Den 22. februar kommer Handywoman forbi XL Byg i Køge, hvor hun afholder Ladies Night, der er et kursus af tre timers varighed henvendt til kvinder, som gerne vil blive bedre til at fixe ting i hjemmet selv. På kurset medbringer Handywoman GROHE Quickfix, der er et nemt værktøj, som gør det lettere selv at gennemføre hurtige og enkle forbedringsopgaver i køkken og bad.

Pressefoto Handywoman & Truck

Som noget nyt tilføjer Jeanne Thylkjær Fjorback, alias Handywoman, i år konceptet Ladies Night til sin Danmarks-tour. Og nu er turen kommet til Køge. I løbet af en aften tilbyder Handywoman et større arrangement i udvalgte XL Byg i Danmark, hvor der vil være forskellige leverandører. Det betyder, at de kvindelige kursister bliver præsenteret for forskellige produkter og metoder alt efter, hvad de ønsker at fixe selv i hjemmet. Det gælder bl.a. QuickFix, der er et sortiment af vandhaner og blandingsbatterier til *mindre gør-det-selv installations- og indretningsopgaver.

Jeanne Thylkjær Fjorback, alias Handywoman ser frem til igen at lære fra sig og inspirere kvinder:

Jeg møder rigtig mange kvinder, der er villige til at gøre det selv i hjemmet, og det er inspirerende at se deres udvikling på relativt kort tid. Jeg er glad for igen i år at have QuickFix-produkterne med rundt på min tur. For de er helt oplagte til gør-det-selv projekter, og de giver muligheden for fx at udskifte vandhaner, så bad og køkken får et helt nyt udtryk.”

Quickfix er med til Ladies Night
QuickFix-produkterne leveres sammen med et specielt udviklet værktøj, der kombinerer alle de egenskaber, der er nødvendige for at installere en GROHE-vandhane. Sammen med produkt og værktøj indeholder den samlede løsning også enkle installationsvejledninger samt vejledningsvideoer, der kan ses via QR-koder i produktemballagen. Alle QuickFix-produkter har den sædvanlige høje kvalitetstandard og de samme energi-og vandbesparende funktioner, som GROHE er kendt for.

Ladies Night bliver afholdt i XL Byg i Køge d. 22. februar kl. 18-21. Se hele Handywomans tourplan her.

*Til mere komplekse opgaver anbefaler GROHE, at private altid får hjælp af en professionel til fx installations- og udskiftningsopgaver i forbindelse med etablering af nye VVS-installationer og ændring af vand- og varmeanlæg.