Klatreparken Go High har 13 års fødselsdag og det fejrer de med mange gratis aktiviteter, aktiviteter med 15% rabat samt et besøg af Troopers for Charity! Det sker d. 28. august 2022.

Kom og oplev Troopers for Charity der besøger os fra en fjern Galaxe til aktivitetsdagen. Det bliver en hyggelig dag, og der vil være mulighed for at tage billeder med mange forskellige karakterer. Troopers For Charity er Danmarks største velgørende Star Wars forening for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster. Formålet med foreningen er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med, at de har det sjovt og elsker at viser deres flotte Star Wars dragter frem.

GRATIS AKTIVITETER PÅ DAGEN:
– kl. 10-20: Kanosejlads i voldgraven
– kl. 10-20: Fodboldgolf, 18 huller
– kl. 11-13: Go High Extreme, ta’ springet!
– kl. 13-14: Bueskydning

Husk at du sparer 15% på nedenstående aktiviteter med kampagnekoden , når du booker online (Rabatten gælder til og med d. 31. aug)
– Klatreparken Go High – Book HER
– Trampolinparken Go Bounce – Book HER
– 18-hullers fodboldgolf – Book HER
– Mysteriet på Kragerup – Book HER
– Mountainbike – Book HER
– Kombibillet (Go High, Go Bounce, Fodboldgolf, ‘Share your moments’)– Book HER

Som noget NYT kan I også prøve rappelling fra 16 meters højde ned af deres kornsilo. Pris: kr. 100,- (normalpris kr. 300,-) Aktiviteten kan prøves fra kl. 14-16.

Det er muligt at købe Grill-selv-burgere, ramsløgspølser, drikkevarer m.m. hele dagen. Aktivitetsdagen varer fra kl. 10-20.
De tænder bål, så I kan grille skumfiduser (kan købes i skovens reception). De glæder sig til at se jer alle ude i skoven.
PS. Man mødes i skovens reception.

Læs mere her

Foto: ABW