Trænger du til en pause, et sted at lade op, et sted at blive anerkendt eller få en hjælpende hånd? Så skal du lægge din vej forbi Ressourcehuset i Køge. I vore dage er der overmåde stor fokus på verdensmål, naturressourcer og knaphed, men det er den menneskelige ressource, som huset på Theilgaards Torv koncentrerer sig om. Mennesker er og bliver den ultimative ressource, for når vi har et oprigtigt ønske om forandring, kan vi finde ind til en urkraft, der gør at vi kan en hel masse, som vi ikke troede muligt.

Anja Emdorf-Pedersen har åbnet Ressourcehuset, fordi alle fortjener en ekstra chance og alle kan noget. ”Vi skal bare finde ud af hvad det er,” siger hun. Alle husets ressourceforløb tager udgangspunkt i dig, og alt der kræves er at du ønsker forandring i dit liv.

Din sparringspartner
Ressourcehuset tilbyder 15 minutters gratis rådgivning over telefonen, hvor I sammen finder ud af, hvor du skal starte og med hvad. Hvis du vælger at starte et forløb, får du i Ressourcehuset en sparringspartner, der viser dig vejen og hjælper med at lægge en realistisk plan, for at dine drømme kan blive til virkelighed.

Udover Anja Emdorf-Pedersen kan du møde erhvervspsykolog Ditte Skovgaard, der i mange år har arbejdet med stress, trivsel og ledelse, samt mindfulness. Ditte har også en lang efteruddannelse inden for kognitiv terapi med fokus på depression og angst.

Overvejer du at hoppe ud af hamsterhjulet, skifte job eller noget helt andet, så kontakt Anja, for en snak om, hvordan hun kan hjælpe dig.

”Jeg lytter til dig, ser dig, og sammen finde vi din vej. Jeg hjælper dig, holder dig i hånden igennem hele processen, så du hele tiden føler dig tryg,” fortæller Anja, der altid starter et nyt forløb med en gratis uforpligtende samtale.

Kreativitet og meditation
Kreativitet er en af de mest effektive metoder til at bekæmpe stress og opnå den ro og det overskud, der skal til for at kunne skabe blivende positive forandringer i livet.

Hver onsdag arrangerer Ressourcehuset derfor kreative værksteder, hvor du sammen med andre kan nørkle med forskellige projekter. Der er materialer, opskrifter, hjælp at hente samt kaffe på kanden, så du skal bare møde op.
Det er ikke så vigtigt hvad det er, du laver. Du kan sy en æske eller en taske, hækle en sommerfugl eller folde stjerner… At være kreativ sammenlignes med en form for selvhjælpende terapi. Det giver forhøjet livskvalitet, at være travlt optaget af noget, som du er glad for. Du får pulsen ned og mærker dig selv

Således har kreativitet mange af de samme fordele som meditation, som Ressourcehuset også tilbyder. På to timers meditation får du værktøjer der træner dit mentale helbred og styrker dig til hverdagens udfordringer.

Et hyggeligt miljø
Ressourcehusets priser er meget rimelige. Det kreative værksted koster f.eks. kun 125 kr. pr gang alt incl. Du kan med fordel købe et klippekort, som du kan bruge til både kreativ onsdag, samtaler og psykologisk behandling.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto Ressourcehuset