Rundt omkring i landet finder vi mange hårdtarbejdende håndværksmestre, som i al stilfærdighed, men med stor dygtighed sørger for, at vore huse bliver opført og vedligeholdt i en god håndværksmæssig kvalitet og med de bedste materialer.

I Køge finder du H.J. Murerentreprise, som er opkaldt efter ejeren John Henrik Becker Jensen, der stiftede virksomheden i år 2006. Henrik flyttede siden fra Greve til Køge og søger nu at udvide kundekredsen sydvest på. Han har stået for mange spændende projekter i København og Nordsjælland, bl.a. den norske ambassade, men ønsker sig flere kunder i Køge, så tiden på motorvejen kan omsættes til det gode byggeri, som han er kendt for.

Det er mursten, klinker, fliser og beton, der er er John Henrik Becker Jensen primære materialer. Skal du have lavet nyt badeværelse, støbt et nyt gulv, renoveret facaden eller bygget et helt nyt hus, skal du ringe og få et tilbud. Murermesteren i Køge varetager hovedentrepriser og kan ved hjælp af gode samarbejdspartnere i lokalområdet løse alle former for byggeopgaver fra fundament til tag.

Nybyggeri og renovering
Der ikke noget indenfor murerfaget, som John ikke gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på, lige fra at rette lidt op på eksisterende byggeri til at indgå en kontrakt om en totalentreprise på dit nye parcelhus.

H.J. Murerentreprise bliver din professionelle samarbejdspartner, når du ønsker at renovere det indvendige for eksempel i et ældre hus. Her er det af stor betydning, at John Henrik Becker Jensen som fagmand gennemgår bygningen fra a til z sammen med dig og de øvrige samarbejdspartnere. At renovere og modernisere et ældre hus skal ske både med stor respekt for materialer, stil og arkitekturen i huset, som det står, men der skal også tages højde for nye standarder, og muligheden for at benytte de mest energibesparende og miljørigtige materialer til formålet.

H.J. Murerentreprise
v/John Henrik Becker Jensen
Søndre Badevej 4G – 2. th
4600 Køge
26487373
hejeriksminde@live.dk