EUC Sjælland slår dørene op til Åbent Hus i Køge den 11. november 2023, hvor alle kan få inspiration til valg af uddannelse.

Tidligere har Åbent Hus været velbesøgt af både unge og deres forældre, der blev klogere på uddannelsesmuligheder. Pressefoto EUC Sjælland

Uddannelsesudbuddet er i dag stort og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX. Det er derfor ikke helt nemt at finde rundt i den store uddannelsesjungle, når der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden.

Lørdag den 11. november 2023 åbner EUC Sjælland dørene til Åbent Hus, hvor unge kan få indblik i mange forskellige ungdomsuddannelser, og opleve det sociale miljø gennem et nært møde med elever og undervisere, der vil være til stede på dagen. Netop den viden kan hjælpe med at afklare et uddannelsesvalg.

Arrangementet er også en optimal mulighed for de der overvejer et skift i karriere eller tænker over en anderledes uddannelsesvej.

På dagen kommer man helt tæt på en masse spændende uddannelser og kan gå på opdagelse i EUC Sjællands adskillige værksteder, laboratorier og klasseværelser, der er åbne.

Elever og undervisere fra EUD (erhvervsuddannelserne), EUX (erhvervsfaglig studentereksamen) og HTX (teknisk gymnasium) deltager på dagen, og fortæller om deres hverdag på de forskellige uddannelsesretninger. Det er også muligt, at tage en snak med en studievejleder og få afklaret spørgsmål om fremtidens muligheder for job eller videreuddannelse.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Åbent hus-arrangementet afholdes sammen med CAMPUS Køge, der samme dag holder åbent for alle uddannelser – lige fra 10. klasse til forskellige ungdoms- og videregående uddannelser.

Læs mere om hvilke uddannelser, der kan mødes på på EUC Sjællands hjemmeside: https://www.eucsj.dk/aabenthus

Åbent Hus 2023
11. november, kl. 10.00 – 13.00 afholdes på EUC Sjælland i Køge: CAMPUSBUEN 31, 4600 Køge