Destina Blomster i Boholte Center tiltrækker kunder fra hele Køge. De friske varer på hylderne og de skønne buketter er naturligvis en vigtig del af succesen, men forretningens sans for service har også meget at sige.

Pressefoto Destina Blomster

Kunderne får altid et smil og en sludder, hvis de ønsker. Mange lokale er stamkunder hos Destina Blomster og de fremhæver både de flotte buketter og den gode service, når de skal forklare, hvorfor de ynder at handle her.

Buketter af høj kvalitet
Ønsker du at få blomster bragt ud, gør Destina Blomster i Køge gerne dette. De laver mange buketter på bestilling, men du er også meget velkommen til at kigge ind og få bundet en buket, mens du venter.

Butikken bugner af afskårne blomster af høj kvalitet samt en lang række fine pottede planter. Udover friske blomster i alle afskygninger finder du hos Destina Blomster en evne til at fremstille unikke buketter. Uanset anledningen – bryllup, fødselsdag, jubilæum, begravelser og gaver – kan du altid få lavet en buket, der vækker glæde.

Kongeligt besøg på Valdemars Dag
På hjemmesiden og på Destina Blomsters sociale medier kan du se prøver på deres kunnen. Har du et specielt ønsker, er du meget velkommen til at kontakte dem.

På Facebook holder de løbende kunderne opdateret med spændende nyt fra butikken i form af billeder og videoer. F.eks. da Destina Blomster fik æren af at overrække en buket Josefine Rosenborg, grandniece til H.M. Dronning Margrethe, da hun besøgte Boholte Kirke på Valdemars Dag.

Hvad siger kunderne? Læs mere her. 

Destina Blomster
Marksvinget 19
4600 Køge
32178642
kontakt@destinablomster.com

Følg Destina Blomster på Facebook og Instagram

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 9-18
Lørdag-søndag kl. 9-17