Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Og det er i den grad en god oplevelse af købe sin vin hos Holte Vinlager Køge. Butikken i Torvebyen bugner af lækre kvalitetsvine fra et væld af lande. Alle vine er godkendt af et kompetent smagspanel før indkøb, og kun det bedste kommer op på hylderne.

Mere end vin
Udover vin forhandler Holte Vinlager Køge blandt andet whisky, rom, cognac og specialøl. Har du et specifikt ønske som ikke findes på lageret, skaffes det gerne hjem.

Med jævne mellemrum er personalet værter ved vinsmagninger og andre smagninger i butikken. Du kan også bestille et smagearrangement til afholdelse hjemme hos dig, i firmaet eller foreningen. Spørg for mere information i butikken.

Butikkens sortiment byder også på friskmalet kaffe, eksotisk the, chokolade, krydderier m.m. Så der er rig mulighed for at finde en spændende gave eller lidt at forkæle dig selv med.

Kæden Holte Vinlager
Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt udover det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik, hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin, og hvor du altid kan finde et godt tilbud.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto ABW