Hvis du har ambitioner om et dybere kendskab til engelsk, måske endda at blive lige så dygtig som en ’native speaker’, så kræver det, at du arbejder målrettet med sproget, og det er altid meget nemmere, hvis man har en dygtig underviser til rådighed.

Udtale og talemåder
Sådan en underviser finder du i Køge, hvor Richard Angell tilbyder en-til-en undervisning til alle, der har brug for at blive bedre til engelsk. Som navnet antyder, er Richard indfødt engelsktalende sproglærer, så du kan være helt sikker på at få indøvet den rigtige udtale og idiomerne, som ofte er lige præcis det, der adskiller mesteren fra amatøren. Når en englænder f.eks. siger ”You have egg on your chin”, så betyder det ikke at du skal finde en serviet frem, ligesom ”Tivoli is open” har en helt anden ikke-akavet betydning end på dansk.

Eneundervisning eller små grupper
Richard Angells elever kommer fra både Køge og resten af Sjælland. Det er gymnasieelever, der gerne vil forbedre deres karakter. Det er forretningsfolk, der skal kommunikere med udenlandske samarbejdspartnere eller måske udstationeres i et engelsktalende land. Det kan også være dem, der synes de ikke fik lært nok engelsk i skolen, som gerne ville kunne forstå, hvad det dog er, børnebørnene går og siger. Eller det kan være dem der gerne vil kunne læse Shakespeare på originalsproget.

Richard Angell underviser kort sagt både begyndere og øvede. Man kan komme et stykke vej med selvstudium, men når det kommer til det at lære at tale engelsk, er der intet over eller ved siden af den type undervisning, som Richard leverer. Derfor tilbyder han også undervisning i små grupper (på 2-4 personer), så man kan få øvet det talte engelsk – hvad ofte kan være angstprovokerende uanset ens niveau – og praktiseret det aktive ordforråd.

Learn English Today
v/ Richard Angell
Hastrupvej 2H
4600 Køge
53 55 01 27
richard_angell64@outlook.com