Artiklen er sponseret

Det er vigtigt, at vi værner om vores tænder, da de skal holde resten af vores liv. Derfor er det en fordel, hvis tænderne bliver tjekket og plejet med jævnligt mellemrum hos en tandlæge. Der er mange, som kan være tilbøjelig til at skippe tandlægetjekket, da nogle ser det som spild af penge, men det er det ikke. Vi skal passe på vores tænder, så de holder hele livet ud.

Bestil en tid med det samme

Er du bosat i Køge-området og mangler en tandlæge, er der mulighed for professionel tandpleje. Tandlæge i Køge har mere end 20 års erfaring og kan hjælpe med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet igennem. Derudover er der åben for nye kunder. Så hvis du har brug for et tandeftersyn, kan du allerede nu booke en tid til dit næste tandeftersyn.

Hold dit tandeftersyn ved lige

Det er en fordel at besøge en tandlæge, hvis man gerne vil forebygge de kvaler, som tandpine og tab af tænder kan give. Hvis man venter i flere år med at besøge en tandlæge, fordi man ikke lige har haft tid, kan det i sidste ende blive en dyr fornøjelse, da tænderne ikke har fået den behandling, som det kræver, når man indtager forskellige bakterier, som lever i den mad, som vi spiser. Så selvom man ikke tror, man har et hul, fordi man ikke kan mærke det, er der stadig en chance for, at skaden er sket. Derfor er det en god idé at besøge en tandlæge. Hvis man er dårlig til at få bestilt en tid, kan man for hver besøg booke en tid frem, så man eksempelvis året efter allerede har en tid, herved kan man komme ind i en god rytme og bevare sine sunde og stærke tænder. 

 

Det er en fordel at besøge en tandlæge, hvis man gerne vil forebygge de kvaler, som tandpine og tab af tænder kan give. Foto: ABW