Kim i Kirken: ”Håber vi får i morgen med…” 

Pressefoto

Med udgangspunkt i Kim Larsens stærkeste sange, er ”Kim i Kirken” en hjertevarm og nærværende oplevelse med koncert, fællessang og fællesskab – bundet sammen af tankevækkende historier og sjove anekdoter om sangene og Larsen selv.

Selvom Kim Larsen blev opfattet som langt mere folkelig end kirkelig, har hans sange alligevel fundet vej til kirkens rum. Vi synger dem jo til barnedåb. Til konfirmationer. Til bryllupper – og til begravelser. Det gør vi, fordi de sange taler til os på en måde, der beskriver de både smukke, men også udfordrende sider, ved at være et menneske.

Måske er det netop derfor Kim Larsens sange formår at forbinde os på tværs af vores forskelligheder, og minder os om, at vi har noget til fælles.

“Kim i Kirken” er bygget op omkring at publikum synger med og den stemning det skaber, at man sidder i en kirke og synger disse sange. Det at synge sammen samler og forbinder os, og publikum bliver således til en stor og aktiv del af arrangementet, når de og musikerne synger sangene – sammen!

Koncertoplevelsen bindes sammen af rørende, underholdende og underfundige historier om sangene, Kim Larsen og hans idé med dem.

Det gør “Kim i Kirken” til mere end bare en koncert; det bliver til en eftertænksom oplevelse, der lever videre i hjertet, “når lyset brænder ud.”

Orkesteret bag “Kim i Kirken” består af forsanger og bassist Frank Jensen, Thomas Beck på diverse guitarer og kor, Jacob Lee Horney på keyboards og kor og Ulrich Vognsen Hein på trommer.

Et hold af superrutinerede musikere med base omkring Aarhus, der tilsammen har spillet mere end 2500 koncerter i ind – og udland, og som med en perfekt blanding af dygtigt håndværk og glimt i øjet, formår at røre og engagere publikum på en hel særlig måde.

For mere information, klik her.