I denne uge har Holte Vinlager 2 brandvarme tilbud til dig! Uanset om man er til rød- eller hvidvin, bør man dog altid have begge på lager derhjemme. Hvis man har en af hver, har man en vin til enhver gæst.

En af deres mest sælgende vine er Grüner Veltliner, og nu har du mulighed for at smage en vaskeægte klassiker til halv pris! De italienske rødvine er danskernes favorit, og det mest ærketypiske eksemplar af italiensk vin findes i Sangiovese-vinene fra det historiske Chianti. Med Cecchis Riserva-version får du endnu mere karakter og dybde – og nu til en helt særlig Black Friday-pris

Grüner Veltliner Weinviertel
2022 Schloss Bockfliess

Denne hvidvin udtrykker essensen ved Grüner Veltliner fra Weinviertel fuldstændig perfekt med en mere cremet, moden og varm frugt end vanligt. Det er især smagen af gule stenfrugter som abrikos og fersken, der rammer dine smagsløg. Hertil kommer en let krydret eftersmag.

Nyd den gerne til krydret mad – det er simpelthen Grüner Veltliner, når den er bedst!

Chianti Riserva Cecchi
2009 Toscana

Indbegrebet af Toscana i moden Riserva-udgave! Med sine minimum 2 års lagring på vineriet, får man endnu mere dybde og kompleksitet i denne smagfulde klassiker.

Cecchis ekstra lagrede Chianti Riserva er en frisk, velafbalanceret vin med en aromatisk finesse og struktur. Vinen er rigtig flot og drikkeklar nu, men vil også udvikle sig yderligere gennem de næste par år.