De fleste er lidt nervøse ved tanken om, at fremmede skal flytte deres kæreste ejendele. Det er en tillidssag, og hos Schiøtt Flyt finder du erfarne flyttemænd, der tager sig kærligt af alt fra dit klaver til dine potteplanter.

Med Kenneth Schiøtt ved roret varetager flyttefirmaet i Gadstrup alle slags flytninger af stort og småt, af dit fineste indbo eller de helt store ting, en hel virksomhed eller en eller flere containere.

Gadstrup er en stationsby mellem Køge og Roskilde. Fra denne centrale placering på Sjælland kører flyttevognene og de hårdtarbejdende flyttemænd ud til privat- og erhvervskunder i hele landet.

Alle flytninger er forskellige
De ser frem til også at give dig et godt tilbud, både når opgaven er helt enkel – en vognfuld af dit indbo fra A til B – eller den er kompliceret og kræver både specialudstyr, meget manpower og stor forberedelse.

Ikke to flytninger er ens. Selvom de på overfladen ligner hinanden, vil der altid være individuelle forskelle, både på det der skal flyttes, og ikke mindst på den måde, som du som firmaets kunde ønsker, at der bliver flyttet for dig.

Der er kunder, som gerne selv vil overvære, hvordan flytningen foregår, og som måske ikke har gode erfaringer fra tidligere flytninger. Eller som måske aldrig har flyttet før nu. Her viser Schiøtt Flyt den omsorg, der er nødvendig for, at kunden føler sig tryg ved flytningen.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto: Schiøtt Flyt