Søndag den 5. november afholder Nordisk Film Biografer Den Store Biografdag i Køge. Det betyder, at alle billetter koster 60 kroner uanset hvilken film, du vælger.

Den Store Biografdag i Nordisk Film Biografer (Pressefoto)

Efteråret er for alvor sat ind, og hvad er mere hyggeligt end en biograftur med familie eller venner? Det fejrer Nordisk Film Biografer med billetter til kun 60 kroner hele dagen søndag den 5. november.

Uanset alder og smag har biografen noget for alle og med Den Store Biografdag ønsker Nordisk Film Biografer at tilgodese de trofaste gæster, men også at genantænde biografglæden hos dem, der går lidt sjældnere i biografen.

“Den Store Biografdag er efterhånden blevet en tradition i vores biografer, som mange af vores gæster ser frem til,” siger Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer. “Vores biografchefer og deres medarbejdere i samtlige 23 biografer landet over glæder sig hvert år til at slå dørene op for de mange gæster, som kommer hos os på dagen.”

Noget for alle
Der er noget for alle på det store lærred den 5. november. De mindste og deres forældre kan se børnehits’ne ”Trolls 3” eller de elskede hundehvalpe i ”Paw Patrol 2”. Til teenagers og gyserfans vises ”Five Nights at Freddy’s”, der bygger på et populært computerspil. Sidst, men ikke mindst, vises den velanmeldte og prisbelønnede ”Bastarden” med Mads Mikkelsen, som for længst har opnået international stjernestatus. Eller hvad med Martin Scorseses ”Killers of the Flower Moon” med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i bærende roller? Listen over gode film er lang, så det er bare at vælge.

Det hele præsenteres i allerhøjeste kvalitet hvad angår service, komfort og moderne biografteknik på lærred og lyd.

Nærmere information
Billetter købes via www.nfbio.dk, NF Bio app eller i biografens billetsalg.