Syd for Roskilde og nord for Køge finder du Gadstrup og den hyggelige landsby Ramsømagle. Omgivet af landbrug og stråtækte huse er gården Angletoft et mødested for alle, der har en passion for blomster og blomsterdekorationer.

Helle Eriksen, der er blomsterdekoratør, afholder blomsterkurser med og uden overnatning på gården. Hun underviser i buketbinding, dekorationer og årstidens arrangementer hele året rundt.

Følg Angeltoft på Facebook eller besøg hjemmesiden, og se hvornår det næste kursus afholdes. Har du ønske om et kursus en bestemt dag eller weekend, er du meget velkommen til at kontakte Helle.

Den gode gave
Blomsterværkstedet var tidligere tømrer- og snedkerværksted, men blev bygget om til blomsterværksted og gårdbutik med brugskunst og andre lækkerier. Her er det oplagte sted at finde værtindegaven, fødselsdagsgaven eller ’påskeægget’. Du kan også bestille blomsterdekorationer til din næste fest.

Det nøje udvalgte sortiment, med et lokalt islæt, trækker kunder til fra nær og fjern. De skønne buketter er naturligvis en vigtig del af succesen, men Helle Eriksens sans for service har også meget at sige. Gæsterne får altid et smil og en sludder, hvis de ønsker. Mange lokale er stamkunder hos Angeltoft, og de fremhæver både den gode service og den høje kvalitet, når de skal forklare, hvorfor de ynder at handle her.

Åbningstider er vejledende; er de hjemme, er der åbent… Har du brug for en buket eller en gave, er du altid velkommen til at ringe til 30459829. Men der er mulighed selvbetjening og bestillinger alle dage hele døgnet.

Vil du vide mere, så læs videre her.