Hvis du gerne vil have, at din forretning eller din forening bliver fundet på Google, skal du kende begrebet SEO, der står for Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk. Som det vil være mange bekendt, er Google den altoverskyggende søgemaskine; når man vil finde noget på det store internet, er det i Googles søgefelt, man taster sine søgeord ind. Derfor er det godt at vide, hvad Google prioriterer, når deres søgerobotter finder resultaterne frem.

Heldigvis findes der mange dygtige seo-eksperter, og en af dem er Connie Jahn, der med enkeltmandsfirmaet Virtual Assistant rådgiver sine kunder om alt der har med seo at gøre. Hendes speciale er online markedsføring, og derfor kan hun også hjælpe dig med eksempelvis at lave en ny hjemmeside, sende nyhedsbreve eller annoncere på Facebook. Kort sagt kan hun bidrage med sin kunnen, indenfor alt hvad der har med den virtuelle verden at gøre – den verden vi tilgår fra små og store skærme. Og det gør hun på en måde, der sikrer dig værdi for pengene.

”Med mig på holdet, betaler du kun for de timer, hvor jeg rent faktisk arbejder for dig. Jeg laver de opgaver, du ikke selv gider – eller ikke har tid til – og når du har brug for det,” forklarer Connie Jahn, der hos flere små og mellemstore lokale virksomheder fungerer som en kommunikationsmedarbejder – men uden fast løn, ferie, pension, medarbejdersamtaler og alle de andre forpligtelser, der følger med. Connie er hjemmehørende i Holbæk, men har kunder på det meste af Region Sjælland – hun kører gerne ud eller mødes via Zoom.

I bagagen har Connie Jahn 16 års erfaring som selvstændig og 6 år som marketingansvarlig i en større virksomhed. Således får du ikke bare en specialist i den tekniske del af online markedsføring, men også en samarbejdspartner med stor forretningsforståelse.

”Det betyder, at du også kan bruge mig som sparringspartner på det strategiske område,” tilføjer Connie Jahn, der altid starter med at klarlægge hvilken form for hjælp til online markedsføring, din virksomhed lige nu har allermest brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte Connie Jahn for en uforpligtende snak om dine behov. Du kan ikke undgå at blive klogere på online markedsføring – og måske også på din forretning.

Kontakt

Virtual Assistant 
3035 0952
connie@virtuel-assistent.dk

Foto: Virtual Assistant