Hos P.J. Auto møder du en gruppe erfarne bilspecialister. Værkstederne har repareret og serviceret biler siden 1982, hvor P.J. Auto etablerede sig i Greve. I 1985 flyttede de til Køge – og uanset hvilken slags bil du kører, kan du finde hjælp på en af deres to værksteder i hhv. Køge og Vallø.

P.J. Auto tager hånd om mange forskelligartede opgaver, bl.a. forsikringsskader, lakskader, olieskift, udskiftning af dæk, fejlsøgning, udskiftning af glasskader, skylning af automatgearkasser og aircondition service.

Service på alle bilmærker med fuld garanti
Værkstederne er Hella Servicepartner – en landsdækkende kæde af autoriserede værksteder. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos deres folk er altafgørende for kæden, der har som mål at være et ”bedre bilværksted”. Når du afleverer din bil hos P.J. Auto kan du således gøre det i tryg forvisning om, at der vil blive taget godt hånd om den.

P.J. Auto har specialiseret sig i erhvervsbiler, herunder varevogne, men de servicerer også person- og lastbiler samt busser, autocampere, motorcykler og trailere. Mekanikerne sætter en ære i at bruge de bedste reservedele til de mest fordelagtige priser, og du får dit køretøj retur til den aftalte tid og pris.

Selvom holdet primært tager sig af erhvervsbiler, er du meget velkommen til at komme ind med din personbil – alle biler serviceres. Skal du blot have skiftet til vinterdæk, er du også velkommen. P.J. Auto har altid en konkurrencedygtig pris på dæk og fælge og kan opbevare dine ekstrahjul, så de ikke står og fylder i din garage.

Trænger du til en ny bil?
Søger du en ny bil, der er til at betale, er der også hjælp at hente hos P.J. Auto. Her finder du et bredt udvalg af gode brugte biler til både private og erhverv. De har biler for enhver smag, pengepung og behov, og hos P.J. Auto elsker man i dialog med kunden at finde frem til den helt rigtige model.

I 2012 blev det overordnede ansvar for virksomheden givet videre til Ronnie Stormly, men Per Jørgensen står fortsat for køb og salg af biler. Hvert år sælger P.J. Auto ca. 4-500 biler, primært varevogne, men også person- og lastbiler samt busser, autocampere, motorcykler og trailere. Hvis ikke du finder, hvad du sørger på deres hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto P.J. Auto