Den 11. november gentager CAMPUS Køge succesen fra sidste år, når skolerne i Campus-området slår dørene op samtidig. Alle er velkommen til at kigge forbi og få inspiration og viden om alle de mange uddannelsesmuligheder på Campus – i ét hug.

Hvornår:
Det sker lørdag d. 11. november 2023 fra kl. 10:00-13:00.

Hvem:
Dørene er åbne hos uddannelsesinstitutionerne 10. klasse, ZBC, EUC Sjælland, Køge Handelsskole, HF og VUC Roskilde-Køge samt Zealand – Sjællands Erhvervsakademi.

Her kan du høre mere om de forskellige linjer på 10. klasse, deres erhvervsuddannelser EUD/EUX samt deres gymnasiale uddannelser HHX og HTX. Du kan også besøge HF og VUC Køge, som bl.a. har stor fokus på tilbud til ordblinde og du kan selvfølgelig også lade dig inspirere af de mange muligheder for videreuddannelse hos Zealand, og opleve deres faciliteter.

Alle er velkommen til at gå en rundtur på skolerne, hvor man både kan mærke studiemiljøet, besøge værksteder og laboratorier og snakke med undervisere, elever, studerende og vejledere.

Hvad enten du går i grundskolen, har færdiggjort en ungdomsuddannelse eller overvejer et studieeller karriereskift – eller blot er nysgerrig – så er du mere end velkommen til at kigge forbi i tidsrummet kl. 10:00-13:00.

Læs mere her.