I Køge bliver en ung pige fundet død i en bæk sankthansaften. Hun bliver fundet det sted, hvor hekse engang blev beskyldt for at fremmane djævelen, hvilket de blev brændt på bålet for. Efterforsker Filippa Falkenberg bliver sat på sagen.

Filippa møder en hel by i sorg over tragedien. Kirken er fyldt til bristepunktet til begravelsen, men Filippa opdager dog, at ikke alle er lige kede af, at pigen er død. Pigen viser sig at have været årsag til intriger og bliver tilmed forbundet med både uforsonlige skilsmisser og dødsfald.

Efterforskningen optrevler århundreder gamle okkulte hemmeligheder, som byen gemmer på. Filippa begynder ligefrem at spørge sig selv, om den myrdede pige var en engel eller en djævel?

Anden bog i Filippa Falkenberg-serien.
Forfatterne deltager i Go’ Morgen Danmark den 31. august i interview om bogen

Om forfatterne:

MIKAEL LINDHOLM (f. 1961) er finlandsvensk journalist og forfatter, som har arbejdet som politisk reporter, erhvervsjournalist og som redaktionschef på dagbladet Børsen. LISBETH ZORNIG ANDERSEN (f. 1968) er dansk forfatter og debattør, og har udgivet anmelderroste selvbiografier, børnebøger og fagbøger om mønsterbrydning og livet på kanten af samfundet. Parret debuterede i 2016 med spændingsromanen Bundfald og har siden udgivet bøgerne Et ubetydeligt mord, Monsterland og Konkursklubben i Tessa-trilogien.

Om bogen:
Udgivelsesdato: 29. august
Genre: Krimi
Vejl. pris: 269,95
Format: Indbunden
Sider: 428
ISBN: 9788775961214

Pressefoto Forlaget Falco