Traditionen tro indtager Køge Blues Festival Teaterbygningen.

I skal møde ”The Downshifters” der spiller akutisk blues-og rootsmusik med resonator-guitar, banjo, bas og fodtrommer. Repertoiret bestå af blues og roots kombineret med originale kompositioner. Så kan I opleve ”Nello & The Helping Hand Blues Band” . Nello er fast bassist hos Johnny Madsen og i efteråret 2020 sprang Nello ud som forsanger og frontman i sit eget blues band.

Hans ”Helping Hands” er ikke mindre end nogle af de bedste herhjemme,
Ronni Boysen: Guitar
Mads D. Andersen: Trommer
Rasmus Stenholm: Orgel

Derefter skal I se og høre prisvindende for bedste album til dato ”Fried Okra” som har vundet Danish Blues Challenge og blev i 2018 nummer to ved den prestigefyldte European Blues Challenge. Fried Okra kommer genremæssig godt rundt i krogene fra low down americana over folk og rock til old school boogie med kærligheden til blues.

Afslutningsvis spiller ”The Blues Overdrive” to gange vindere af “Album of the Year” ved European Blues Awards og dertil kommer adskillige priser og nomineringer i ind- og udland.

Bandet spiller musik der får fortid til at lyde af fremtid. Der blandes stilsikkert elementer fra klassisk Chicago blues til tranceagtige og hypnotiserende delta grooves på en ny måde, uden at komme for langt væk fra kilden.

Dato: lørdag 18. marts, 2023
Tidspunkt: 12.00
Dørene åbner: 11.00
Forsalg: 275 KR.
Der kan tilkøbes en vegetarisk frokost-tallerken + 1 øl/vand for 120 kr.

Klik på begivenheden her og få købt din billet. 

Pressefoto Musikforeningen Bygningen