Overvejer du HTX? Så kom til Informationsaften den 24. januar 2024 på HTX Køge og hør meget mere om, hvilke muligheder en teknisk studentereksamen præsenterer.

Fristen for tilmelding til ungdomsuddannelse nærmer sig med hastige skridt og nogle unge har allerede taget den vigtige beslutning – andre er stadig i vildrede. Til Informationsaften på EUC Sjælland stiller de skarpt på HTX (teknisk gymnasium). Her bliver du meget klogere på de muligheder, som en teknisk studentereksamen tilbyder.

De åbner dørene til klasselokaler, laboratorier og værksteder, mens skolens elever fortæller om deres hverdag på HTX Køge. Undervisere og studievejledere vil også være tilstede, og står klar til at besvare spørgsmål om uddannelse, fremtidsmuligheder og andet.

Kig forbi Informationsaften på HTX Køge:
Torsdag 24. januar 2024, kl. 19-21
EUC Sjælland – Campusbuen 31, 4600 Køge

Se HTX Køge studieretninger, og find flere informationer om arrangementet på EUC Sjællands hjemmeside eucsj.dk

Er du hellere interesseret i at høre mere om EUC Sjællands erhvervsuddannelser eller EUX (erhvervsfaglig studentereksamen)? Deres vejledere står også klar til svare på alle dine spørgsmål hertil.

Om HTX
HTX er en 3-årig gymnasial uddannelse, hvor der er fokus på tekniske og naturvidenskabelige fag kombineret med almene fag. Når du vælger at tage en studentereksamen på HTX, bliver du en del af et stærkt, trygt og socialt fællesskab på tværs af årgange, klasser og studieretninger. Fællesskabet er fyldt med nysgerrighed og engagement i teknologi og naturvidenskab – med et tvist af kreativitet og innovation. Fagene er virkelighedsnære, og sammen med dine klassekammerater skaber du konkrete løsninger i virkeligheden.

Pressefoto EUC Sjælland