke optimeret til mobil. Du kan klikke på eller holde musen over partiets besvarelse til hvert spørgsmål for at læse eventuelle kommentarer, som de har knyttet til deres besvarelse. Grafikken opdateres løbende, som vi modtager besvarelser fra partierne.

De har også spurgt partierne, hvilke dyrevelfærdstiltag de arbejder for, der er de tre vigtigste. Se svarende herunder. Grafikken opdateres løbende, som de modtager besvarelser fra partierne.

Er der en politiker til stede?

Siden valget i 2019 har Folketinget ikke gennemført én eneste konkret forbedring af forholdene for landbrugsdyrene. Det viser Dyrenes Beskyttelses gennemgang. De holder politikerne op på, hvornår der kommer reelle forbedringer for dyrene. Følg deres valgdækning og gør din stemme hørt.

www.huskdyrene.dk

Kilde.