Rundt omkring i landet finder vi mange hårdtarbejdende håndværksmestre, som i al stilfærdighed, men med stor dygtighed sørger for, at vore huse bliver opført og vedligeholdt i en god håndværksmæssig kvalitet og med de bedste materialer.

Ganske ofte hører vi om, hvordan berømte bygningsværker tager form. Det er imponerende at følge med i, men det er ganske tit den mindre håndværksmester, som sørger for, at familiens eller virksomhedens rammer har en høj standard.

Pressefoto H.J. Murerentreprise

I Køge finder du H.J. Murerentreprise, som er opkaldt efter ejeren John Henrik Becker Jensen, der stiftede virksomheden i år 2006. Henrik flyttede siden fra Greve til Køge og søger nu at udvide kundekredsen sydvest på. Han har stået for mange spændende projekter i København og Nordsjælland, bl.a. den norske ambassade, men ønsker sig flere kunder i Køge, så tiden på motorvejen kan omsættes til det gode byggeri, som han er kendt for.

Det er mursten, klinker, fliser og beton, der er er John Henrik Becker Jensen primære materialer. Skal du have lavet nyt badeværelse, støbt et nyt gulv, renoveret facaden eller bygget et helt nyt hus, skal du ringe og få et tilbud. Murermesteren i Køge varetager hovedentrepriser og kan ved hjælp af gode samarbejdspartnere i lokalområdet løse alle former for byggeopgaver fra fundament til tag.

Mangeartede opgaver
Ingen opgaver er for store eller små – Joh skifter gerne kaklerne i kakkelbordet eller bygger et højbed til dine stauder. En murers opgaver spænder vidt fra småreparationer til omfattende byggerier. Det er ham der skaber husets fundament, mure og vægge, men også den finish, i form af dekorative fliser og klinker, der giver huset atmosfære.

Mangler du ideer til dit byggeri, har John Henrik Becker Jensen grundet sin mangeårige erfaring meget at byde ind med. Han brænder for sit arbejde og kan vejlede dig i valg af indretning og materialer.

H.J. Murerentreprise har lige siden firmaets start udført nybyggeri og tilbygninger i både mursten, gasbeton og andre materialer. Desuden har John Henrik Becker Jensen stor erfaring med at støbe og mure i forbindelse med facaderenoveringer og andre ombygninger.

Vil du vide mere, så klik her.