Som pårørende til et menneske med psykisk sygdom kan man stå med mange spørgsmål. Psykiatrien Region Sjælland byder indenfor til et pårørendearrangement i Vordingborg, der giver information om støtte og tilbud.

Foto ABW

Kan man komme sig? Hvordan støtter jeg bedst den, som har fået en psykisk sygdom? Hvordan passer jeg på mig selv? Spørgsmålene kan være mange, når man står i situationen som pårørende til et menneske med psykisk sygdom.

Psykiatrien Region Sjælland sætter fokus på netop disse spørgsmål, når der inviteres indenfor til pårørendearrangement onsdag den 31. august på Færgegårdsvej 15 i Vordingborg. Her kan man som deltager få viden om, hvilke muligheder der er for pårørende til patienter, der bliver behandlet i Psykiatrien Region Sjælland. Der vil både være information om generelle tilbud, men også særlige lokale tilbud.

En pårørendepeer-medarbejder og en EN AF OS ambassadør, der begge selv har erfaring med at være pårørende, vil sammen med konsulenter fra PsykInfo fortælle om, hvordan man som pårørende bedst kan støtte den, der er ramt af psykisk sygdom, samt hvordan man også kan være opmærksom på sig selv.

To medarbejdere fra Psykiatrien vil fortælle om pårørendesamarbejdet og dele information om specifikke tilbud som fx pårørendegrupper, pårørendesamtaler m.m.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Alle er velkomne.

PRIS & TILMELDING:

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:

Dato: Onsdag den 31. august
Tid: Kl. 17.00-19.00
Sted: Festsalen, Færgegårdsvej 15, 4760 Vordingborg

Kilde.