Det er ikke altid den letteste sag i verden at finde den helt rigtige bilforhandler. Udvalget af bilforhandlere er stort overalt, så det kan være svært at vælge, hvilken samarbejdspartner, som vil passe bedst til dit behov.

Det er naturligvis vigtigt at se på, om den bil, du måske har haft stor glæde af i årevis, skal indgå i en bilhandel til en god pris. Skal forhandleren være autoriseret til salg og vedligeholdelse af præcis det bilmærke, du er på udkig efter, og skal der være specialuddannet personale ansat på værkstedet?

I de to afdelinger, som AUTO-HOUSE har etableret i Køge i 1996 og senest i Hvidovre i 2004, har de specialiseret sig i salg, vedligeholdelse og reparation af både person- og varebiler. Erfaringen fra virksomhedens mange år i autobranchen viser, at to faktorer er meget vigtige både for at tiltrække nye kunder, men ikke mindst at sørge for, at de kommer tilbage år efter år.

At have det bedst uddannede personale i både i modtagelsen, i salgsafdelingen og på værkstedet er en vigtig prioritet for AUTO-HOUSE. Medarbejderne er opmærksomme de skiftende bil-behov og sørger for at disse behov kan imødekommes.

En anden vigtig faktor, som alle kunder prioriterer højt. er, at aftaler om familiens eller firmaets bil overholdes. Bilen er så vigtig en del af planlægningen af en meget hektisk hverdag, at for at få den til at fungere, må og skal aftaler med bilforhandleren som samarbejdspartner både i salg og på værkstedet være helt klare, og tidsfrister og andet skal holdes i videst mulige omfang.

Hos AUTO-HOUSE starter en hverdag for hele personalet med bevidstheden om, at uanset hvem der kommer ind i forretningen, så er det et erklæret mål for alle, at hun eller han får den bedst mulige oplevelse.

Kunderne siger
Her er der altid en god service. Her får du en hurtig tid og der er rar betjening. Du bliver spurgt, om de skal gøre det, de mener der skal ordnes og til hvilken pris, så du ved, hvad prisen er, når du henter bilen – Susanne

Stor fornøjelse at handle med, ingen uventede overraskelser og meget professionel tilgang til førstegangskøbet af ny bil – Morten

Som sædvanlig super god service og venlig og imødekommende behandling – Peter

Kontakt

AUTO-HOUSE KØGE 
Høgevej 2-6, 1-3
4600 Køge
56 63 32 44
info@auto-house.dk