På vegne af BROEN Køge:

‘Det hele startede med et par fodbolddrenge, som ikke havde råd til at deltage i en træningsturnering sammen med resten af holdet… BROEN Køge blev stiftet, drengene kom afsted og siden december 12.12.2012 har flere hundrede børn og unge nydt godt af BROEN Køges vedholdende arbejde.

I fint samarbejde med Køge Kommune og kommunens mange foreninger og erhvervsliv, er BROEN Køge et fint eksempel på hvordan det civile, det kommunale og det private kan være med til at støtte børn og unge fra socialt – og økonomisk udfordrede familier, til et aktivt fritidsliv med gode venner og positive voksne rollemodeller.

Derfor vil de i BROEN Køge gerne se alle samarbejdspartnere og alle andre, som har tid og lyst til at bruge et par timer sammen, hvor fokus er på frivillighed, fællesskab og samarbejde.

Program

  • Velkommen ved formanden for BROEN Køge Lennert Hansen og bestyrelsesformand for BROEN Danmark Peter Poulsen
  • Borgmester i Køge kommune Marie Stærke fortæller om samarbejdet mellem kommune og civilsamfund med udgangspunkt i samarbejdet mellem Køge kommune og BROEN Køge
  • HB Køge – ” BROEN Køge på de lokale spilletrøjer” et eksempel på samarbejde
  • Spar Nord – ”Samarbejde mellem det private erhvervsliv og civilsamfundet” v/ Jesper Køster, direktør i Spar Nord Køge
  • ”Perspektiv på børn og unge i udsatte positioner” Jacob Mark medlem af folketinget og børne – og undervisningsordfører for SF, vil komme med et oplæg om de udfordringer BROENs målgruppe er oppe mod.
  • Ordet er frit

Sted

Arrangementet finder sted på ”Capelli Stadion, Ved Stadion 2 B, 4600 Køge

Tidspunkt

Torsdag den 8. december 2022 kl. 16 – 19′

Indbydelse sendt på vegne af BROEN Køge

Foto ABW

Kilde.