Rundt omkring i landet finder vi mange hårdtarbejdende håndværksmestre, som i al stilfærdighed, men med stor dygtighed sørger for, at vore huse bliver opført og vedligeholdt i en god håndværksmæssig kvalitet og med de bedste materialer.

Ganske ofte hører vi om, hvordan berømte bygningsværker tager form. Det er imponerende at følge med i, men det er ganske tit den mindre håndværksmester, som sørger for, at familiens eller virksomhedens rammer har en høj standard.

I Køge finder du H.J. Murerentreprise, som er opkaldt efter ejeren John Henrik Becker Jensen, der stiftede virksomheden i år 2006. Henrik flyttede siden fra Greve til Køge og søger nu at udvide kundekredsen sydvest på. Han har stået for mange spændende projekter i København og Nordsjælland, bl.a. den norske ambassade, men ønsker sig flere kunder i Køge, så tiden på motorvejen kan omsættes til det gode byggeri, som han er kendt for.

Det er mursten, klinker, fliser og beton, der er er John Henrik Becker Jensen primære materialer. Skal du have lavet nyt badeværelse, støbt et nyt gulv, renoveret facaden eller bygget et helt nyt hus, skal du ringe og få et tilbud. Murermesteren i Køge varetager hovedentrepriser og kan ved hjælp af gode samarbejdspartnere i lokalområdet løse alle former for byggeopgaver fra fundament til tag.

Vil du vide mere, så læs videre her.