Det bliver stadig mere eftertragtet at lægge fliser indendørs – fliser er nemlig både flotte og funktionelle, og så fås de i et væld af forskellige pragtfulde designs. I gamle dage brugte man kun fliser i badeværelset og køkkenet, men med udbredelsen af de store køkkener, også kendt som samtalekøkkenet eller køkken alrummet, har fliser bemægtiget sig en større og større del af boligen. Fra entreen har de bredt sig til stuerne, ikke bare rundt om brændeovnen, men hele stuegulvet og op ad væggen eller på smukke rumdelere, måske med indbyggede hylder.

Førende i keramiske klinker
Mulighederne er mange, og hos Roskilde Flisecenter midt mellem Holbæk og Køge finder du en af landets førende leverandører af keramiske klinker, som er en form for glatte fliser, der er brændt ved en højere temperatur. Klinkerne er fremstillet af jernholdigt og kalkfattigt ler, som giver ekstra hårdhed. Derfor er klinkerne så velegnede som gulvbelægning – de er nemlig næsten umulige at slide op og særdeles nemme at rengøre.

Æstetisk er der heller ikke noget bedre end klinker, som fås i mange farver og stilarter og giver ethvert rum et luksuriøst præg. Tag et blik på Roskilde Flisecenters hjemmeside, hvor du kan se et udvalg af de mange indretningsmuligheder.

Roskilde Flisecenter har over 30 års erfaring – de leverer både fliser, klinker og mosaik af høj kvalitet til både private og erhverv – til brug både inde og ude.

Her møder du medarbejdere, der ved alt om de forskellige flisetyper og kan give dig en kompetent vejledning med udgangspunkt i dine unikke behov, uanset om du skal indrette en terrasse eller et køkken, en stue eller et badeværelse.

Høj kvalitet til lave priser
Firmaet har egen import af 1. sorterings kvalitetsfliser fra Italien.

”Vi udvælger vore leverandører ud fra kvalitet, design og priser. Herved er du sikret et maksimalt udvalg – alt fra eksklusive mærker til prisvenlige løsninger,” forklarer direktør Henrik Bertelsen. Leverandørerne har også fokus på miljøet i hele produktionen, fra råmaterialer til affald, hvormed bruget af naturressourcer begrænses mest muligt.

Tøv ikke med at kontakte Roskilde Flisecenter, hvis du søger inspiration til indretning af dit hjem eller kontoret med de prægtige fliser. Her får du, som en af kunderne skriver: ”Super god service, fedt udvalg og gode priser.”

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto Roskilde Flisecenter