Fængsel i 3 år og 9 måneder

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser på sit website, at Retten i Roskilde i fredags den 6. oktober 2023 fandt en 23-årig mand skyldig i særlig grov vold mod en 22-årig mand, der tilbage i januar 2023 blev efterladt stærkt mishandlet og afkræftet ved sygehuset i Køge! Det 22-årige offer var frihedsberøvet igennem flere timer, hvor han blev kørt i bil rundt på Sjælland, mens han blev mishandlet med knytnæveslag og blev skåret og stukket med en knust flaske, inden han til sidst blev efterladt foran Køge Sygehus.

Den 23-årige blev også fundet skyldig i en række andre forhold om  vold, trusler, ulovlig tvang og hvidvask – bl.a. et forhold, hvor en 48-årig mand fra Korsør i nov. 2022 blev udsat for vold i form af flere slag og spark, hvilket medførte flere brud på knogler i ansigtet.

Den 23-årige bliver straffet med fængsel i 3 år og 9 måneder, og den dømte blev efter dommen varetægtsfængslet med henblik på afsoning.

En 27-årig mand er tidligere idømt halvandet års fængsel for en rolle i samme overfald, ligesom  en 34-årig mand er tiltalt for at have taget del i overfaldet.

Læs mere her.

Foto: ABW