I anledningen af direktør John Norman Hansens 60 års fødselsdag tirsdag den 22. november afholdte EUC Sjælland fødselsdagsreception.

Direktør ved EUC Sjælland John Norman Hansen fylder 60 år tirsdag den 22. november. Det blev fejret ved en hyggelig reception i fredags, hvor flere holdte taler heriblandt Næstveds borgmester Carsten Rasmussen og formand for bestyrelsen på EUC Sjælland og tømrermester Peter Jakobsen.

John Norman Hansen takkede også selv i sin tale for at få privilegiet af at føre organisationen videre, der er intet mindre end 190 år gammel og blev stiftet helt tilbage i 1832 af sognepræst Peter Andreas Thomsen.

“Uddannelse er vigtigt og har stor betydning for det enkelte individ, for erhvervslivet og for samfundet som helhed,” sagde John Norman Hansen.

At tjene og være tålmodig
Han understregede også i sine tale, at mange af de tanker, der faktisk er tænkt i nyere tid har rødder tilbage i netop den periode, hvor skolen er grundlagt og filosoffen Søren Kierkegaard levede, som John Norman Hansen referede til i sin tale:

“Skal man lykkedes med at føre et menneske et bestemt sted hen, så må man først og fremmest forstå, hvor mennesket er, og begynde der – det er hemmeligheden i alt hjælpekunst. Og al hjælpen begynder med ydmyghed. Det at hjælpe er ikke at herske men at tjene og være tålmodig.”

Se flere billeder her.

Pressefoto